Monday, December 24, 2007

Leffan, perinteisen "joulu" sellaisen <3, ääreen B)!


Joo taisi tästä, kuten koko blogauspäivästä, tulla tosiaan sitten perinne *SYDÄN*... No uusia lakanoita nyt tuskin saan joka joulu :/... :'(, joita en khyllä edes haluakkaan :|, niin joka joulu, khyllä nyt pari vuotta voin vielä noita ottaa "talteen" (:p... :D) :saint:, joopS :p... :D! No mutta eiköhän aina 24.päivän blogaukset lopeta jouluna saatuun leffaan B), blogausten alkaessa ennen ja jälkeen "koristelun" joiden välissä kalenterit tuomassa energiaa :saint:... :p... :D, jonka jälkeen sitten lähtökuva jonka jälkeen tulokuva "parhaimmalla" lahjalla B), lopussa ollen sitten jouluksi saatu leffa (uusissa tai vanhoissa lakanoissa :p... :D) joka sitten katotaan =), lahjojen blogausten tapahtuessa sitten vasta seuraava tai sitä seuraavana tai sitä tai sitä tai sitä jne (:p... :D) päivänä :saint:... Joo "hyvältä" (:p... :D) khyllä kuulostaa *SYDÄN*, mutta saa nähä meneekö asia aina noin :/... :'(, toivottavasti menee :saint:, joopS :p... :D! No mutta :p, Transformers, tuplalevy versio TOD hiAnolla kannella B)... :p... :D, siis saatiin lahjaksi =), kuten uus känny (jolla tää kuvattiin B)... :p... :D) ja monitoimityökalu (jolla tää valastiin B).... :p... :D) B), khyllä kelpaa =), FUCK YEAH B)/noH :o, no tässä tämä joulu nyt sitten oli (ainakin mun mielestä/osalta) :'(, TSII-SUS :|, YHYYYyyy :'(, joopS :p... :D... :'(! Mutta eiköhän tässä nopeasti piristytä kun...


Transformers with multitool by uus känny SGH-Z230 B)... :p... :D -(huono(mpi)laatuinen :'(... :p... :D)kuva!

PS.Joo "pää" kuva on uudella kännyllä otettu *SYDÄN*, FUCK YEAH B)/noH :o, no karsean laatuista khyllä :|... |O... :'(, mutta..., joopS :p... :D! No mutta sitä varten on noi/nää seuraavat LOiSTavempaakin LOiSTavemmat (:p... :D) digikuvat =)... :saint:... B), joopS :p... :D!


Transformers with multitool by vanha tuttu (:p... :D) Canon Ixus 70 B)... :p... :D-(parempilaatuinen B)... :p... :D)kuva!


Transformers ja monitoimityökalu makaa sylikkäin keskenään (:p... :D) -(digipä digipä :p... :D)kuva!



...se joulun "perinteinen" leffa *SYDÄN*, Transformers =), pamahtaa käyntiin =), FUCK YEAH B)/noH :x, joulu kun tosiaan on ohi :'(, mutta äkkiä se sieltä taas tulee *SYDÄN*, kait :/, eiköhän :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Takas tultiin =), lahjojen kera <3, FUCK YEAH B)!


Joo heti pistää silmään TOD LOiSTavan hiAnon komeaHin näköinen mie... (:p... :D) uusi känny eli Samsung SGH-Z230 *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo on khyllä hemmetin hyvä känny =), tai noh, eipä noi kännyt nyt niin hirveästi kiinnosta :/, eli, no onhan toi silti hemmetin hyvä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja monitoimityökalukin pistää aika hyvin silmään :saint:, jota se tulee jatkossa pistämäänkin B), ainakin huomenna :x, tai ylihuomenna :ashamed:, koska lahjoja kuvatessa otin sen/ton jokaiseen kuvaan :saint:, uuden kännynkin myös tietenkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli, niin :p, no joulu se senkun lähenee loppumistaan :'(, TSII-SUS :|, mutta, no hauskaa on ainakin ollut =), TOD *SYDÄN*, joopS :p... :D!

KomeaH (:p... :D) mies uuden kännyn (SGH-Z230) ja monitoimityökalun kanssa B)... :p... :D -kuva!

PS.Näköjään on kinkkuhaarukkakin päässyt kuvaan mukaan :saint:, joopS :p... :D!


