Friday, June 8, 2007

Päivän "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning" leffa!


Joo tämä sitten tosiaan katottiin Indyn sijaan :/, TOD harmi :'(, aika sukka kun oli :|, varsinkin Indyyn verrattuna <3... Joo mutta itse leffan arvosteluun, vai sanoisiko "arvosteluun" :x... :ashamed:... :'(... :D! Joo no niin, noh :p... :D, olihan tää nyt aika h3lvetin kökkö :|, varsinkin jos/kun vertaa alkuperäiseen <3, uuteen tietenkin, ei niistä ikivanhoista oikein mihinkään ole... Joo eli eipä tässä oikein mitään ollut, paitsi kunnon RAAKAA mättöä <3, mutta vähän alko menee jo yli, tartte nyt joka tapon jälkeen zoomata sentin päähän joka suunnasta... Näyttelijät oli aika sukkia, kiinnostavuudeltaan, eipä pahemmin kiinnostanut kuoleeko kukaan vai ei, toisinkuin "ykkösessä" jossa kaikki hahmot kiinnosti kybällä =), tai ei ehkä kaikki, mutta suurin osa sentään... No oli tässä sentään yksi hyvä näyttelijä, tai siis kaksi: ykkösen R. Lee "Sheriff Hoyt" Ermey sekä Oz - Kylmän "Tobias Beecher" ringin Lee "Holden" Tergesen =)... Joo mutta eipä Beecheristä oikein ollut mihinkään alkuinnostus näkemisen jälkeen, moottoripyöräjengiläistä kun se näytteli johon se ei pahemmin sopinut kun on tottunut Ozin hintelään h1nttiin (:D), ainakaan mun mielestä... Mutta R. Lee Ermey sentään oli lähes yhtä hyvä kun ykkösessä, mutta kiitos muiden surkeiden ja mielenkiinnottomien hahmojen niin aika huono maku jäi Hoytin Sheriffistäkin, kuten koko leffasta... Joo eli thank good että tää tuli vasta ykkösen jälkeen, koska paljon huonompi tää oli, mutta sen verran samanlainen että olisi pilannut edellisen, tai tiedä sitten, jos vaikka tää ois ollu hemmetin hyvä ilman edellistä, mutta tuskinpa! Edellinen on KLASSIKKO <3, tän ollessa pelkkä ylimässäilevä "turhuke" joka pilasi sarjaa, tai siis edellistä, vanhatkin kun aika huonoja on... Joo seiskaan saa tyytyä, vaikka melkein pitäisi kutonen pamauttaa, VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ LEFFAA!


Mun arvosana:
6.8/10

IMDb:n arvosana:
5.9/10


Meni sitten pilaamaan LOiSTavaa sarjaa/edellistä osaa :'(, TSII-SUS :|?!?!?

Eipä tullu Indystä mitään sitten :o... :x... :'(... :D!


Noh, koska kuten kuvasta näkyy (hiAnot herkutkin btw <3... B)... :D), niin tuli sitten joku pälliH (:D) kattomaan tänne Karvis 2:sta :'(, TSII-SUS :|?!?!? Joo khyllä mä vähän matkaa katoin omassa huoneessa Indyä <3, mutta ei sitä nyt raiskata (:D) millään pikkushitillä :|, voi olla että olisi jopa ysin vaan saanut :o... :x... :'(, TSIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? Joo ja onhan se kiva seurassa (vaikka yhtä huonointa onkin :|... :/... :'(... :D) kattoa :), varsinkin kun on lähes 10 kertaa nähnyt... No mutta suurin syy vaihtoon oli pikkushitti :|, joka khyllä kohtapuolin vaihtuu littuTV:hen <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli Indyt jäi nyt sitten kattomatta :/... :'(, mutta ensi viikolla sitten isosta TV:stä seuran (vaikkakin... :D) kera :), ilman Karvis hu4ra 2:sia :|, TOD! Joo tänään sitten katottiin The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006, kaukana :|... :'(... :D), joka oli..., no siitä seuraavan blogauksen arvostelussa :), joopS :p... :D!


Meni sit Karvis hu4rat pilaa Indyn :'(, TSIIIIIIIIIiiiiiiiiish :|, no ens viikolla sit 10+ odottelun takia =)... B), FUCK YEAH :D!

Viikonloppu mässyineen alkoiH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo se on taas täällä, viikonloppuH =), TOD LOiSTavaaH B)! Joo mässyä on taas kunnon kasa =), ei kai muuta kun selostelee niitä B)... :/... :'(... :p... :D:


Irtareita: D'oh...


