Saturday, February 3, 2007

Päivän "Scary Movie 3" elokuva 2/2!


Tällä kertaa luvassa perjantaina TV:stä tullut Scary Movie 3 jonka katsoin juuri äsken kovolta <3... =)... B)... :D! Joo olihan se HEMMETIN hauska =)... :D, mutta ei niin hauska ku ekalla kerralla leffateattereissa :/, ei itseasissa lähelläkään :'(, mutta khyllä silti HEMMETIN hauska (mikököhän sana kuvaisi ekan kerran hauskuutta :/, ei mikään :x... :p... :D)! Joo vitsailua riitti vaikka mistä leffoista kuten edellisissä ja uudemmassa :), kuten Signsista, 8 Milesta, ööööööööö, no kaikesta :D! Joo parhaimpia oli khyllä Charlie "Tom" Sheen sekä Leslie Nielsen kädellä kusevana pressana <3... =)... :D! Joo ja vetihän leffan nekrutkin (:D) aika hyvin kuten Anthony "Mahalik" Anderson ja pressaa suojeleva, ööööööööö, no joku :D... :ashamed:! Ja ei tietenkään sovi unohtaa Pamsun alun pikkuroolia <3 <3 <3... =)... :D, kuten ei myöskään kuvassa olevaa Simon Cowelia joka veti hauskan roolin itsenään tuomaroiden räppiä eli haukkuen lyttyyn <3... :D, saaden kuulan/kuulia kalloonsa <3... =)... :'(... :D! Joo mutta khyllä tämä parhaimpiin Scary Moviehin kuuluu =), vaikka taitaa olla vasta 3.paras voittaen vain kakkosen joka ei khyllä anna mitään vastusta, ihan sukka :|, mutta siitä joskus myöhemmin (kun kattoo uudelleen, nyt ainakaan muista lähes mitään, paitsi että se oli sukka :|... :/... :'(... :D)! Joo eiköhän tälle kasi pamahda eli TOD suositeltava läppä komedia leffa <3, TOD =), YEAH :D!

PS.Joo tästäkin (kuten Matrixista) kuva viikonloppuna vasta :)... :ashamed:... :'(... :D, eli NYT :x, joo huomenna vasta :|... :whistle:... :ashamed:... :'(!

Edit. Done <3... =)... B)... :D!


Mun arvosana:
8.2/10

IMDb:n arvosana:
5.3/10


TOD suositelta läppä leffa =)... :D!

Kuvakisan kuvani <3... =)... B)... :/... :'(... :D!

Joo noilla sitten osallistun <3... =)... B), mutta ei sitä voittoa khyllä tommosilla viedä :/, varsinkin kun katsoo kilpailijoita :(, YHYYYYYYYyyyyyyyyyyyy :'(! No mutta pääasia että osallistuu <3... B)... :/... :'(... :D, kuvat:


Mr. Glass!


TontAND Montana!


Kai nyt edes pari sääli ääntä =)... :/... :'(... :D!

Leffalista saatu IMDb:hen <3... =)... B), YEAH :D!


Joo VIHDOIN ja VIIMEIN sain tehtyä ton uuden tunnuksen (vanhaa jaksa päivitellä ja rekisteröitymis säkärin oli pitkä jne :/... :ashamed:... :'(... :D...) IMDb tunnuksen =), jonne siis myös listataan noi leffat :), senhän takia olen aina kokonaisetkin pisteet antanut ;)... B), joopS! Joo mutta tästä pääsee ihailemaan (:D) sitä listaa ;)... <3... =)... B)... :D:

------------> Shiraz84 voting history =)... B)... :D! <------------


It was about the F*CKING time :|... :/... :ashamed:... :'(... =)... B)... :D!

Sinne loppu leffa :'(...


Itseasiassa aikoja AIKOJA sitten itseassa :x... :D, mutta tuli sitten vedettyä muutama kisa Midnightissä läpi <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta tehäämpä nyt sitten se arvostelu ku ollaan pelailtu <3... =)... B)... :D!


Joo khyllähän tän näkemistä on odottu jo jonkin aikaa ja ihan hyvähän tämä olikin :), vaikka aika teini shitti kauhuksi oli menty tekemään :|, varsinkin jos vertaa edellisiin TOD LOiSTaviin leffoihin <3... Joo eli aika teinimäinen leffa khyllä oli :/, kiitos jo itse teiniX ihQ näyttelijöille ja niiden ihQuilulle sekä jatkuville kököille muka cool tietokonetehosteille joka puolella, mutta leffa sisälsi myös aikamoisia älyttömyyksiä kuten pakettiauton törmäyksestä autonmoottorin lentäminen seuraavan autoilijan luokse silpoen hänet :x, joo hyvinkin mahdollista :|, huoh |O... Niin teiniX mättöX ku voi vain olla... Ja yllätys YLLÄTYS teiniX ihQ näyttelijät eivät olleet yhtään mielenkiintoisia joten oli lähes aivan sama kuoleeko ne... Joo mutta khyllä tää ihan katottava silti oli :), vaikka kaukana edellisistä :|, varsinkin ygösestä <3, eli jos hakee hyvää leffaa niin unohtakaa tämä :|, mutta jos hakee aivotonta (teiniX) mättöä niin "hyvä" valintahan tämä :)! Joo seiskan nyt saa kiitos edellisten LOiSTavuuksien :), yksinään saisi tyytyä kutoseen ellei jopa vitoseenkin :|...


Mun arvosana:
6.9/10

IMDb:n arvosana:
6.1/10


Eli teiniX ihQ mättöX pettymys siis oli odotetun LOiSTavuuden sijaan :|... :/...