Thursday, February 26, 2009

Watchmenia <3, pinssien kera =), FUCK YEAH B)... :p... :D!


Joo tulipa sitten tommonen juliste saatua repäistyä ilmaiseksi *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja jos kattoo tarkemmin :p, niin eihän noi pallerot kuulu julisteeseen :saint: (vaikka ne voisi yhtä hyvin kuulua, on mulla khyllä taiteilijan silmää B), joopS :p... :D), mutta mulle ne kuuluu =), ilmaisia pinssejä kun noi on *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo ehkä vähän liikaa tuli rohmittua :/, vaikka kaukana khyllä ollaan vähän aikaa sitten kertomistani dippien rohmuaja mummeista |O, joita en ole vielä maistanut :/... :'(, mutta, niin :p, voi olla liikaa :/, mutta, no khyllä noille varmaan löytänee käyttöä =), jos ei kaikkia muille annettavaksi (MatoApinan muille jäsenille ehdottomasti *SYDÄN*...), niin, no khyllä mä jotain keksin :saint:, uskokaa vaan pois :|, joopS :p, EHEHEHEEeeeeee =D!


Joo tonne tietokoneen luokse olevalle seinälle se sitten meni :saint:, jossa (tietokoneessa) pyörii Watchmenin upea kakkos traileri =), pinssienkin ollessa tarkkasilmäisimmälle löydettävissä :saint:, joita jos kattoo vielä tarkemmin niin niitähän on yksi lisää :x... *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo tuli tänään saatua vielä yksi lisää noita =), samoilta/samalta tyypiltä vielä :x, joka tunnisti mut vielä eilisestä antaen kuitekin lisää :o :o :o, kai sitten oon vaan niin komea B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee =D! Joo ja huomenna olisi tarkoitus hakea vielä lisää =), toisissa vaatteissa ja testata muistaako se mut vielä :saint:, joopS :p... :D! "Apujoukkoina" ollen pikkuveljen :saint:, yksin nyt tämmösiä testailis :|... :whistle:, joopS :p... :D! Mitä itse leffaan :p, innollahan sitä odotellaan =), mutta, no jätetään tarkemmat pölinät sen omaan blogaukseensa :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p...



Watchmen juliste pinssien kera taiteellisesti :saint:... :p... :D -kuva!

Watcmen pinssejä :saint:... :p... :D -kuva!

Watchmen juliste paikallaan ja sen traileri koneella pinssien kera *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

Watchmen kakkos traileri video *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -linkki!


...Watchmenia siis typotetaan (:p... :D) ihan kybällä tavaroiden ja itse elokuvan kanssa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!