Saturday, April 14, 2007

Aika mennä herkuttelee <3... =)... B), eilen :'(... :p... :D!


Joo khyllä tästä näköjään perinne on tulossa että lauantaina julkaistaan perjantain mässykasaelokuva kivaH :x... <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEeeeeeeee :D! Joo kieltämättä oli khyllä aika H3LVETINMOISET eväät, herkut ja mätöt <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo onhan noita vieläkin jäljellä :), paitsi donitsia, pizzaa, öööööö, no ne vaan puuttuu :o... :x... <3... =)... B), FUCK YEAH :D, niin paitsi tietenki puol kiloa irtareita puuttuu myös :'(... :D! No mutta parhaimpanahan tossa on iso TV ja kotiteatteri <3... =)... B), nyt joutuu jostain 14 tuuman shitistä kattoo :/... :'(... :D! Niin ja parempi leffa oli eilen, tai tiedä sitten onko Flightplan parempi, mutta tuskimpa, mutta ihan katottava varmaan :)... Joo eli Flightplanin kimppuun vaan :), jämillä ja pikku TV:llä :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!?


Miksei aina ole perjantai =)... B)... :'(, FUCK YEAH :D!

Leffat ajantasallla :), Bangrajan nopsa seuraavaksi :)... :p... :D!


Joo sainpa VIHDOIN ja VIIMEIN päivitettyä ton/noi (aakkos ja paremmuus sekä IMDb) listat <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta en mä näitä leffoja ala ihan summamutikassa arvostelemaankaan :x... :/... :'(... :D, mutta en khyllä ala arvostelemaankaan :o... :'(... :D, mutta :p... :D, MUTTA nopeita "juttuja" (eli pari sanaa ja arvosana yksikseen :/... :'(, mutta ehkä monta nopsaa yhdessä :)... B)... :p... :D) teen muiden blogauksien (viitti nyt vaan blogata paria sanaa :/... :'(... :D) että lista tosiaan kasvaisi mahdollisimman nopeasti =), siihen 2000:een (ja ylikin B)... :whistle:... :'(... :D...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Eli joka päivä varmaan tulee nopsa ellei parikin jonkun muun blogauksen ohella <3... =)... B)... :p, FUCK YEAH :D!

PS.Aakkos...

PPS.Paremmuus...

PPPS.IMDb lista...


Joo tän ohella menee nyt Bangrajan :), joka oli ihan mukiinmenevä toiminta 300 tyyliin :), mutta huonommalla toteutuksella ja tyylillä sekä ollen aika tylsä ja loppu ei oikein miellyttänyt :/... Mutta ihan mäiskintä OK oli, seiska pamahtaa :)...


Mun arvosana:
7.2/10

IMDb:n arvosana:
6.7/10


Virtuaali elokuvalista pippelin kasvattaja =)... B), EHEHHEHEEEeeeee :D :D :D!!!111

Digishitti (:D) sitten varasti MM-Kisat :'(, TSII-SUS :|..


No mutta saapahan syyn jo nyt hankkia sen multitallennin digiboxin <3... =)... B) (piti khyllä vasta paljon myöhemmin, mutta khyllä se kelpaa nytkin, kiitos multitallennuksen <3... =)... B)... :D) , mutta menee sit vähän hukkaan khyllä toi Philipsin kovo DVD tallennin :/.... :'(! Noh, kai sille jotain keksitään :), hyvän frisbiinhän siitä saa <3... =)... B), EHEHEHEEEeeee :D! Joo mutta nyt vaan tiukka valita: Topfield 5100PVR T HDMI (onhan toi se "tunnetuin" <3... =)... B)... :D, ja Matskullahan on toi, tai yhtä versiota vanhempi...) vai ProCaster PVR-6300T (kova vastus khyllä TopFieldillä, varsinkin kun pystyy 4 kanavaa samaan aikaan :o... :x... <3... =)... B), FUCK YEAH :D, mutta onko yhtä luotettava kun Topdieldi vaan :/...)? Jaa-a, siinä on nyt sitten tiukka valinta <3, parisen viikkoa on aikaa valita, kiitos MM-Kisa digipelleilyn :|.... :'(... :D, khyllä tässä ois pari kuukautta (itseasiassa vikaan päivään asti...) vielä helposti mennyt, varsinkin kun päivä senkun on vaan siirtymässä ja halvemmalla lähtis viime hetkellä :)... :|... :'(... :D!