Simpukkakänny ja monitoimityökalu :saint:, mitä muuta sitä mies tarttee =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Kiire lähtö tosiaan tuli :'(... :|... |O... :p... :D!


Joo kuten kuvasta näkyy, komeastaH sellaisesta =)... :saint:... B)... :p... :D, niin kiire lähtö sitten tuli :'(, eräät kun päätti aikaistaa lähtöä kertomatta sitä mulle |O, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta ihan hyvin toi kämäinen (:p... :D) "kiire" (no eihän tossa kohtaa enään kiire ollut :p... :D) kuvakin onnistui :saint:, itseasiassa (varmaan) paremmin kun alkuperäinen =)... :x, koska nyt saatiin uutta "maisemaa" kehiin :saint:, sekä mun hiAno ja komeaH (:p... :D) puku B), joka puettiin PAKOlla (:p... :D) päälle :'(, vapaaehtoisesti nyt tommosta shittiä (:p... :D) pukis |O, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo ja Colakin pääs mukaan kuvaan :saint:... :x, no mä en mitään light shittejä (:p... :D) juo :|, joita lähinnä on vaan siis tarjolla |O, niin ja pitäähän sitä itekkin osallistua "tavaroiden" (:p... :D) ostamiseen :saint:, vaikka ite tota lähinnä vaan joinkin B), mutta..., joopS :p... :D!

Kiireinen komeaH (:p... :D) mies menossa hissiin kiireellä B)... :'(... :p... :D -kuva!


Ehkä jatkossakin otetaan "vahingossa" (:p... :D) näitä kiire kuvia =), kattoo :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Kuusi koristelun jälkeen <3, täyden lautasen kanssa =)...


Damn I'm good =)... :saint:... B)... :p... :D, and bad :'(... :o, no nyt vasta (koristelun jälkeen) keksin käyttää kamera-alustaa mennen ite mukaan kuvaan enkä vaan jotain peukkukuvaa ottaa jossa ei voi edes salamaa käyttää kuvan ollessa epäselvä :'(, koska kamera keskittyy shitpile (:p... :D) lautaseen kuusen näkymättä ollenkaan :|... |O... :'(, mutta, noh, parempi että keksii joskus kun ei ollenkaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo kieltämättä aika hiAno ja komeaH mie... kuusi (:p... :D) khyllä , FUCK YEAH (niin mulle :p... :D) B), joopS :p... :D! Joo mutta :p, jouluaatto se senkun vaan porhaltaa eteenpäin :saint:, khyllä kelpaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Kuusi koristelun jälkeen *SYDÄN*, täyden lautasen kanssa =), sekä komean (:p... :D) miehen kera B)... :p... :D -kuva!



PS.Joo enon (tai mikä lie nyt onkaan mulle :p... :D... :ashamed:...) käsi pääs mukaan kuvaan :saint:, taas :x, WAHT :o?!?!? No sama tyypin käsi toi on kun kun mökkitarinassa :saint:... :p... :D, joka linkitetään tähän sitten kun oon siirtäny sen (tai kun löydän se siirtäessäni vanhoja blogauksia...) :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Miksen heitä vaan kusta h3lvettiin (:p... :D) ja kuvaa vaan itteäni *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Kuusi ennen koristelua <3, tyhjän lautasen kanssa :'(...


Joo tosiaan :saint:, eiköhän tästä nyt perinne tullut *SYDÄN*, että ensiksi otetaan kuva tyhjän kuusen sekä lautasen kanssa :saint:... :p... :D, jonka jälkeen sitten luukku, luukut =)... :saint:.... B)... :p... :D, auki että saa vähän energiaa B)! Ai mihin muka :saint:... :x, no oisko kuusen koristeluun ;), no olis =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo sitten kuvanotto täyden kuusen (:p... :D) sekä lautasen kanssa =), FUCK YEAH B), jonka jälkeen onkin sitten sen lähdön aika :'(, TSII-SUS :|, EI *SYDÄN* :x, niin TSII-SUKSILLE |O, sehän on lähdön aika mennä syömään itsensä uuteen vaatekokoon (:p... :D) ja hoitamaan se joulun paras juttu eli lahjojen avaaminen *SYDÄN*... :whistle:... :x, no kaikki yhdessä on parhaita :saint:, jos olis vaan lahjojen avaaminen ilman muuta niin..., itQ :'(, mutta kun on paljon muuta niin..., FUCK YEAH B), joopS :p... :D... *SYDÄN*! Joo sitten vaan tulokuvaa ja siinä se alkaa jo olemaankin :)... :/... :'(, lahjoja kun EI TOD jaksa 24.päivä blogailla :ashamed:, paitsi ehkä yhen aina vois B), kattelee :saint:... No mutta :p, nyt tähän blogaukseen eli "ennen kuusen koristelua =), tyhjän lautasen kanssa :'(...", joopS :p... :D! No joo, siinähän se seisoo aika nakuna :(, lautasenkin ollessa typötyhjä :'(, eli...

