Saturday, January 27, 2007

Unbreakable siis kusahti :/... :'(!


Joo 7 vuotta sitten tämä viimeksi nähtiin leffateattereissa ja khyllä tää mun muistaakseni ihan katottava/hyvä oli :), mutta täähän oli TYLSÄ ku mikäkin :|, GODDAMN :/... :'(... :D! No johtu varmaan siitä että oli juuri täyttänyt 16V ja VIHDOIN ja VIIMEIN pääsi katsomaan näitä K-16 leffoja <3... =)... B)... :D! No mutta khyllä välillä sentään riitti mielenkiintoa ja toimintaa sekä loppu oli aika hyvä (vaikka huonompi mitä muistelin), mutta khyllä tää HEMMETIN tylsä silti oli :|, GODDAMN :/... :'(... :D! Joo mutta kutonen pamahtaa vaikka lähempänä seiskaa 6.7 onkin, mutta ei toi nyt seiskaa sentään ansaitse :|, kiertäkää kaukaa jos ette halua yhtään tylsistyä...


Mun arvosana:
6.7/10

IMDb:n arvosana:
7.1/10


So movie kinda sucked :/... :'(... :D!

Herkut (eilen :'(... :D) esille <3... =)... B)... :'(... :D!


Joo pizzojen syönnin jälkeen sit vaan herkut esille <3... =)... B), eilen :'(... :D! Joo teimpä sit tommoset karkkilautaset ettei menneen kaikki parhaimmat ja että huomiselle (tälle päivälle <3... B)... :D) jäisi myös niitä hyviä <3... =)... B), YEAH :D! Joo ja pitihän se TOD LOiSTava K700i kaivaa esille <3... =)... B)... :D, nättiH <3, vaikka saakin rykäle tappion siskon kännyyn verrattuna :/... :'(, NOOOOOOOOoooooooooooooou... Joo mutta sitten leffa loppui ja, no pettymyshän se kuten seuraavan blogauksen "arvostelusta" selviää...


Känny ja leffa kusi/kusee siis :/... :'(... :D!

Leffa vaan pyörimään (eilen :'(... :D) pizzojen kera <3... =)... B)... :D!


Joo leffa sit vaan pyörimään pizzojen kera <3... =)... B), eilen :'(... :D! Joo HEMMETIN hyvältä khyllä näyttää =), TOD! Joo ja pääsi sitten siskon kännyki kuvaan mukaan :x... :p... :D, parempi ku mulla :/... :(, YHYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyy :'(... :D!


Mutta komeuS korvaa kaiken =)... B)... :D!

Pizzaa (eilen :'(... :D) kehiin <3... =)... B)... :'(... :D!


Joo eilenhän tää jo tapahtu :/, mutta en ehtinyt/jaksanut eilen blogata joten leikitään että se tapahtu tänään, NYT <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeee :D! Joo tosiaan pizzat tuli just uunista (:D), khyl TOD kelpaa <3... =)... B)... :D!



Khyl kelpaa =), niin eilen :'(... :D!

Takas tultiin <3... =)... B)... :D!


Joo menikin sit vähän enemmän aikaa ku pari tuntia :|... :/... :'(... :D, mutta pääasia että ollaan takaisin <3... =)... B)... :D! Joo mutta siinä se mun uusi sänky nyt näkyy vähän paremmin :), mutta vähän on hämärä ku salama keskitty jänikseen :/... <3... =)... :D! Joo mutta eipä kai tässä muuta, pari blogausta ja chattausta (musakisassa ollaan pihalla :x... :|... :D) ja sit voiskin pelata G25:llä jonka jälkeen joku leffa vois olla hyvä =), jonka khyllä TOD syytä olla parempi ku eilinen Unbreakable :|, jota ei edes huvita paljoa arvostellakkaan :/... :'(... :D, mutta onhan siinä nyt jotain sanottava että saa sen listaan <3... =)... B)... :D!


Auttaminen ja tiltistä pois olo: BORING as(s :D) HELL :|... :/... :'(... :D!