Popcornia: Sipsiin ku on kyllästynyt niin jaksaa näitä :), mutta sitten kun on näihin(kin) ja sipseihin niin :/. noh :'(, joopS :p... :D!


Brunberg Alku suklaa: Joo eipä ole tullut syötyä näitä pitkään PITKÄÄN aikaan :x, ei ehkä koskaan :o, no ei ainakaan omilla rahoilla ku ihan #&%£$!* (:D) kallista on :'(, 2,70€ pussi :o... :|?!?!? Noh, piti nyt vähän tuhlata ku kerran sen makuun on päässyt =)... B)... :'(... :p... :D! Joo mutta mikäs tuhlatessa kun ihan hyvää on =), ainakin uudenmakuista noihin Fazerin sinisiin, Rieseniin, DumBleen (:D), Amerikan pastilliin yms... Eli khyllä kelpaa =), paitsi hinta :|... :'(... :p... :D?!?!?


Panda Toffee suklaa: Kuten ollaan/oon (B)... :p... D) sanottu, eipä pahemmin oo tälle kilpailijoita :/, mutta miksi edes tarvitsi ku HEMMETIN hyvää on =)... No halvemmaksi tän (ehkä) saisi kilpailulla :), mutta aika halpaa kun jo on (0,89€) niin..., noh, lähes TÄYDELLISTÄ =)... B)... :p, FUCK YEAH :D!


Nuudelilihapaketti: Joo tämmönen/näitä on nyt osteltu ku työkaveri suosittele ja hyviähän nämä :), jopa niin hyviä että kelpaa viikonloppu syötäväksi :o... =)... B)... :p... :D! Joo eli TOD suosittelen ;), ainakin evääksi missä nyt evästä 12V:t edes tarvitsee (:D)...


Jäätelöä ja banaania: Jäätelö + banaani (+maito) sekä sekotin (:p... :D) = banaanipirtelö =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ihan hyvää khyllä omatekoinen on :), munkin :o... :x... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!


2x Mozzarella pizza: No mitäpä tästä sanomaan, hyvää pizzaa ja vielä HEMMETIN halpaa sellaista =), khyl kelpaa B)!


Lidl Cola ja Pepsi: No perus Coliahan noi, mitäpä noista selittelemään, paitsi että tossa on toisiksi parasta (Pepsi) ja kolmanneksi parasta (Lidl Cola) :), parhaan eli alkuperäisen Coca Colan puuttuessa :'(... :p... :D!


Vadelma limonadi: No eipä ole tätä taas pitkään aikaan litkitty :'(, joten nyt on taas aika :)... Joo ihan hyvää, vaikka aika mehumaista khyllä ja hinta khyllä aika korkea (2,45€) :/, mutta on khyllä sen arvoista kuhan juo harvoin ettei kyllästy tähän mitä helposti tekee kun aika mehulta maistuu :/, varsinkin kyllästyessä :|... :'(... :D!


Joo taas tuttuakin tutummat sanat: "khyllä kelpaa" =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja leffanahan toimii Indiana Jones and the Temple of Doom (1984, paras vuosi =)... B), FUCK YEAH :D), jolle tulee VARMA kybä pamahtamaan =), mutta kärkeen (desimaaleilla :p... :D) ei taida ihan mennä :/... :'(... :D, johon ensi viikolla katottava Indiana Jones and the Last Crusade (1989, jaa :/... :'(... :p... :D) varmana menee =)... B), jolle ainoan vastuksen taitaa vaan antaa Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983, melkein :), mutta ei ihan :'(... :D), mutta saa nyt nähdä koska sen jaksaa kattoa :/, hankkia/lainata kun ensiksi pitäisi :'(, mutta boxi olen ajatellun khyllä ostaa joten eiköhän ne varmistetata se: Star Wars Episode 4-6 boxi ostetaan =)... B) (1-2 löytyy VHS:nä ja 3:nen DVD:nä, vaikka eipä pahemmin tarttis kun sukkia on |O, paitsi 3:nen ihan hyvä =), mutta kaippa noikin, 1-2, pitää myös DVD:lle hommata niin saa hiAnosti vierekkäin =)... B)... :'(... :p... :D...), FUCK YEAH :D!


Löytyy siis juotavaa, syötävää, juomisnieltävää (pirtelö :p... :D) sekä kybän leffa =), khyllä TOD kelpaa B) (paitsi Indy khyllä nähty jo lähes 10 kertaa :/, mutta ei DVD:nä =)...), FUCK YEAH :D!