Friday, August 17, 2007

Jahas, kaippa se on sitten nuQ :x, koska <3...


Joo eli huomenna mennään Särkänniemeen, Särkänniemeen, Sär..., joopS :p, EHEHHEHEEEEEEeeee :D! Joo eli huomenna mennään, ÖÖÖööö, no mitäpä tohon lisäämään :/... :'(... :p... :D, paitsi että TOD hemmetin kivaa tulee olemaan =), FUCK YEAH B)! Paitsi aamu on khyllä aika tuskainen :/... :'(, mutta paljon helpompi ku töihin mennessä joten =)..., joopS :p... :D! No mutta...

Särkänniemi -kuva!


...nuQmaan vaan että jaksaa riehua =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

ViikonloppuH pamahti herkkuineen <3, FUCK YEAH B)!

Joo täälläpä taas tämä TOD LOiSTavuus on =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eipä kai muuta kun selostelemaan ostoksia :saint:...


Viikonloppu herkkuineen -kuva!



Suffeli Puffi Snacks: Joo eipä ole näitä tullut vähään aikaan ostettua :'(... :p... :D, mutta tuttuun tyyliin asia korjattiin taas ja tyylillä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D! Joo hyviä on :), mutta aika hintavia (2,29€) khyllä :/, TSII-SUS :|! Mutta khyllä nää menee aina silloin tällöin :saint:, vaikka aika harvoin :/, kiitos hintansa :|... :'(, joopS :p... :D!


Makeiskimara 1kg: Joo tästäkin on jo vähän aikaa kun viimeksi osti, mutta nyt asia..., joopS :p... :D! Joo tässä sentään hinta (3,19€) on TOD kohdallaan =), vaikka voisihan tää vieläkin halvempi khyllä olla B), mutta..., joopS :p... :D!


Apetit Capricciosa ja Bolognese: Hintakimara (tai joku sellanen :D) senkun jatkukoot, yhdellä eurolla lähti per pizza =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo eli pari tuli ostettua kun halpaa oli :), niin ja se pysyi halpana kun osti vaan pari :saint:, eipä 10€:n pizzat ois hyvältä kuulostanut :/, vaikka 10kpl niitä olisi khyllä saanut =), FUCK YEAH B), mutta :'(..., joopS :p... :D!


Arnold donitsi: Joo nyt taas huvitti ostaa :saint:, mutta tuskimpa tän jälkeen taas vähään aikaan :'(, koska aika kyllästyttäviä nää on ja sitä hintaakin (1,80€) löytyy vähän liikaa :/, niin siihen verrattuna mitä saa/saisi muualta B), mutta khyllä nyt "välillä" (:whistle:... :ashamed:... :'(... :p... :D) voi tuhlailla =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Pringles: Joo lähinnä tää on automatkalle :x, no huomenna sinne Särkänniemeen nimittäin =), FUCK YEAH B)/noH :x, no eipä paljoa "saa" näitä Pringlesejä vetää :/... :'(... :p... :D, mutta khyllä nyt pari ainakin =), tuubiaKO/KÖ (eli pari uutta pitää hakea) :x, jaa-a :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEHEEeeee :D!


Limpparia: Joo taaspa löytyy ihan mukava läjä Colaa ja yksi hedelmä =)... Joo Colista menee Lidlin ja toinen Pepseistä toisen jäädessä ensi viikolle ja hedelmästä, noh, eiköhän se ole aika selvää ;), mutta sanotaan kuitenkin :saint:, kaikki menee siitä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Ei muuta kun herkuttelemaan =), aloittaen "kielletystä" Pringlesistä =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEEeeeee :D!