Friday, September 28, 2007

Pettymys elokuvia :|... :'(... :p... :D!


Joo väsäsimpä pettymys elokuvat -ketjun kun..., noh, suoraan chatistä vaan (otsikosta sellaisesta) :saint:...


Joo aika "väsyttävä" on toi huonoimmat elokuvat kun siellä vaan haukutaan ihan OK ellei parempiakin elokuvia pa5koiks, vaikka ne mainitut elokuvat on khyllä lähinnä vaan pettymyksiä eikä huonoja elokuvia, ainakin jos multa kysytään... No mutta tänne voi ihan vapaasti tulla "haukkumaan" Maailmojen sotia, koska olihan se aika hemmetinmoinen pettymys, mutta ei khyllä missään nimessä huono! Joo tässä mun pettymyksiä:

- War of the Worlds: Ei tosiaan mikä huono, mutta pettymys ehdottamasti! Varsinkin loppuratkaisu, jota ei edes oikein ollut, tai ainakin erittäin huonon se oli, TOD!

- The Village: Ei huh-huh mitä kehuntaa tästä kuulikaan aikoinaan, pää meinas hajota! Varsinkin kun "tiesin" että tää on ihan #&%£$!*, mutta meinasin silti mennä leffateatteriin kehujen takia! No onneks en sitä virhettä tehnyt, DVD:ltä kun tän katto niin ei voinut kun itkeä! Yhtiä isoimpia pettymyksiä sitten koskaan, vaikka lähes mitään en odottanut, mutta jotain sentään! Mutta ei tämä nyt niin #&%£$!* ole että voisi huonoimmaksi elokuvaksi sanoa, selvä pettymys kuitenkin, TOD!

- Miami Vice: Tai ehkä tälle kuuluu toi suurin pettymys sitten koskaan titteli, koska tältä sentään odotti suht koht hyvää elokuvaa! Mutta ei #&%£$!* mitä scheisseä saikaan kattoa, jotain ihan järjettömän tylsää puhetta vaan ja räiskintää ei ollut lähes yhtään! No lopussa oli sentään ihan hieno loppuräiskintä, mutta sekin pilattiin surkealla heiluvalla käsikameralla! No mutta ainakin se oli erilainen (niin räiskintä), mutta mielummin se ois ollu perus räiskintä!

- Jarhead: Yhtiä tylsimpiä leffoja loppua kohden, jollain ihmeen öljy läntillä vihollista vaan tutkittiin kaukaa kiikareilla mitään tapahtumatta, huoh... No alku oli sentään hauska koulutuksineen, mutta loppupuoli pilasi leffan täysin!

- Nacho Libre: No ihan katottava khyllä oli, mutta paljon parempaa odotti, varsinkin hauskempaa! Mutta ei tältä onneks nyt hirveästi odottanut, mutta kuitenkin enemmän mitä sai!

- The Animatrix: Ei varmaan tartte perustella, enkä aiokkaan! Tai no sen voin sanoa että #&%£$!* tylsä "leffa", varsinkin kun Matrixillä ratsastetaan!

- The Cell: Yhtiä ensimmäisiä K-18 leffoja (jos *köhejä* ei lasketa), joten sehän nostatti odotuksia huomattavasti! Mutta, tännehän tän laiton eli aika karsea pettymys oli, mutta aika pelottava oli sentään!

- Battle Royale 2: Ihan seko leffa, huonolla tavalla! Varsinkin kun loistavan ykkösen jälkeen odotukset oli aika hemmetin korkealla, itku meinas tulla...

- Meet the Fockers: No tää saa kokonaan kiittää LOiSTaa ykköstä, siitä ei paljoa komediat parane! Mutta ilman ykköstä tää ehkä yllättänytkin, mutta nyt näin päin!


Maailmojen sota #&%£$!* :x...

Pettymys elokuva topic -kuva!


...ASSLOLLEEEEEEEeeeeeeeeeeed :D... |O... :|?!?!?

Halo 3 SUCKS my ballocks :|... :'(... :p... :D!


Joo lisää vaan pursuaa noita Halo 3:sen vikoja |O, TSII-SUS :|?!?!? Joo nyt "löyty", no suoraan chatistä vaan :saint:...


JayJay kirjoitti: Ei, vaan p4skin peli ikinä!


No joku sentään haukkuu tätä mun lisäks, muut vaan kehuu tai ihan pientä haukkumista kuten "ei kuulu Top10", ihan ihme paikka...


Joo tämmönen vika löytyi taas, uusintahan on ihan pa5ka :|?!?!? Siinä ei ole kelausta taaksepäin, nopeata hyppimistä eteenpäin (löytyy pelkkä ihan hidas sukka kelaus joka vielä nykii) eikä edes hidastusta, siis mitä VIT?!?!? Toihan on lähes hyödytön, varsinkin jos haluaa nähä loppupään tapahtua, kuka #&%£$!* nyt jaksaa sinne kelata tolla sukka kelauksella, en ainakaan mä!

