Saturday, February 24, 2007

Päivän "The Bourne Identity" leffa <3!


Joo hyvä leffahan tämä :), ellei jopa HEMMETIN hyvä <3, varsinkin kun ekaa kertaa leffateattereissa näki =)...



Joo aloitetaan vaikka juonesta :), tai sen kehumisesta =), sitä nyt ala selittää :|... :/... :ashamed:... :'(... :D! Joo eli LOiSTava juonihan tässä =), tyyppi ei muista mitään parin viikon takaa (ei khyllä mun mielestä khyllä sitä aikaisempiakaan :x, ainakaan että joku agentti olis...), mutta pikku hiljaa alkaa muistumaan että huippu agenttihan se on, hiAnojen tappeluiden keskellä <3... Joo ja niitähän riittää =), ei nyt khyllä hirveän montaa :/, mutta hiAnoja TOD <3... Paras oli khyllä kun toinen agentti hyökkää Jasonin kimppuun hotellissa ja sit alkaa kunnon duel mättö TOD hiAnoilla liikkeillä <3... =), YEAH :D! Joo olihan tossa muitakin hiAnoja tappeluita :), mutta khyllä hotelli dueli oli se paras <3... Joo ja toimintaa riittää myös muussa muodossa, mini autotakaa-ajo semmoisessa :), joka on myös HEMMETIN hiAno <3... Poliiseja menee kunnolla ryttyyn ja hiAnosti Bourne väistelee niitä vanhalla shitti minillä =), NICE <3... Joo eli HEMMETIN hyvä juonen sisältää ja TOD hiAnoa mättöä <3, mutta valitettavasti myös painostavan tylsää tunnelmaakin :/... :'(... :D! Alku on khyllä aika sitä itseään kun Bourne yrittää selvittää kuka se on talvisissa pimeissä maisemissa :/, mutta onneksi pian alkaa muistumaan että tappava agenttihan se on hiAnoilla liikkeillä joita aletaan käyttämään <3... Mutta "lopputaistelussa" ei khyllä pahemmin nähdä mitään hiAnoja liikkeitä :/, mutta khyllä se ihan näyttävä on, varsinkin kuvassa oleva kahden aseen (toinen ase väärinpäin <3... :D) räiskintäkohtaus <3, joka on khyllä aivan liian lyhyt :'(... :D! Joo mutta ei toi liian lyhyt "lopputaistelu" ja painostava tylsyys paljoa haittaa kun odottaa/tietää (B)... :D) että kohta sitä TOD hiAnoa toimintaa on lisää luvassa (paitsi lopputaistelun jälkeen :'(... :D) <3, YEAH :D! Joo eli TOD suositeltava leffa jos hyvästä juonesta ja hiAnosta toiminnasta pitää ;), ysi kilahtaa <3, YEAH :D!


Mun arvosana:
8.6/10

IMDb:n arvosana:
7.4/10


TOD hiAnoa toimintaräiskintää :), erityisesti hotelli duo =), eikä sovi unohtaa kuvassa olevaa 2 aseen (toinen väärinpäin =)... :D) räiskintää B)... :D!

Pizzat huoneeseen <3... =)... B), eilen :'(... :D!


Joo sitte vaan pizza huoneeseen ja syömään The Bourne Identityn kera (jonka tänään luultavimmin arvostelen) =), YEAH :D! Joo mutta nyt mennään syömään/haetaan huoneeseen vähän huonompaa syötävää :/... :'(... :D, mutta pääasia että nälkä lähtee <3... =)... B)... :/... :'(, YEAH :D! Joo mutta tosiaan ihan hyvää toi pizza oli :), vaikka ei pahemmin siltä khyllä näytä :/... :'(... :D, eli ihan suositeltava ostos on :), paitsi jos ei ton täytteistä (katkarapua, kalaaki kait :x... :/... :D jne...) pidä :'(... :D, mutta se on oma moka sit ;)... :D!


Olisipas eilinen =)... :'(... :D, tai miksei tuleva pizza ilta MatoApinan ja Snakesin kera =), YEAH :D!

