Tuesday, September 18, 2007

GOOD and BAD :saint, mostly GOOD <3, FUCK YEAH B)... :D!


Joo siinäpä ne näkyy :saint:, plussien khyllä jyrätessä 100-0 B), mutta vain määrässä :x, WAHT :o?!?!? No aika hemmetin paha on toi mahdollinen/todennäköinen pettymys :|, jonka khyllä tietää :saint:, mutta :'(... No mutta khyllä plussat silti vie B), onhan tuolla vaikka mitä =), kuten uusi (ympröidyt on uusia :saint:... :p... :D) "keksintö" että mullahan on sitten kaksi konetta samaan aikaan käytössä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja saa ton toisen koneen kuntoon niin ei tartte noita "tää on ihan tukossa" valituksia kuunnella :)... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo ja pelejä on ihan kivasti tiedossa =), paitsi kaikki ei välttämättä toimi :/, yhden parhammista, Far Cryn kuuluessa siihen joukkoon :'(... No myöhemmin sitten niitä :), paitsi sillon khyllä toimii F.E.A.R:it ja HL2:set sekä NFS: Most Wantedit yms B)..., joten saa nähä jaksaako Far Cry:n tapasia ollenkaan :/... Tosiaan ollenkaan, koska se on joko pitkän ajan päästä (koneen hankinnasta) tai ei ollenkaan :'(, joop S :p... :D! Joo mutta energian saannit (:p... :D) saattavat khyllä kusahtaa jos pettymys on liian suuri :/, mutta tuskimpa on :), sillähän toimii F.E.A.R:kin ja energiat on 110% =), FUCK YEAH B)/noH :x, tommosta jos odottaisin niin se olis maan alle asumaan menon aika pettymyksestä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! Joo eli...

GOOD and BADs puolet -kuva!


...ostamaan ja selvittämään =), FUCK YEAH B)/noH :x, pettymys kun siellä varmaan odottaa vaikka sen "tietääkin" :saint:... :'(, joopS :p... :D!

Selvä merkki :saint:, GET THE SHITPILE B)!

Siis tosta ei voi merkit enään mennä selvemmiksi :saint:, "haluaamaa" (:p... :D) konetta mainostetaan niinku (:p... :D) TV:ssä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!

Shitpile (:D) mainos TV:ssä -kuva!

Joo selvä merkki khyllä että toi TOD hankitaan =), FUCK YEAH B)/noH :x, no miinuksia lukemaan eiliseltä ;)... :'(! Tai voisi khyllä ne blogasta ne tällekkin päivälle ku keksin pari uutta :saint:, plussa sellaista =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Merkithän on tehty noudattevaksi :saint:, TOD =), keskinkertaiset/"vähän" (:p... :D) huonotkin :/... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEEEeeeee :D!