Kuusi ennen koristelua *SYDÄN*, tyhjän lautasen kanssa :'(... :p... :D -kuva!


...kuusta ja lautasta täyttämään (:p... :D) mars MARS *SYDÄN*, luukkujen kautta energiaa hakien :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Typyjoulukalenterin 24. luukku!


Noniin, VIHDOIN ja VIIMEIN tämä päivä koitti =), FUCK YEAH B)/noH :o, no sen on tän typyjoulukalenteri loppu :(, kuten joulunkin kun päivä on ohi (ainakin mun osalta) :'(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D! No mutta, ei nyt keskitytä tommosiin shitteihin (:p... :D) :|, varsinkin kun paras on edessä eli lahj... luukun (:p... :D) avaaminen =), FUCK YEAH (lähinnä niille lahjojen avaamisille :p... :D) B), joopS :p... :D!


No eipä ollu vaikea arvata mitä luukun alta paljastuu/paljastui :saint:, mutta pitihän se nyt omin silmin (:p... :D) nähdä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo jos tommonen pyöris joulujuhlissa =), niin, noh, sanaton sitä vaan olis 24/7 =), tekemättä yhtään mitään :ashamed:... :'(, paitsi tietenkin ton kinkkujen (:p... :D) tuijottamista B), mutta mikäpäs tuijottessa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Voisi ne juhlat sitten mun puolesta kestää yöhön asti jos toi olis siellä =), niin ensi vuoden yöhön asti =)... :saint:... B), joopS :p... :D! Ainoa että tässä kusahti nyt vähän yks juttu :'(... :o...


...no tommoset on kaukana joulujuhlista :'( :'( :'(, ainakin mun sellaista :(, TSII-SUS :|, huoh |O, joopS :p... :D, TOD itQ :'(! No mutta eiköhän toi unohdu kun lahjoja pääsee availemaan =), kait :/, no eiköhän :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Se on jouluaatto =), JOULUAATTO <3, can u believe it :o?!?!?


No PAkKO (:p... :D) se on kai sitten vaan uskoa =), FUCK no... TOD YEAH B), joopS :p... :D... =)! No mutta eiköhän sitten jo uskota kun kuvan luukut, tai nyt vaan ihan luukku :'(... :p... :D, pamahtaa auki =), mutta sitä ei valitettavasti nähdä täällä blogissa :'(, mutta eräässä toisessa (kuten kolmannessakin :p... :D) khyllä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta, tänään siis mennään sitten sukulaisille siinä 16.00 aikoihin ja tullaan takas siinä, jaa-a :saint:, no ei kuulu teille :|... :'(, joopS :p... :D! No sanotaan nyt tosta typystä tässä jo sen verran että jos toi ois sukuloimassa jakaen lahjoja niin :saint:..., *TOD sanaton SYDÄN* , joopS :p... :D! Joo eiköhän viime vuoden (Tiltissä ja Bloggerissa) tyyliin ennen lähtöä blogata luukut (ihan yhdessä blogauksessa :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D) ja kuusen ennen ja jälkeen "koristelu" kuva sekä..., no jätetään ensi blogaukseenkin noi kerrottavaksi ettei se ihan ontoksi jää :saint:... :/... :'(, joopS :p... :D! No mutta :p, lähtöä vaan odotellessa =)...

Sensuroitu jouluaaton typy *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN* -kuva!


...jota seuraa perille pääsy ja niitten lahjojen avaaminen =), FUCK YEAH B)/noH :o, no ikuisuus menee vielä :|... |O... :'(... :p... :D, mutta khyllähän siellä muutakin kivaa on =), kuten JÄRJETÖN mättäminen ja "seurustelu" eikä sovi unohtaa :saint:..., joopS :p... :D, I just love christmas *SYDÄN* *SYDÄN* *SYDÄN*!!!111