GameSpotissa sentään osataan haukkua tota (ja varmaan monia muitakin puolia), kuten kuuluukin! Mitään vaan maailman paras peli, vaikka ehkä se sitä joillekkin on, mutta khyllä tota nyt "pitää" haukkuakin jos haukuttavaa löytyy... No tuolla khyllä selitettiin aika hyvin miksi tossa ei ole noita ominaisuuksia, mutta ei se nyt niin vaikeaa voi olla tehä... No mutta jos on, niin ois vaan jättäny väliin, TOD! Toihan tuo vaan päänvaivaa jos/kun haluaa nähä hienoja räiskintöjään, varsinkin jos ne on maan loppupuolella... Pitääkö tässä vai kehittää joku systeemi joka pitää ton sukka kelausnapin pohjassa ku tekee samalla jotain muuta (kuten haukkuu tota chateissa), aivan käsittämätöntä!


No mutta pitäähän nyt kehua, josta päästään lisä haukkuihin :D... Joo tankin sitten sain ja oikein tyylillä se tulikin jätti aluksella! Joo hemmetin kiva sillä oli khyllä räiskiä, mutta mihin #&%£$!* on sen konari kadonnu, TSII-SUS?!?!? Miks se nyt piti poistaa tosta?!?!? Ai kun keskityttiin tohon sukka uusintaan josta jätettiin monta tärkeää ominaisuutta pois, huoh! Joo uudestaan halusin tosiaan kattoa ton tankkiräiskinnän, oli muuten ihan #&%£$!* kiva kelata sinne joku 30min (maan lopussa kun se oli), TSII-SUS CHRIST?!?!?


Jos tää vikojen tahti jatkuu samaa rataa niin ei #&%£$!*?!?!? Pää tulee hajoamaan ja pahasti! Siis jo kolmas osa ja näin monta vikaa, TSII-SUS?!?!?


Halo 3 oikean "valitus" meininki -kuva!

Joo ei h3lvetti jos tää virheiden meno jatkuu samalla tavalla |O...


...hullujen huoneella nähdään jos niin käy :|, YHYYYyyy :'(... :p... :D!

BB:ssä sit kusahti :| (*spoilaa eli älä lue jos...*)?!?!?

Joo eli älä lue jos et halua ***spoilausta BB:stä***, #&%£$!* (:D) huonoja uutisia sieltä eli viikonlopun alku (tai miksei kokonaankin) voi mennä pilalle :|, kuten mulla vähän meni :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Joo sinne meni Aki siis tippumaan ku se ei ollu kertonu jotain shittiä haastattelussa :'(, VOI VIT :|?!?!? No tuskin nyt on niin paha että pois piti se lähettää |O, TSII-SUS CHRIST :|?!?!? No mutta khyllä tota nyt silti TOD kattoo =), ainakin tänään ja huomenna kun Aki siellä vielä on =), mutta sitten kun se lähtee niin..., itQ :'(, TSII-SUS :|?!?!?

No mutta, eiköhän tästä...

Aki is OUT pettymys chattausta -kuva!


...mässyn voimalla selvitä =), FUCK YEAH B)/noH :/, Aki "tippu" :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!?

ViikonloppuuuuuuuuuuuuH <3, mutta :|... :'(... :x?!?!?


Joo viikonloppuH sitte alkoi =), mutta meni sitten kaksi asiaa kusahtamaan :'(, tai toinen oli "vaan" kusemisputken (:p... :D) jatkamista eikä se nyt niin huono ole :), vaikka huono on :'(... Toinen kusahdus oli khyllä aika paha :'(, mutta niistä seuraavissa blogauksissa :)... :'(, joopS :p... :D! Koska nyt keskitytään mässyihin =), eli selostamaan vaan :saint:...

BiggieH mässyläjä -kuva!

Aarrearkku: Nyt keskitytään kusahduksiin :|... :'(, joopS :p... :D! Joo nyt on aika keskittyä mässyihin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa että tää hoidetaan laiskasti :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D, eli:


Karkit: Ihan OK =)...


Leipää ja ruokatarvikkeita:
Omatekoista ruokaa ranskanleivän kanssa :saint:, limulla alas =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Limua: Joo taas uutta halpis colaa löyty 0,89€:n hintaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ihan hyväähän toi :), mutta ei kauaa :'(... :p... :D! Tai tän pullon on vielä :saint:, mutta seuraava alkaa varmaan maistumaan puulta, mutta sitä en tuskin aio tehdä :/, kattoo :p... :D! Joo ja sitten on toiseksi parasta Colaa ja sitä parasta limua =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Khyl kelpaaaaaaaaaaaaaaaaaH B)...