Jakaja apuun <3... =)... B), mutta liian myöhään :'(!


Joo eli ois tommosta jakajaa pitänyt alusta alkaen käyttää, mutta, MUTTA... Joo mutta kuvissahan näkyy jotain uudenlaistakin :x, no uusi sänky <3... =)... B), YEAH :D! Joo jostain ihmepaikasta toikin hommattu, ei hajuakaan :D, mutta eipä hirveästi kiinnostakkaan, koko sänkykäään... Tai onhan toi noja hyvä :), mutta joo, öööööööööö, joo :p... :D! Joo mutta pitää tästä nyt lähteä siskon konetta säätelee, GODDAMN :|... :/... :'(... :D, ois niin paljon muutakin tekemistä :|, kuten Midnight Club 3:en pelaamista (vai että Remixissä joku 15 autoa enemmän, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D) ratilla nimeltään G25:lla <3... =)... B)... :'(... :D, mutta sitä sitten ku tulee takas joskus parin tunnin päästä <3... =)... B)... :'(... :D! Joo mutta nyt lähdöksi, NÄKEMISIIN...


Olisi khyllä PALJON parempaakin tekemistä :|... :/... :'(... :D, kuten kannettavan avaaminen ja uuden USB paikan laitto B)... :D!

USB paikka KUSEE :|... :/... :'(!


Joo katkeilee aina välillä toi USB yhteys ihan mitein sattuu :/, khyl TOD menee HERMOT :|! Joo varmaan huoltoon pitää koko shitti laittaa :|... :/... :'(, mutta kysytään nyt Tilttiläisiltäkin <3... =)... B)... :D!


Whatta peace on CUNT SHIT :|... :/... :'(... :D!

Voi JUMALAUTA Pallis :|... :/... :'(... :D!


Vai omistaa sitten jonkun Remix version jossa 2 uutta autoa :x, GODDAMN! No eipä ne autot niin paljoa haittaa mutta että uusi kaupunkikin (Tokio) :o, TSII-SUS CHRIST :|... :'(... :D! No mutta pääsenpähän nopeammin pelini läpi B), nopeammin LOiSTavuus ohi :/... :'(... :D! No mutta eiköhän tohon ole aika kyllästynyt ku ton vihdoin läpäisee (tänään tai huomenna B)... :whistle:... :'(... :D)! Joo mutta palaillaan pelaamaan <3, niin ratin kanssa B), ei taida pallikselta (:D) semmosia löytyä, ainakaan noin LOiSTavaa <3... B)... :D!


Jumalautan Pallis autoinensa ja kaupunkinineinsa (<--- :x... :D) :|, mutta ei sentään löydy rattia (ainakaan tommosta) B), BUAHAH :D!

Pelaamaan herättiin <3... =)... B)... :D!

Mutta onko ihme ku tommonen TOD LOiSTavuus löytyy <3... =)... B)... :D, no EI TOD ole ihme ;)... B)... :D!


PS.Joo eipä tosta olohuoneen pyöreänpöydän ritarien (:D) pöydästä olllut mihinkään ku irtoili ratti aina välillä :|... :'(... :D, joten käytän tota TV alustaani B)... :p... :D! Ai missä TV, no jakkaralla :'(... :D, mutta vain näin viikonloppuisin/lomaisin ;)... :p... :D!


PPS.Joo ja en pelaa noin läheltä sentään ;)... :whistle:... :'(... :D, kuhan laiton kuvaa varten tohon lähellä <3... B)... :D!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Joo ja autonikin näkyy siellä (päivän auto siis ;)... B)... :D), aika HEMMETIN komeaH <3... =)... B)... :D, katsokaa toki lähempää (vaikka suttuinen onkin ku piti ilman salamaa ku se heijasti :/... :'(... :D):


Joo mutta khyllä mä nyt palaan pelien ääreen <3, kuhan tulin vaan blogasee ton TOD komeuden teidän nähtäväksi <3... =)... B)... :D, nähdään sit joskus taas, huomennako vasta :x... :'(... :D!


FUCKING AWESOME <3...