Monday, September 17, 2007

Shittiä (:D) julkastu Far Cry 2:sta <3...


Joo videota näköjään on pukannu Far Cry 2:sta =), jos on Romanoon tai silmiin luottamista :/... :'(, EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Far Cry 2 shittiä (:D) -linkki!



Joo aika kovalta khyllä näytti/näyttää =), muttei khyllä ihan LOiSTavalta :/... :'(, mutta mitäpä taas samoja höpisen ku chatissa :x, kopioimaan vaan tänne samat :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D!


Far Cry chat -kuva!


"Ohoh, sehän näytti hyvältä =), muttei khyllä miltään LOiSTavalta :x... No aika helpon näköstä oli ja jotenkin liian "muovista" :/... No tuli khyllä näytti kivalta =), mutta että jaksaako sillä leikkiä tuulen kanssa, noh, nähtäväksi jää... Mutta khyllä sillä näytti aika kätevästi saavan autollisen pahiksia viilennettyä B)! Mutta mitä tohon "realistiseen" parantamiseen että luodit kaivetaan ulos ja jäsenet loksautetaan sijoilleen, eipä nyt mikään kovin vakuuttava juttu ollu, vaikka onhan se nyt parempi ku jotain medikkejä joka puolella |O... Ainoa vaan että tota saa varmaan käyttää loputtomasti eli kuolema voi tulla vaan uudessa tappelussa täysillä energioilla, mutta ei puolilla tai vähillä... Eli siinä suhteessa khyllä vähän huono toi "realistinen" parantaminen :/, paitsi jos noissa on jotku rajat, mutta se nyt olis ihan typerää :D... No innolla odotellaan =)..."


Romano: Tarkotitko, että tuon luodin kaivaminen parantaisi? Nimittäin, sehän menee niin, että luoti vaan hidastaa varmaan, mutta sen kaivaminen ei paranna.


"Niin joo, tota se luodin poistaminen varmaan tekee, eli sittenhän toi on just hyvä =)! Mutta sitten se khyllä meinais että medikkejä on sitten jokapuolella, paitsi eikös se tossa sanonu että tässä ei ole medikkejä, eli millä sit oikein parannetaan, sekavaa :x?!?!?"


Joo aika helpon näköstä tosiaan :/, mutta johtu varmaan demosta :), kait :'(, joopS :p... :D! Joo luodin kaivaminen oli khyllä kivan näköstä :), mutta jos sillä hoidetaan parantaminen niin ei kovin hyvä :/, koska sillon vois parantaa loputtomasti |O... No onhan Haloissa khyllä tommonen :saint:, mutta ne nyt on..., joopS :p... :D! Mutta toi khyllä sano että tossa ei ole medikkejä (tai jotain sinnepäin :p... :D), saa nähä...


...jota TOD (tai ei nyt tod :/, mutta..., joopS :p... :D) innolla odotellaan =)...

No comments: