Monday, September 17, 2007

Far Cryn minimit, riittääkö B)... :/... :'(... :p... :D!


Joo khyllä tommonen shittipile (:D) pitää nyt hommata :x, WAHT :o?!?!? No khyllähän tossa on h3lvetin monta hyvää puolta =), mutta myös huonoja :|, mutta niitä ei ole niin paljoa :), mutta kuitenkin on :'(, joopS :p... :D! Jaa-a, mistäs sitä edes aloittais :saint:, HMMMmmm :p... :D! No vaikka ton hyvistä puolista =)! Tai no tehäämpä samantien listat B)... :p... :D!


HYVÄT PUOLET:
+ Tän saa heti B), tänäänkin ois jo saanu :saint:, mutta empä jaksanu tänään :ashamed:... :'(... :p... :D!
+ Tolla pääsee pelaamaan pelejä =)... B), mutta vaan vaan vähän vanhempia (kuten Far Cry, Mafia, Breed :D, SoF 2, Matrixit, XIII, Call of Duty, Severance: Blade of Darkness, MOHAA:t jne...) eikä uusia (HL2, NHL07, NFS: Most Wanted, F.E.A.R. jne...) :'(, kait :/, tiedä sitten :saint:... No mutta pelaamaan kuitenkin =), joopS :p... :D!
+ Tällä jaksaa paljon helpommin järjestää kannettavat ja kovot kun huippu PC:llä, jolla vaan pelailis 24/7, tällä kun vaan 23/7 :p... :D!
+ Tällä kun "leikkii" (:p... :D), niin jaksaa tutkia enemmän sen kunnon koneen osia B), nyt kun sen vaan haluaa mahdollisimman äkkiä sen kummemmin välittämättä mitä siinä on, hinnan perusteella vaan joku aika kallis :ashamed:... :'(... :p... :D!
+ Saa toisen koneen huoneeseen eli kaksi konetta yhtäaikaa käytössä =) (toinen sängyllä ja toinen ;)...), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!
+ Toinen kannettava kun on "huollettu" niin ei tartte kuunnella "tää on tukossa" valituksia :)... :|... :'(... :p... :D!
+ Mitä myöhemmin sen kunnon PC:n ostaa sen parempi se on ;)... :saint:... B), joopS :p... :D!
+ Saa "energiaa" tehä kaikkea :saint:... B)... :p... :D...

Väliaikainen shitpile (:D) kone -kuva!



HUONOT PUOLET:

- ...joka (energia) saattaa mennä muiden miinusten ohella, varsinkin koneen huonouden pettymyksen takia :'(, vaikkkakin sen khyllä "tietää" :saint:, mutta :'(...
- Ei ole niin hyvä mitä odottaa, vaikka mitää kovin hyvää ei odota, mutta parempaa kuitenkin, ehkä :/, tiedä sitten :saint:... :p... :D!
- Kunnon kone siirtyy n.kuukaudella :'(, mutta ei se nyt niin hirveästi ole :), vaikka on :|... :p... :D!
- Uusimpia pelejä haluan testata jotka nykii ihan #&%£$!* :'(, TSII-SUS :|?!?!? Vaikka ton "tietääkin", niin ei se kivaa ole :'(...


Vai että väliaikaista shitpileä (:D) että, no lukekaa plussat ;)... :p... :D, no mikäpäs siinä =), varsinkin kun ton saa parissa päivässä :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

No comments: