Wednesday, May 9, 2007

Olipas hupaisa leffa <3... :D!


Joo mutta arvostella en nyt jaksa :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta jaksoin VIHDOIN ja VIIMEIN tehdä "ei arvostellut" (not reviewed) listan =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta pitihän se arvata että joku KUSEE tähän totuttuun #&%£$!* (:D) kone bitti shitti rumbaan :'(, TSII-SUS :|?!?!? Ai mikä, no linkkiä painamalla jo näitte ;), mutta laitetaan tähän vielä kuva että kaikki lepakotkin (:D) näkee: kuseva kuvaH :|?!?!?

Suoraan sanottuna AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ :|, mitein v|tussa ei näy mun arvosanat vaikka laitoin että niitten pitäisi näkyä (niin kirjautuneena nään ite, kuten blogi kuva näyttää...) ja leffat menee tossa mun arvosanojen mukaan eikä IMDb:n :x, TSII-SUS :|, AIVAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ shittiäH :x, TSII-SUS :|?!?!? No aika sama, tai itseasiassa ihan sama (tai ei nyt ihan, mutta :|... :p... :D), koska tuolta shitistä noi leffat katoaa kun ne arvostelen :), mutta khyllä toi TOD vaivaa miksei mun arvosananat näy (varsinkin kun ne kerran kirjautuneena näkyy...) :x, TSII-SUS :|?!?!?

Edit. Jahas, ne on aakkosjärjestyksessä :), mutta miks v|tussa ne ei oo mun arvosana (jotka ei edes näy ilman kirjautumista) järjestyksessä :x, TSII-SUS :|?!?!?


No mutta, leffoja on siis arvosteltavana ihan mukava pino :)... :/... :'(, lisää tullen kokoajan (ja päästä löytyisi se tavoite eli yli 2000kpl leffoja =), ehkä :/, eiköhän B)... :whistle:... :'(... :D, no yli tuhat ainakin B), ehkä :/... :p... :D)! Joo eniten tässä khyllä kiinnostaisi arvostella/haukkua Spider-Man 3 =)... :|, mutta jätetään se viikonlopulle kun jaksaa kunnolla :), jos nyt edes jaksaa :/... :ashamed:... :'(... No mutta PAkKOhan se on, semmonen pettymys nimittäin oli että HUH-HUH :|, "paras Spider-Man tähän asti...", IN MY ASS :|?!?!? Joo ja olishan Borattikin ihan kiva arvostella :), ysin kun meni saamaan =), mutta melkein pitäisi khyllä kasiin laskea :/... :'(... :D, siinä ja siinä... Joo ja oishan toi Crankkikin ja Team America ja..., joopS :p... :D!


No mutta :p... :D, Spider-Man 3:nen varmaan arvostellaan/haukutaan seuraavaksi :)... :|, ellen nyt perjantaina arvostele minkä nyt katsonkaan (herkkujen kera =)... B), FUCK YEAH :D), varmaankin The Weather Manin :), vaikka olisi khyllä taas kiva kattoa joku kybän leffa =), Jurassic Park (The Ultimate Collection, niin ihan ykkönen sieltä vaan, niin kybän arvonen, kakkonen ja kolmonen 7-8, kolmonen ehkä jopa 6...) tossa nimittäin olisi =), eikä sovi Quentinin Kill Billejä sekä Pulp Fictionia (niin ja mähän oon jo kattonut From Task Till Dawnit, ykköselle ysi =), muita en nyt jaksa, shittejä kun odotetusti oli...) mutta khyllä nyt joku näkemätön pitää eli säämiestä varmaanki kehiin :)... :'(... :D!


No mutta :p :p :p... :D, huomenna siis, eikun mikä päivä nyt on :x... :ashamed:... :'(... :D, ylihuomenna siis leffaa (ehkä arvostelulla :)...) ja herkkuja sekä tietenkin viikonloppuH =)... B), FUCK YEAH :D!


Spider-Man 3: meet ur destiny :|... B)... :D, The Weather Man: meet (probably) OK grade, Jurassic Park: meet ur fan =)... B), Kill Billit sekä Pulp Fiction: meet ur (probably, pretty sure) ten out of ten =), From Task Till Dawn: meet ur nine out of ten =) (vai että Dusk eikä Task :o... :x, jaa :/... :ashamed:... :'(... :D), viikonloppu: meet pile of candy and me eating them =)... B), scooter: meet other cars and people and trees and trashcan and... so on =)... B)... :ashamed:... :'(... :p, EHEHEHHEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D!

Päivän mies, kuva ja elokuva!


Joo tänään tulee TV:stä SubTV 21.00 Kung Pow: Enter the Fist -niminen leffa :), joka täytyy EHDOTTOMASTI (tai ei nyt ehdottomasti, mutta :p... :D) katsoa <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo se saakin sitten päivän mies :), vieden mun tittelin :'(, TSII-SUS :|, EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D! Joo ja päivän kuva samalla tossa :D...


Alkais joooooooooooooooo =), paitsi sillon alkaa jo päivä olee ohi :/... :'(, mutta ompahan viikonloppuH lähempänä =), kuten skootterikin B), joopS :p... :D!

Päivän aut... skootterit jatkukoot <3...


Joo näitähän riittäisi (varmaan, eiköhän, aika H3LVETIN varmaan <3... =)... B)... :p... :D) helposti hankkimispäivään asti ku joka puolella näkyy <3... =)... B), mutta toinen asia on jaksaako noita kuvata kun lähes samannäköisiä noi on :/... :ashamed:... :'(... :D! No mutta muutama on jo kuvattu <3, mutta...


...nyt sitä OMAAAaaaaH kuvamaan ja HETI =)... B), FUCK YEAH :D!