Thursday, July 26, 2007

Hyvin mahtu herkut kuvaan =), FUCK YEAH B), joopS :p.. :D!


Joo Hulkki väitti tuolla (Tiltissä ja Bloggerissa) ettei herkut mahtuneet kuvaan :x, vaikka nehän mahtu TOD LOiSTavasti =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEeeeeee :D!

Hyvin mahtu herkut kuvaan -kuva!


Joo läppä LÄPPÄ :saint:... :p... :D, sitä se tekee ku viikonloppu lähenee lähenemistään =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Niin, huomennahan se jo pamahtaa =), eli ei muuta...


...kun nuQmaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ruoka sit tosiaan tehtiin =)... B)... :p... :D!


Joo oli khyl hyvää =), mitäpä sitä nyt muuta selittelemään B), paitsi kai sitä on PAkKO :|... :/... :'(... :p... :D! Joo eli ruoka (jauheliha+perunamuussi à la Tontsa) tosiaan sitten tehtiin =), joka oli hetkessä tehty ja katettu valmiiksi B), proH kun olen =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo sitten vaan ottamaan ja viemään huoneeseen syötäväksi =), khyl TOD kelpas =), varsinkin kun omatekoista se on/oli B), joopS :p... :D!


No mutta sitten tuli se ikävä hetki kun kaikki oli syöty :'(, mutta eipä sitä olisi enempää enään jaksanutkaan kun ihan täynnä jo oli =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli onnistunut ateria jälleen kerran =)...


...ensi ateriaa odotellassa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Ruokaa tehään taas ite =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo siinähän se/ne näkyy kuvassa :), jauheliha+perunamuussi à la Tontsa olis tarkotus tehä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Jauheliha+perunamuussi à la Tontsa ainekset -kuva!


Kattila perunoineen ja jauheliha vaan porisemaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!