Wednesday, September 12, 2007

Noin/näin sitä pitää <3, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo kaikki ottaa Leverelistä (:p... :D) mallia ja myyvät sie..., no mitä tahansa kuhan otatte peukkukuvia =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEeee :D! Joo ja muistuttakaa toki Leveleriämme (:'(... :D) että hän blogaa noita peukkukuvia lisää =), TOD =), FUCK YEAH B), joopS :p.... :D! Joo mutta nyt jäi erilliset blogaukset blogaamatta täällä :x, koska peukkua ei ole mailla halmeillakaan :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!

Leve, ÖÖÖööö, joopS :p... :D, peukuttelee =), FUCK YEAH B)! -kuva!


Sanomattakin selvää: TOD lisää tommosia kuvia keneltä kukiltaan itseltään =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeeee :D!

Top "VK" Gearia tosiaan tänään <3...


Joo taaspa tulee tämä TOD LOiSTavuus B), vielä jaksolla jonka oon kokonaan (puoliksi kun näin vain BBC:ltä :), vaan :'(... :p... :D) halunnu nähä =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo aika sopivasti toi khyllä tuli just nyt :saint:, varsinkin ku just pölisin tosta chatissa ja sit se tuleekin heti seuraavassa jaksossa :x, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli tämmöstä LOiSTavuutta on luvassa =):

Veden varassa. Juontajat James, Richard ja Jeremy ryhtyvät erikoiseen kisaan keskenään: miesten tehtävänä on rakentaa autot, jotka kulkevat myös vedessä. Pysyvätkö VW Camper, Toyota Hilux ja Triumph Herald pinnalla?

Chat -kuva!

Just kova toi khyllä oli =), niin tai puolet siitä :'(... :p... :D! Joo ja olkoot toi ketju sitten samalla viikon ketju :), sekin kun on unohtunu kokonaan :/... :whistle:, no ei ole jaksanu sitä :ashamed:.... :'(, joopS :p... :D! No mutta...

Viikon "Top Gear" ketju -linkki!


...tänään ei missata tota jaksoa =), EI TOD =) , FUCK YEAH B), joopS :p... :D!