Pizzat uunista <3... =)... B), eilen :'(... :D!


Joo eli sisään meni ja sit ulos valmiina :), vielä ilman mukinoita =), niin sitä pitää <3... =)... B), EHEHHEEEEEeeeee :D!


Ilman mukinoita <3...

Pizzat uuniin <3... =)... B), eilen :'(... :D!


Joo tosiaan eilen en sitten tätä "saanut" blogattua joten hoidetaan se tänään (syömään ku ollaan menossa :), tai siis hakemassa huoneeseen B)... :D, äidin tekemää <3... :ashamed:... :'(... :D)! Joo pizzat tosiaan meni nätisti uuniin <3...


Harvinaislaatuista komeutta =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeeeee :D!

Päivän mies <3... =)... B)... :D!


Joo Hulkki kun heitti haasteen niin onhan siihen vastattava <3... =)... B), YEAH :D! Joo tolla nyt lähden kisaan mukaan <3... =)... B)... :ashamed:... :'(, EHHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!


Joo tosiaan vaatekoukuilla noi on kiinni :o... :x... B), YEAH :p... :D! Joo no hyvin on ainakin tähän asti pysynyt :), niin tähän asti :/... :'(... :D!


Katotaan sitku noi romahtaa niskaan basson jytinästä :/... :'(... :D! Joo mutta kätevät khyllä on :), niin noi koukkureiät <3... =)... B)... :D!


Handicap man with hes clothes hooks =)... B)... :ashamed:... :'(... :D!

Uusi hylly järjestys <3... =)... B), YEAH :D!


Joo tulipa nyt sitten tehtyä uusi hyllyjärjestys ku ton DVD kotelo jutskan sai <3... =)... B), YEAH :D! Joo tommosen CD jutunki sit samalla kaivoin jostain syvyyksistä tohon viereen :), JNICE <3... :D! Joo nyt vaan täyttämään tota oikein urakalla <3... =)... B), niin ihna omilla, vaikka näyttäähän noi Hulkinki leffat tossa hyvältä :), houkuttavan hyvältä =)... B)... :D!


Mähän voisin alkaa sisustajaksi =), varas sellaiseksi B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeee :D!

Vuosi sitten "24.2.2006" kertausta <3...


Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3... =)... B)... :D:


Kuiva päivä khyllä oli :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta ei "realii maailmaisesti" <3... =)... B)... :D, The Longest Yardi ku katottiin MatoApinan kanssa =), YEAH :D! Joo mutta ennen leffoja (niin edellisenä päivänä...) katottiin (niin mä vaan :'(... :D) Häiritsevä tekijä :), joo hauskahan se :D... Joo jonku (:D... :ashamed:...) eläimen kiveksiä tosiaan tungettiin suuhun Fear Factor Style <3... =), YEAH :D! Joo mutta mitä enemmän kattoi sen tylsemmäksi tosiaan meni :/... :'(, mutta ihan katottavana se vielä pysyi loppuun asti :), jatkua khyllä voisi =)...

PS.Häiritsevä tekijä kuva...


Joo valvomis kisakin sitten oli :), joka vietiin sossupummina HELPOSTI <3... =)... B), YEAH :D!

PS.Valvomis kisa kuva...


Joo ja sit (seuraavana päivänä...) oli aika aloittaa Longest Yardin kattominen herkkujen kera =), YEAH! Joo seuraavassa päivässä "arvostelua" siitä kuvien kera :), mutta kesken vaan jäi jonku Kummeli shitin takia :|... :/... :'(... :D! No mutta ei muuta kun jatkamaan tota "arvostelua" joku päivä =), mutta tuskimpa jaksan noin tiheään kuvata sitä :/... :ashamed:... :D, montakohan kuvaa ois tullu ilman Kummeleita :x, 171kpl <3... =)... B)... :D! Joo mutta siitä sitten huomenna :)... :'(... :D!


Sossupummi aikaa khyllä ikävä =)... B)... :'(... :D!