Saturday, March 17, 2007

Matskun Event Horizontia katsomaan :)...


Joo nyt löytyi sopiva aika/mielentila (:D) tolle leffalle joten ei muuta kun pyörimään <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo joskus tää on kai (saatto olla joku samantapainen/tuntuinen leffa :D... :ashamed:...) nähty jo :/, mutta ei khyllä muista yhtikäs mitään :/... :ashamed:... :'(, mutta sehän on vain hyvä :)... Mutta saattaa olla että kattoessa sitten alkaa muistamaan, mutta se jää nähtäväksi :p... :D! Joo mutta tuolta vaan lukemaan Matskun arvostelua jos kiinnostaa (elokuva tai arvostelu tai molemmat :p... :D), itseltänikin ehkä tulee arvostelu :), jos vaan jaksan (empä oo pitkään aikaan jaksanut :/... :ashamed:... :'(... :D)! No mutta joo, leffat vaan pyörii ja hyörii <3... =)... :p, FUCK YEAH :D!


PS.Tuolta voi lukea...


Haluu noi sälät =)... :'(, EHEHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Pizza "pepperoni" keksintö <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Nonih, VIHDOIN ja VIIMEIN saan tämän blogatuksi (piti jo torstaina ja eilen :ashamed:... :'(...), FUCK YEAH :D! Joo eli tässä tulee pepperoni pizzalle HEMMETIN hyvä neuvo by Tontsa84 <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

1.Pizza uuniin: Joo eiköhän kaikki tän hallitse ja tiedä ;), kait :x... :D!





2.Pizza pois uunista: Eiköhän vielä olla mukana <3... :D!





3.Pepperoni pois: No tässäpä tämä keksintö sitten on <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli keskimmäinen pepperoni vaan pois :)... Ai miksi :x, no että leikkaaminen sujuu 100x helpommin ;)... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!





4.Leikkaaminen: No siinähän se näkyy =), TÄYDELLISTÄ leikkaamista ilman pepperonin jumittumisia <3... =)... B), FUCK YEAH :D!




5.Pepperoni paikoilleen: Joo tosiaan pitää sitten leikata yksi pala muita isommaksi ja puolittaa se johon "ylimääräinen" pepperoni sitten menee =), AWESOMEh <3... =)... B)... :D!




6.Herkut ja leffa: Joo ei sitten muuta kun herkuttelemaan täydellisesti leikattuja paloja <3... =)... B), FUCK YEAH :D!




7.Pizza (ja khello :D): No pitäähän sitä vielä ihailla läheltä (khelloakin :D...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!




Siinäpä se keksintö sitten oli =), aika HEMMETIN mahtava <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ai koska toi keksittiin, no vasta vähän aikaa sitten (Matskulla kun viimeksi tätä söimme...) :), vaikka tätä on syönyt jo monta vuotta :o... :x?!?!? No LOiSTavat keksinnöt vaativat oman aikansa <3... B)... :'(, FUCK YEAH :D!


Ei muuta kun patentoimaan =)... B), FUCK YEAH :D!

Empä sit jaksanut "taiteilla" :/... :ashamed:... :'(... :D!

No mutta tärkeintähän ei ole voitto vaan osallistuminen :)... :whistle:... :ashamed:, YHYYYYyyyyyyyyyyyyyyy :'(... :D! Joo eli kisaan lähetään aikoja sitten kuvaamillani Abebisi kuvilla <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!


Soppamies Adebisi =)... B), FUCK YEAH :D!

Haarukkamies Adebisi =)... B), FUCK YEAH :D!

Näen jo tulevaisuuteen B)... :D: pyöreä NOLLA ääntä :(, YHYYYYYYyyyyyyyyyy :'(... :D!

Uusi kannettava ehdokas löytyi <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo eli halvempi vaihtoehto sitten löytyi chattien kautta =), Fujitsu Siemens AMILO Pi 1556-23 (joka löytyy Jimm's PC:stä vielä halvemmalla <3... =)... B), FUCK YEAH :D) nimittäin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo vaikka toi on hitusen huonompi :/... :'(, niin hinta sen verran sopivampi että khyllä tässä nyt TOD ton kannalla ollaan eli toi sitten ostetaan <3... =)... B), ellei löydy vielä parempaa/halvempaa =), mutta eiköhän olla jo minimissä :)... :/... :'(, FUCK YEAH :D!


------------> 4.Viesti ketjuun =)... B), FUCK YEAH :D! <------------

Eikö nyt vieläkin halvemmalla lähtis =)... :/... :'(, FUCK YEAH :D!

It has flopped <3... =)... B), BUAHAHAHAHAAAAaaaaaa :D!!!111


Joo khyllä nyt tais tulla työpaikan vaihdos B), karkkien kehitys/teko tehdas mikä lie (:D) porukkaan vaan kehittelee KUNNON karkkeja eikä mitään v|tun pa5kamarja (:D) suklaita TSII-SUS CHRIST :|?!?!?! Meinas khyllä oksennus lentää kun ajatteli että ostaisi/joku muu ostaa 5 kpl (5€:llä...) noita shittejä :|, TSIIIiiiiiiiiiiiii-SUS :|... :/... :'(... :D... :|?!?!? Siis HYI V|TTU :|?!!??


PS.Niin oikeassa tuolla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Huono olo iski :|, thank u pa5kamarja shitti :|... :/... :'(... :D... :|!

Päivän mies <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo Hulkki tuolla taas muistutteli päivän miehen pistosta :), ilkeästi khyllä aseella uhaten ja ryöstäen rahani :|... :/... :'(, FUCK YEAH :x... :D!


Joo tässähän se/minä sitten olen <3... =)... B), itkien menettäen rahani :'(, GODDAMN :|... :/... :D!

Tässäpä vielä kokokuva tuosta KARSEASTA (:D) tapahtumasta :|... :/... :'(... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


That son of a bitch :|... :/... :'(, FUCK YEAH :x... :D!