Thursday, July 5, 2007

Thank u Koivar(iin)i =)...


Joo kuhan juttu nyt sit etenisi, kuhan ei tuu mitää LAME ASS syytä :|, vahinko bannit khyllä haiskahtaa kilometrien päähän |O?!?!? No mutta, huomenna tästä sitten lähdetään viettämään viikonloppua <3, jo oli TOD ainakin, koko viikon joutunu kitumaan ilman vapaapäiviä :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEeeeee :D! No mutta, nuQmaan...

Bannit Koivar(iin)i edit -kuva!


...bannien TOD vaivatessa :|, kuhan ei nää painajaisia :'(, heh :D?!?!?

Printteri(/scanneri/kopiokone) tosiaan hommasin B), sekä...

Joo tosiaan sitten hommattiin tulostin härpäke jossa on myös scanneri ja kopiokone, mallihan on Canon Canon MP160 B)!

Härpäke avaamattomana -kuva!


Joo ihan kätsyhän toi on :), vaikka tuskimpa sillä paljoa tulen tekemään alkuinnostuksen jälkeen :/, mutta khyllä nyt ainakin kuitit tolla hoitaa turvaan sekä, noh, khyllä sitä kaikkea scannailee, kuten, no myöhemmin selvinnee/keksinee...

Härpäke avattuna -kuva!


No mutta äitillehhän toi oli "pääasiassa" joten..., joopsS!

Härpäke itse -kuva!


Aika vaivallinen asennus khyllä oli :/, tai siis aikaa vievä :'(, varsinkin teippien repiminen missä meni ikä ja terveys :|! No mutta tässä pistetään mustetta sisään B), aika niceH <3, eikös :p... :D?

Härpäkkeeseen mustetta -kuva!


Joo ja sitten tuli myös hommattua uusi peli taas <3, Dead Rising sellainen B)! No mutta empä oo vielä ehtinyt alottaa :/, edes testaamaankaan :x, joka johtunee siitä että demossa sain tota hakata, niin ja tietenkin kun aikaa ei pahemmin löydy, paitsi jos jättäis blogaamatta, mutta semmosta nyt ala, viikonloppuna sitten pelit pyörimään B)...

Dead Rising -kuva!



Joo ja karkkiakin tuli tietenkin hommattua, kuvassahan ne eli LakrisMix (ihan OK pussi) ja Toffo salmiakki/laku (on tää khyl LOiSTavaa <3, mutta alkanu jo vähän taas kyllästymään :/, pitää varmaan jättää tauolle :'(, kuhan ei nyt katoa kun taas haluan :|, pitäis khyllä varastoon ostaa B), mutta ne siellä kauaa pysyis :ashamed:...) sekä hedelmä (joo ihan hyvähän tämäkin :), mutta kaukana paremmasta puolestaan <3...)! Joo eli, niin, eipä kai sitten muuta, tulostelemisiin(/scannaamisiin/kopioimiseen B)), joopS :p... :D!


Ihan OK laite siis :), mutta niitä LOiSTavia halutaan =), varsinkin sitä TOD LOiSTavaa eli uutta (tehokasta) tietokonetta B), sais joooooooooooH =)...

Kovat mikä liehin..., kiitos!

Ai onks tää uus linja kovissa otteissa että annetaan vaan bänniä ilman syytä (ittelläni ainakaan tuu mitään syytä mieleen...) ja ei kerrota sitä banniketjuun :x, huoh |O?!??! Joo eli ois TOD kiva tietää kuka mut (Sir Tontsa) bannas ja miksi...?

Banned -kuva!


HUUUUUuuuuuuuuuuuoh |O?!?!?

Häh, mulla bannit :o, WTF :|?!?!?


Joo IHAN IHME touhua khyllä :x, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!? Ei niiQ missään lue mitään tai mitään :|, huoh |O, TSII-SUS :|?!?!?

Banned -kuva!


We want/need/DEMAND answers :|?!?!?

Ite tehtiin sit ruoka B)...

Joo ei muuta kun selostamaan vaiheita, let's go (ilman hymiöitä helpomman siirron takia, TOD itQ):

Joo tavaroiden hankkimisesta se sitten alkoi!

Jonka jälkeen liha vaan tummumaan ja spagetit kiehumaan, FUCK YEAH!

Joo eipä siinä kauaa mennyt kun liha oli jo ruskeaa!

Jonka jälkeen tomaattisose vaan päälle!

PLÄTs

Joo sitten vaan sekottamaan lihat ja soseet yhteen!

Jonka jälkeen maustetta päälle!

Oikein KUNNOLLA ettei vaan maistu raaka liha, heh!

Joo sitten vaan sekotus ja VOILA, valmista oli!

Joten ei muuta kun ottamaan!

Eli ruoka vaan kouraan ja huoneeseen syömään, maidon kera (kuten ruokalistassa luki/lukee), KHYL KELPAS!

Vai kelpasko sittenkään...

...no KHYL TOD! Joo voisikin joskus taas tehdä uudestaan, eli n.parin kuukauden päästä kun on päässyt mahataudista lääkkeiden kera, joopS, EHEHEHHEEEEeeeee!


My first made food and it was TERRIB... no ihan hyväähän se, joopS!

Jahas, aika tehdä ruokaa...


Eli toisinsanoen: AINT SEEING U IN A COUOLE OF WEEKS :x, sairaalassa kun maataan mahaoksennusyrjösalmonellataudissa :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEHEEeee :D! No ei, paras ateria I-K-I-N-Ä <3, trust me!


Aines einekset -kuva!


Food glorious food =), by me :o, TSII-SUS :|, EHEHEHEHEEEEeeeeee :D!