Friday, December 14, 2007

14. "Kaikki, IHAN kaikki (:p... :D)" luukut <3...


ssssssssss

It's DA weekend <3, FUCK YEAH B)!


Aijai, jo oli tod TOD TOD (:p... :D) tän aikakin =), ihan poikki on töitten takia s44tana :|... |O... :'(, tai oli :saint:, nyt on energiaa vaikka koko kylälle, no maalle, no samantien maapallolle antaa =)... :p... :D, josta suurin kiitos khyllä kuuluu mässyille =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ei kai muuta kun selostuksiin :saint:...


Lontoon Rae: Joo myöhemmin :ashamed:... :'(, mutta yhen voin :saint:... No nyt kun ehtii/jaksaa =)... :ashamed:... :'(... :p... :D, niin Lontoon rakeista voisi sen sanoa että, noh, khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo siinä oli kaikki :), next =)... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D, se next kiitS :saint:...


Stjärn Mix: Joo hyviä hedelmiähän nää :), mitäpä sitä muuta sanomaan :)... :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! No voisihan sitä noita ton pehmeitä karkkeja haukkua ja colapulloja karkkeja taas kehua :saint:, mutta kuka jaksaa :|... :ashamed:... :'(, EI B)... :x, no mähän haukuin ja kehuin jo =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Hopea Toffee: Joo on tää khyllä yhtä parasta salmiakkia =), mikä on varmaan jo sanottukkin monta kertaa :saint:, eli khyllä, noh, TOD kelpaaH *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Lidl Sweet Corner Salmiac: Joo nääkin on hyviä :), mitkäpä mun ostamat ei olis :saint:... :p... :D, varsinkin hintaansa (0,89€) nähden =), joka on odotettavissakin kun Lidlin tuotteista on kyse :saint:... No mutta hyviä nää siis on :), hemmetin hyviä hintaansa nähden =), eli..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Polly Original: No näitä ei ole khyllä pitkään PITKÄÄN aikaan tullut ostettua :'(, mutta eipä kovin ihme :x, no eipä nää nyt kovin hyviä ole :/, varsinkaan noi tummat :|, jota on about puolet (joka yllätys YLLÄTYS vaihtelee :p... :D) pussista :'(! Erityisesti sen versio "likööristä" (no aika mietoa on :), jos se edes tota itseään onkaan :/...) :|, joka on khyllä aika karsea vaaleammalla versiollakin :/, mutta ei niin paha kun tällä tummalla |O, mutta..., joopS :p... :D! No mutta ei liköörittömät on khyllä hemmetin hyviä =), varsinkin vaalean versiot niistä jotka on khyllä hemmetin hyvän sijasta LOiSTavia =)... :p... :D, niitä khyllä TOD kelpaa mäiskytellä B), ainoa vaan että niitä ei tunnista noista likööri versioista :(, ainakaan minä :'(, mutta, no ainakin saa yllättyä joka kerta mitä saa :saint:, hyvällä ja huonolla tavalla :)... :'(, joopS :p... :D!


Jauheliha+spagetti+mausteet sekä patonkia:
Tän päivän "roskaruoka" :saint:, jota mars MARS tekemään =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Teddy's Hit: Joo nämä mentiin silloin aikoinaan raiskamaan liiallisella ostolla :ashamed:... :'(, mutta nyt alkaa jo sekin ryhmäorgia (:p... :D) unohtamaan ja nämäkin taas maistumaan =), mutta eipä nää nyt kovin erikoisia enään ole :/, jo johtuen eräästä tapahtumasta :p... :D, mutta aika munattomia (:p... :D) nää khyllä on :/, mutta khyllähän semmonenkin välillä kelpaa :), vaikka..., joopS :p... :D! Eli siis :p, munattomia Teddy shittejä (:p... :D) nämä siis on jota kelpaa aina sillon tällöin napostella :), mikäpäs siinä :saint:, joopS :p... :D!


Limut: Joo kelpo litanjahan se siinä on =), mikäpäs siinä ollessa :saint:, varsinkin alas mennessä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Jep jep :D, taas on ihan kiva pino pöydässä =)... :saint:... B)... :p... :D, joka...

Weekend scheisse (:p... :D) -kuva!



...TUTTUUN ja TURVALLISEEN tyyliin (:p... :D) taas TOD kelpaaH *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!