Thursday, February 22, 2007

Jaa-a, nuQmaan meno kutsuu :'(...


Niin South Park Time Shiftingin kautta <3, eli näillä minuuteilla *itQ*, heh! Joo mutta huomennahan se viikonloppu taas pamahtaa <3, ihmeen nopeasti khyllä, mutta khyllä TOD kelpaa <3, niin mässytellä, heh! Joo mutta yksi hymiökin on vielä käyttämättä <3, mihis sen, ööööööööö, no vaikka synttäriketjuun 29.59 <3... JoopS, timeshiftauksia valmistelee <3...


PS.Synttäriketju...


Niin se päivä vaan meni, nyt ollaan sit 23V(aan hymiötä *itQ*, heh) <3...

Tosiaa TIlt arvostli...

KOskakohan edes jaksaa siirrellä :/... :ashameD:... :*(... :D!

Blogi onnittelujakin satelee <3... =)... B), YEAH :D!


Joo mitäpä tohon lisäilemään, TOD LOiSTavaa <3! Niin ja lukijalistaan ehdottomasti <3...


Khyllä mä muutenkin luen =), heh!

Vuosi sitten "16.2.2006" kertausta <3...

Joo vuosi sitten tälläistä (Tiltissä ja Bloggerissa) <3: Joo kunnon blogaus päivä khyllä oli <3, tässä se kokonaan B) (enään 2 hymiötä jäljellä *itQ*):


Joo tapahtui vaikka mitä <3, mistäs sitä edes alottaisi... Noh, eiköhän me alimmasta <3... Joo " testi tilahan" toi on, kuhan testailen/oon testaillu (eipä enään oo jaksanut...) tossa yleensä kuvia ja digin sitten tein tohon <3... :D (yks enään jäljellä *itQ*)!


Joo ja p33l033melin syntyä tuolla <3, saipa mut pitämään tyylini <3, HMMMMMMMmmmm, *hymiöraiskaus* <3, ei *itQ*... Joo sen kanssa sit pölistiin ja päädyttiin että LOiSTava tyyli jatkukoot <3, YEAH!


Joo mutta sitten herättiin ja pullaa vaan suuhun <3, khyllä kelpas <3... Ja sit vaan lahjoja kehiin (nyt sain enemmän <3, YEAH) ja pullan viimeistely...


Joo sit oli aika esitellä kynsiä <3, oli khyllä komeat...


...mutta ei niin komeat ku mässykasa <3, vaikka nykyään on paljon paremmat/isommat (kuten tämä) <3, YEAH! Joo mutta ihan hyvä päivä oli (blogauksen ja päivän lisäksi...), YEAH!


Khyl kelpaa <3...

Päivän auto B)!


Joo tommonen mut sitten tänään vei ja haki töistä sekä kuskasi mua ympäri ämpäri erilaisia VIP tapahtumia hoteilla chickseilla <3... =)... :whistle:... *itQ*, khyllä TOD kelpas B)! Joo mutta oli kyllä kunnon vauhti kokoajan päällä, sehän näkyy kuvastakin kun paineaaltoa vaan heittää päälle <3, YEAH :D!


Khyllä kelpas kyyti, erityisesti hoteilta chickeiltakin <3...

Uusi banneri tosiaan <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(... :D!


Joo teimpä sitten tommosen bannerin, aika komeaH <3... B), eikös :)... *itQ*... :D, joo menee vaihtoon alle aikayksikössä *itQ*, mutta olkoot nyt pari päi... viikkoa <3, ehheheheeeeeeeeeeeeeee!


Ehkä en enään tee omatekoisia *itQ*...

Lahjoja sateli <3... =)... B), YEAH :D!


Joo kuten näkyy, lahjoja sateli <3... B) (taas meni yks *itQ*), YEAH! Joo MatoApinan Matskulta sain sitten DVD leffa pidikkeen =) (taas meni *itQ*)... :D, taas...), YEAH <3, kiitoksia... Joo ja sit rahaa satoi ihan mukavasti ja lisää tulee sunnuntaina satamaan ku muutama sukulainen vielä tulee <3... B) (<---*itQ*), YEAH! Joo mutta nyt voisi tästä mennä laittamaan leffoja uuteen hyllykköön <3...


Olisipas joka päivä synttärit <3...

23 hymiötä saan vaan käyttää :o... :x... :'(... :D!


Joo alkaa khyllä kaikki olla jo käytetty *itQ* (pitää säästellä, heh), GODDAMN! Joo mitä nyt laskin niin oon jo käyttänyt 21 *WAHT*, TSII-SUS CHRIST, nyt saa khyllä chatista lähteä muutama kiitämään, done B) (sinne meni yks, *itQ*)! Joo linkitellään tähän käytetyt hymiöt aina kun käyttää, mutta nyt laskee monta on menny jo ja linkittää ne sit tähän...


1-4 käytetyt hymiöt!



5-6 käytetyt hymiöt!


7-8 käytetyt hymiöt!


9-12 käytetyt hymiöt!


13-15 käytetyt hymiöt!


16-20 käytetyt hymiöt!


21-22 käytetyt hymiöt!


23 käytetty hymiö!


PS.Niin sydämmiä ei lasketa <3, YEAH <3 <3 <3... :D (taas meni yks *itQ*)!

PPS.Eikä otsikon, vain graafiset (joo en ala kiertelee *itQ*), YEAH <3...


Täyttäisimpä jo 123V <3...

23V sitten täytettiin <3... =)... B), YEAH :D!


Joo sen kunniaksi sitten Irciin uusi kuva <3... B)... :D! Joo mitäpä tässä muuta :p, kaikki HETI onnittelee tonne <3...

PS2.Irc kuva...

PS1.Tilt ketju...


Vai että 23 vuotta =)... B), YEAH!