Saturday, April 7, 2007

Suklaamunia riitti <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo suklaamunia oli ihan sopivasti :), niin mulle <3, ei noista muille riitänyt munan munaakaan B)... :|... :'(, EHEHEHEHEEEEEEEeeeeee :D! Joo mutta mä lähen tästä nyt pelailee ja kattoo TV:tä <3... =)... B), näkyillään...


Khyl rousku nätistiH =)... B), FUCK YEAH :D!

Syömästä tultiin :)...


Joo tai tultiinhan sitä jo aikoja sitten :o... :x, mutta heti jaksannut blogailla :|... :ashamed:... :'(... :D, pelailtua yms tultiin tehtyä muutama tunti <3... Joo mutta nyt sitten ollaan täällä kylläsinä <3... =)... B)... :D, mutta pelit khyllä kutsuisivat <3... =)... B)... :'(... :D!


Khyl kelpas mätöt =), kuten khyllä täyspäiväiset pelityksetkin (blogaamisen sijaan...) =)... B)... :'(, FUCK YEAH :D!

Mummille syömään pääsiäisruokaa :)... :'(... :D!


Joo khyllähän sitä ihan mielellään menee mättämään <3... =)... B)... :D, mutta aikaa vaan menee HEMMETISTI :'(, GODDAMN :|... :/... :D! Noh, äkkiä vaan napa täyteen ja takas kotiin riehumaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Tai mitä jos tilais ne vaan tänne =)... B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D!

It's ready now <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo nyt on sitten asennettu kaikki (ainakin tärkeimmät...) ohjelmat ja ajurit (tai ne on kaikki, paitsi G25:den en oo viel :/... :ashamed:... :'(... :D)! Joo mutta nyt skulaa kaikki täysillä <3, toimii Zonet, Antivirukset, Adobet (kuvassahan jo muokkausta näkyykin <3... =)... B), takki päällä :o... :x, FUCK YEAH :D) yms... Joo khyllä nyt niin sanotusti TOD kelpaa <3, kuhan vielä pääsee pelien kimppuun =)... B)! Mutta ei kai tässä muuta :)... :'(... :p... :D, niin paitsi päivän leffa, Lucky Number Slevin, joka ei nyt itseään odotakkaan ensi kerran leffailtaan MatoApinan kanssa kuten jo vähän suunniteltiin :/... :'(... :D, mutta onhan niitä leffoja vaikka kuinka paljon (kuten Borat, Crank, ööööö :p, no on niit <3... =)... B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D...)! Joo mutta leffat vaan pyörii ja hyörii herkkujen kera =)... B), khyl kelpaa <3...


V|tun Idiootti S44tanan Tampio Aivoton on VIHDOIN ja VIIMEIN kaukana silmistä, kaukana mielestä =)... B), FUCK YEAH :D (paitsi asennan sen sit varmaan tilalle kun ohjelmat alkaa toimimaan, paitsi sillon mulla on varmaan jo pöytis, ellei jo talo ja perhe :o... :x... :|... :'(, niin ihan vaan vertaus kuinka kauan tulee kestämään tampiolla ;)... :'( <---hikipisara, EHEHEHEHEEEEEEEeeeeee :D...)!