PS.Topfield 5100PVR T HDMI...

PPS.ProCaster PVR-6300T...

----------------------------> Digi chatten... <----------------------------



------------------------> MM-Kisa chatten... <------------------------


No mutta pääseepä multiaccoi... multitallentamaan (:D) ohjelmia =)... B), FUCK YEAH :D!

Miksen en oo hommannu KUNNON kuulokkeita jo :x... :'(... :D!



Tili pursuaa rahaa (<3... B)... :D) ja mä vaan käytän noita sonta halpis kuulokkeita jotka tekee korvat kipeiks parinkymmenen minuutin käytön jälkeen :'(, TSII-SUS :|?!?!? Ja kun ei ole vielä äänensäädintä noissa halpis kuulokkeissa (yllätys YLLÄTYS...) niin..., NIIN AIKOJA SITTEN olisi pitänyt hommata jo kunnolliset <3... =)... B)... :'(, TOD! Ja chateista löyty vielä sopiva ketju niin täähän on lasten leikkiä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Vai onko :x, no kymmeniä (ellei satojakin :D...) vaihtoehtoja löytyy joten kiva nyt sit päättää :/... :'(... :D! No mutta tuskimpa on kovin suurta eroa joten..., lastenleikkiä <3.... =)... B), FUCK YEAH :D! No tämmöset (Icemat Siberia) tuolla näytti olevan aika "suositut" :), ainakin 50€ hintaan, jota enempää ei khyllä hirveästi edes huvita maksaa, ellei oo jotku tosi huiput =), kuten Logitech G sarjan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mitäs muuten edes löytyy Logitechilta... Jaa, tämmöset (Logitech Stereo USB Headset 350) vaan lähinnä :/, khyllä "jäämiehet" kiinnostaa enemmän <3... :D, mutta muitakin ehdotuksia otetaan khyllä vastaan :), eli ketjuun mars MARS <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

PS.Ketju...

PPS.Icemat Siberia...

PPS.Logitech Stereo USB Headset 350...

-------------> Chatten bitten =)... B), FUCK YEAH :D! <-------------



Mitä mäki näillä halpis shiteillä oon tässä kitunu ku tili pursuaa :x... :'(... =)... B), FUCK YEAH :D!

Ihan OK (ellei parempikin <3... :D) oli Cinderella Man =)...


Joo hyvä leffa khyllä oli :), ellei jopa H3LVETIN LOiSTava sellainen <3... =), FUCK YEAH :D! Joo mutta en khyllä jaksa nyt arvostella :/, enkä varmaan huomennakaan :ashamed:... :'(... :D, mutta pisteet heitän B), koska listan (aakkos ja paremmuus B)... :p... :D) tarkoitushan on vain saada mahdollisimman iso lista aikaseks <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo khyllä joku (ellei ylikin...) 2000 olisi "tavoite" <3... =)... B), mutta siitä vaan ottamaan selvää heittelemällä niitä arvosanoja tonne (tietenkin ajatuksella eikä mitein sattuu :)... :'(... :D), FUCK YEAH :D! Joo Cinderella Mania vaan heittämään sinne 8.5 arvosanalla =), joka saa khyllä nyt luvan (:D) pyöristyä kasiin ku ei ihan ysiä ansaitse :/... :'(... :D! Joo mutta huomenna vasta heitetään toi (kuten 300 ja, ööööö, no joku vanha oli mikä leffateattereissa, ainiin, Smoking Asses :D...), nyt nimittäin nuQ :'( (tai "vielähän" pitää se kuuloke homma blogata :)... :p... :D), ÖYTTI!


Mun arvosana:
8.5/10

IMDb:n arvosana:
8.0/10


PS.Aakkos...

PPS.Paremmuus...


Khyllä se 2000 menee rikki ja HELPOSTI =)... B)... :/... :'(... :D, Tuhkimo setä pitää siitä huolen =)... B), FUCK YEAH :D!