Friday, September 28, 2007

Halo 3 SUCKS my ballocks :|... :'(... :p... :D!


Joo lisää vaan pursuaa noita Halo 3:sen vikoja |O, TSII-SUS :|?!?!? Joo nyt "löyty", no suoraan chatistä vaan :saint:...


JayJay kirjoitti: Ei, vaan p4skin peli ikinä!


No joku sentään haukkuu tätä mun lisäks, muut vaan kehuu tai ihan pientä haukkumista kuten "ei kuulu Top10", ihan ihme paikka...


Joo tämmönen vika löytyi taas, uusintahan on ihan pa5ka :|?!?!? Siinä ei ole kelausta taaksepäin, nopeata hyppimistä eteenpäin (löytyy pelkkä ihan hidas sukka kelaus joka vielä nykii) eikä edes hidastusta, siis mitä VIT?!?!? Toihan on lähes hyödytön, varsinkin jos haluaa nähä loppupään tapahtua, kuka #&%£$!* nyt jaksaa sinne kelata tolla sukka kelauksella, en ainakaan mä!

GameSpotissa sentään osataan haukkua tota (ja varmaan monia muitakin puolia), kuten kuuluukin! Mitään vaan maailman paras peli, vaikka ehkä se sitä joillekkin on, mutta khyllä tota nyt "pitää" haukkuakin jos haukuttavaa löytyy... No tuolla khyllä selitettiin aika hyvin miksi tossa ei ole noita ominaisuuksia, mutta ei se nyt niin vaikeaa voi olla tehä... No mutta jos on, niin ois vaan jättäny väliin, TOD! Toihan tuo vaan päänvaivaa jos/kun haluaa nähä hienoja räiskintöjään, varsinkin jos ne on maan loppupuolella... Pitääkö tässä vai kehittää joku systeemi joka pitää ton sukka kelausnapin pohjassa ku tekee samalla jotain muuta (kuten haukkuu tota chateissa), aivan käsittämätöntä!


No mutta pitäähän nyt kehua, josta päästään lisä haukkuihin :D... Joo tankin sitten sain ja oikein tyylillä se tulikin jätti aluksella! Joo hemmetin kiva sillä oli khyllä räiskiä, mutta mihin #&%£$!* on sen konari kadonnu, TSII-SUS?!?!? Miks se nyt piti poistaa tosta?!?!? Ai kun keskityttiin tohon sukka uusintaan josta jätettiin monta tärkeää ominaisuutta pois, huoh! Joo uudestaan halusin tosiaan kattoa ton tankkiräiskinnän, oli muuten ihan #&%£$!* kiva kelata sinne joku 30min (maan lopussa kun se oli), TSII-SUS CHRIST?!?!?


Jos tää vikojen tahti jatkuu samaa rataa niin ei #&%£$!*?!?!? Pää tulee hajoamaan ja pahasti! Siis jo kolmas osa ja näin monta vikaa, TSII-SUS?!?!?


Halo 3 oikean "valitus" meininki -kuva!

Joo ei h3lvetti jos tää virheiden meno jatkuu samalla tavalla |O...


...hullujen huoneella nähdään jos niin käy :|, YHYYYyyy :'(... :p... :D!

No comments: