Tuesday, August 14, 2007

Kaupoossae <3... :p... :D!


Joo tulipa taas kaupassa käytyä tuttuun tyyliin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mitään eväitä en jaksanu kuvata :|... |O... :p... :D, paitsi eilen :x, WAHT :o... :p... :D?!?!? Joo eilen käytiin jo tosiaan kaupassa :saint:... :p... :D, mutta empä jaksanu kuvata, tai siis blogata, mitään eväitä |O... :'(... :p... :D, karkkia kun en ostanu ku sitä ei tarvinnut :)... :'(, joopS :p... :D! Joo mitäään selostuksia on turha odottaa Härkäruukun voisi mainita kun en ole sitä aikasemmin syönyt ja tänään söin ja ihan hyväähän se oli :), eli jatkossakin tulee varmaan ostettua :saint:, mutta se niistä eväistä :|... |O... :'(, joopS :p... :D! No mutta tänään ostettiin sitä karkkia sitten joten selostusta niistä vaan (ison kuvan kautta) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Tän päivän karkit -kuva!



Fazerina: Kuten sanottu monta kertaa |O... :p... :D, hyvää on =), mutta aika kallista vaan :/, mutta maunvaihtelun (ja sen takia että hyvää on...) tätä "suostuu" ostaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Bonbon kaatissäkki: Joo eipä ole tätä tullut ostettua pitkään aikaan :x, mutta ei kovin ihme koska imukarkit ei ole mitään kovin hyviä :/, niin syötävältään :x... :p... :D, kieli kun on ihan pa5kana yleensä noitten jälkeen :'(, varsinkin tommosen ison pussin :|... =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D! Joo maussa ei tosiaan mitään vikaa :), päinvastoin =), mutta kielen takia ostetaan vaan harvoin :'(, joopS :p... :D!


Mini rinkeleitä: Joo nää ostettiin jo eilen :saint:... :p... :D, noin paljon vielä jäädessä :x, WAHT :o... :p... :D?!?!? Joo tota päin näköjään ollaan tässä suunnistettu :saint:, päivässä syötävistä pullista edettiin pari päivää kestäviin kekseihin josta lähes viikon kestäviin (isoihin, tai siis normaaleihin :p... :D) rinkeleihin josta, noh, eiköhän tolla koko viikko pärjätä =), eli josta koko viikon kestäviin mini rinkeleihin =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Vai että koko viikon kestäis :o, IN MY ASS :|... :ashamed:... :'(, mutta seurataan ja katotaan mitein käy :saint:, joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeeee :D!

In love in BioShock <3, mutta :'(...


Joo just LOiSTava :), TOD LOiSTava peli (ainakin demo, joten eiköhän kokkarikin...) =), josta tosiaan piti tänään ottaa videota YouTubeen B), niinku teinkin =), kuusi kertaa demo läpi kuvaten :x, WAHT :o?!?!? Mutta, MUTTA joka kerralla kusahti jotain :'(, viimeisellä kerralla loppu akku kesken kuvauksen aikasemmissa jonkun rynnätessä mun huoneeseen tai sit pelaamisen kustessa :'(, täydellistä sen pitää olla kuten minäkin :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo huomiselle saa nyt khyllä siirtyä :/, jaksa enään seitsemättä kertaa vetää läpi :ashamed:... :'(... :p... :D, jonkun kuitenkin rynnätessä kesken kuvaamisen :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

BioShock with Kolkki and littuTV-kuva!


No huomenna sitten parempi onni =), TOD olis ainakin syytä olla tai :|..., itQ tulee :'(, joopS :p... :D!