Monday, September 17, 2007

Far Cryn minimit, riittääkö B)... :/... :'(... :p... :D!


Joo khyllä tommonen shittipile (:D) pitää nyt hommata :x, WAHT :o?!?!? No khyllähän tossa on h3lvetin monta hyvää puolta =), mutta myös huonoja :|, mutta niitä ei ole niin paljoa :), mutta kuitenkin on :'(, joopS :p... :D! Jaa-a, mistäs sitä edes aloittais :saint:, HMMMmmm :p... :D! No vaikka ton hyvistä puolista =)! Tai no tehäämpä samantien listat B)... :p... :D!


HYVÄT PUOLET:
+ Tän saa heti B), tänäänkin ois jo saanu :saint:, mutta empä jaksanu tänään :ashamed:... :'(... :p... :D!
+ Tolla pääsee pelaamaan pelejä =)... B), mutta vaan vaan vähän vanhempia (kuten Far Cry, Mafia, Breed :D, SoF 2, Matrixit, XIII, Call of Duty, Severance: Blade of Darkness, MOHAA:t jne...) eikä uusia (HL2, NHL07, NFS: Most Wanted, F.E.A.R. jne...) :'(, kait :/, tiedä sitten :saint:... No mutta pelaamaan kuitenkin =), joopS :p... :D!
+ Tällä jaksaa paljon helpommin järjestää kannettavat ja kovot kun huippu PC:llä, jolla vaan pelailis 24/7, tällä kun vaan 23/7 :p... :D!
+ Tällä kun "leikkii" (:p... :D), niin jaksaa tutkia enemmän sen kunnon koneen osia B), nyt kun sen vaan haluaa mahdollisimman äkkiä sen kummemmin välittämättä mitä siinä on, hinnan perusteella vaan joku aika kallis :ashamed:... :'(... :p... :D!
+ Saa toisen koneen huoneeseen eli kaksi konetta yhtäaikaa käytössä =) (toinen sängyllä ja toinen ;)...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!
+ Toinen kannettava kun on "huollettu" niin ei tartte kuunnella "tää on tukossa" valituksia :)... :|... :'(... :p... :D!
+ Mitä myöhemmin sen kunnon PC:n ostaa sen parempi se on ;)... :saint:... B), joopS :p... :D!
+ Saa "energiaa" tehä kaikkea :saint:... B)... :p... :D...

Väliaikainen shitpile (:D) kone -kuva!



HUONOT PUOLET:

- ...joka (energia) saattaa mennä muiden miinusten ohella, varsinkin koneen huonouden pettymyksen takia :'(, vaikkkakin sen khyllä "tietää" :saint:, mutta :'(...
- Ei ole niin hyvä mitä odottaa, vaikka mitää kovin hyvää ei odota, mutta parempaa kuitenkin, ehkä :/, tiedä sitten :saint:... :p... :D!
- Kunnon kone siirtyy n.kuukaudella :'(, mutta ei se nyt niin hirveästi ole :), vaikka on :|... :p... :D!
- Uusimpia pelejä haluan testata jotka nykii ihan #&%£$!* :'(, TSII-SUS :|?!?!? Vaikka ton "tietääkin", niin ei se kivaa ole :'(...


Vai että väliaikaista shitpileä (:D) että, no lukekaa plussat ;)... :p... :D, no mikäpäs siinä =), varsinkin kun ton saa parissa päivässä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

LOiSTavaH Far Cry video <3...


Joo pitihän nyt YouTubestakin ettiä Far Cry 2 videoita =), mutta ei sit löytyny mitä halus vaikka otsikko niin väitti :|... :'(, mutta löytykin parempaa mitä etti =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Far Cry (2) video -linkki




Joo just LOiSTavaH video =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja tuli näköjään plussaa mun kommentille B), keneltäköhän :saint:, montas multiaccoa mulla vielä olikaan =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEeeeee :D! Joo seuraavassa blogauksesssa vois puhua ton pelin minimi vaatimuksista :x, WAHT :o?!?!? JoopS :p... :D!


Jules: Describe what Marcellus Wallace looks like! Brett: What? Jules: SAY WHAT AGAIN. ENGLISH, MOTHERFUCKER! DO-YOU-SPEAK-IT? EHEHEHEEEeeeeeee :D!

Shittiä (:D) julkastu Far Cry 2:sta <3...


Joo videota näköjään on pukannu Far Cry 2:sta =), jos on Romanoon tai silmiin luottamista :/... :'(, EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Far Cry 2 shittiä (:D) -linkki!



Joo aika kovalta khyllä näytti/näyttää =), muttei khyllä ihan LOiSTavalta :/... :'(, mutta mitäpä taas samoja höpisen ku chatissa :x, kopioimaan vaan tänne samat :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Far Cry chat -kuva!


"Ohoh, sehän näytti hyvältä =), muttei khyllä miltään LOiSTavalta :x... No aika helpon näköstä oli ja jotenkin liian "muovista" :/... No tuli khyllä näytti kivalta =), mutta että jaksaako sillä leikkiä tuulen kanssa, noh, nähtäväksi jää... Mutta khyllä sillä näytti aika kätevästi saavan autollisen pahiksia viilennettyä B)! Mutta mitä tohon "realistiseen" parantamiseen että luodit kaivetaan ulos ja jäsenet loksautetaan sijoilleen, eipä nyt mikään kovin vakuuttava juttu ollu, vaikka onhan se nyt parempi ku jotain medikkejä joka puolella |O... Ainoa vaan että tota saa varmaan käyttää loputtomasti eli kuolema voi tulla vaan uudessa tappelussa täysillä energioilla, mutta ei puolilla tai vähillä... Eli siinä suhteessa khyllä vähän huono toi "realistinen" parantaminen :/, paitsi jos noissa on jotku rajat, mutta se nyt olis ihan typerää :D... No innolla odotellaan =)..."


Romano: Tarkotitko, että tuon luodin kaivaminen parantaisi? Nimittäin, sehän menee niin, että luoti vaan hidastaa varmaan, mutta sen kaivaminen ei paranna.


"Niin joo, tota se luodin poistaminen varmaan tekee, eli sittenhän toi on just hyvä =)! Mutta sitten se khyllä meinais että medikkejä on sitten jokapuolella, paitsi eikös se tossa sanonu että tässä ei ole medikkejä, eli millä sit oikein parannetaan, sekavaa :x?!?!?"


Joo aika helpon näköstä tosiaan :/, mutta johtu varmaan demosta :), kait :'(, joopS :p... :D! Joo luodin kaivaminen oli khyllä kivan näköstä :), mutta jos sillä hoidetaan parantaminen niin ei kovin hyvä :/, koska sillon vois parantaa loputtomasti |O... No onhan Haloissa khyllä tommonen :saint:, mutta ne nyt on..., joopS :p... :D! Mutta toi khyllä sano että tossa ei ole medikkejä (tai jotain sinnepäin :p... :D), saa nähä...


...jota TOD (tai ei nyt tod :/, mutta..., joopS :p... :D) innolla odotellaan =)...