Wednesday, July 25, 2007

"Kaikella on tarkoitus..."


Joo khyllä se on nyt varmistettu B), vaikka se on ollut aina selvää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tapahtukoot mitä tahansa: hyvää tai pahaa tai ei mitään, niin se tapahtuu tarkoituksellisesti :saint:, koska kaikella on tarkoitus =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEEeeeeeee :D! Eli muistakaa :p...

"Kaikella on tarkoitus.." -kuva!



...että kaikella on tarkoitus ja tämän hetken tarkoitus on että "pitää" mennä nuQmaan :|... :'(... :p... :D! Jaa miksi :x, ai että jaksaa olla töissä :'(, en usko :|... :p... :D! Jäädään odotellemaan selviämistä =), paitsi jos tää on "ei mitään" niin sitten :/..., itQ :'(, joopS :p... :D!

Parrankasvu "Tenth Step" Edit.3!


Nonih, kasvu senkun jatkaa kasvamistaan hammastikusta seipäisiin =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeee :D! Joo ja kuten näkyy, taas on uusi maisema B), rautatientori tällä kertaa :)... Joo eli tarkotus ois kuvata jokainen vaihe aina eri paikassa =), ainoa vaan riittäköö paikat :/... :'(... :p... :D! No helpostihan ne :), mutta riittääkö energia mennä niihin (muualla kun kotona tai matkalla kotiin oleviin) :/... Jaa-a, se selvinnee noin sadannen kuvan jälkeen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Parrankasvu "Tenth Step" Edit.3 -kuva!



KUVAT: 1.Kuva (isona), 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva (isona), 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva (1.paikasta ja 2.paikasta), 9.Kuva ja 10.Kuva!


Vai että eri maisema joka kerta :x, no mikäpäs siinä B), ainoa vaan että jaksaako :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!

Kaupassa käytiin :), Keskustassa Simpsons liput hakien <=)..


Joo The Simpsons Movie liput sitten haettiin lauantaina varten :), sekä tietenkin mässyä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Samalla löyty sitten myös leffakin :), Le Boulet - Lottoralli -niminen LOiST... *köh*, joopS :p... :D! Joo tuskimpa on mikään kovin erikoinen :/, mutta hintaansa nähden khyllä TOD =), tollahan voisi ostaa Pokemon leffankin =)... B), NOT IN A MILLION YEARs :|, no melkein :)... :whistle:... :'(, joopS :p... :D! Joo ja Akkarikin tuli ja..., joo, coolia (:D) tavaraa siis riittää =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeeee :D!

Coolia (:D) tavaraa riittää -kuva!


Go Simpsooons, TII-DIDDITTI DII jne :P, joopS :D...