Sunday, June 17, 2007

Minijääkaappi tuli tosiaan myös hommattua <3...


Joo tommonenki on pitänyt jo jonkun aikaa ostaa =), mutta eipä ole sitten "jaksanut" :/ (no rahastakin myös vähän kyse, onko nyt niin tarpeellinen...), mutta nyt jaksoi =), jo kiitos MatoApinan avun :), mutta muutenkin B)... :whistle:... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D! Joo mutta nyt vaan TV:tä (littu sellaista <3... =)... B), FUCK YEAH :D) ja syömistä sekä juomista jonka saa kylmänä (lähinnä khyllä vaan juotavan :/... :'(... :D, mutta voihan tonne leipääkin yms ladota :)... :p... :D, puhumattakaan tietenkin suklaasta <3... =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeeee :D)!


2 kärpästä yhdellä iskulla =), FUCK YEAH B), kuhan ois vielä kolmannen ja sen tärkeimmän eli HUIPPU tietokoneen saanut =)... B), mutta ei ollu tarpeeksi isoa lätkää :|... :ashamed:... :'(, EHEHHEEEeeeeee :D!

FUCKING NICEEEeeeH <3 <3 <3, TOD B) B) B)... :D!


Siis ei jumalauttaH ku on TOD hiAnoH <3 <3 <3, TOD B) B) B)... :D :D :D! Mitein sitä onkaan pärjännyt/suostunu olemaan/käyttämään jotain 14 tuuman shittiäH :o... :x... :|... :ashamed:... :'(, niin sen jälkeen kun on ollut mahdollisuus hankkia littuTV eli (varmaan) heti kun meni töihin (kortin olis varmaan jo sillon saanut B), niin Gigantin ainakin <3...) tai sitten olisi ostanut ton ekana ja sitten vasta ratit, kajarit, tallentimet yms... No mutta, pääasia että se/toi on VIHDOIN ja VIIMEIN hankittu <3 <3 <3, FUCK YEAH B) B) B)... :D! Joo eipä kai tässä sitten muuta :)... :/... :'(, paitsi jotain/yhen jutun vois vielä blogaista ennenku alkaa kattoo ohjelmii (nyt ollaan lähinnä pelailtu ja järjestelty/testailtu johtoja...), joopS :p... :D!


BiggieH by ImageShack B)... :D!


PS.Täydellinen penis (74%, jossa kohtaa tyyppi kaivoi MONSTERINSA esille :saint:... :p... :D, josta kohdasta on kuva Hulkin kanssa yrjöämässä <3, pitääkin jossain vaihessa blogata se =), FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEeeeeeee :D...)!


Mitein sitä onkaan pärjännyt ilman :x... :|... :ashamed:... :'(, MITEIN :o... :D?!?!?