Friday, October 5, 2007

It's da WEEKEND <3, FUCK YEAH B)!


Joo eli makaamista, TV:n katselua ja pelaamista (Kolkki), herkuttelua yms LOiSTavuutta on luvassa , FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja ei sovi unohtaa Hulkin huomisia tupareita =), joopS :p... :D! Mutta selostuksiin :saint:...

Weekend candies -kuva!


Irtarit: D'oh...


Lakritsi kuviot: Joo ei jaksa :|... :ashamed:... :'(, mutta yhen/yhet jaksaa :saint:, joopS :p... :D! No nyt jaksaa B)... :p... :D, eli joo, hyviä (laku)salmiakkeja kyseessä =), joopS :p... :D!


Salmiakki numerot: Joo tuli näitä "Lidlin Aakkosia" ostettua taas pitkästä aikaa :saint:, hyviä kun ne on =)! Mutta aika lakumaisia on nääkin :/, kunnon VÄKEVÄÄ salmiakkia tarvitaan/vaaditaan =)... :|... :'(... :p... :D! No sitä varten irtarit sitten onkin :saint:, näiden ollessa "kivaa" (:p... :D) purtavaa :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Amerikan pastilleja: Joo on nää khyllä hyviä =), mutta ei hoida khyllä "suklaa osaansa" ihan täysillä :/, kiitos hedelmäisen ulkokuoren :'(, mutta khyllä ihan kelpaavasti :), vaikka tekiskin mieli ostaa 100% suklaata juotavaksi pullosta B)... :o, joopS :p, EHEHHEEEeeeee :D!


Lohkoperunat ja nugetteja: No mitäköhän näillä :x... :p... :D, uuni on jo päällä ;), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Taffel Chips: Se siitä sipsi paastosta sitten :'(... Tai no oli tässä nyt viikon tauko sentään :), mutta ensi viikolla kun on Hullut Päivät niin..., joopS :p... :D! No mutta mikäs syödessä =), niin johonkin puoleen väliin ku alkaa jo maistumaan vähän puulta ku nämäkin (kaikki sipsit) mentiin "raiskaamaan" (:p... :D) sillon aikasemmin :'(, ku ostin (lähes) joka viikko näitä popsittavaksi :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta alku menee helposti =), joten..., nautitaan alusta ja syödään loput väkisin yrjöten :'(, TSII-SUS :|, joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D!


Limut: Joo normi setti taas :saint:, mitäpä tohon lisäämään :)... :'(, paitsi että kHyl kelpaaH litkiäH =), joopS :p... :D!


AAAAAAAAAAaaaaaaaaah :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEeeee :D!