Saturday, May 5, 2007

V|TTU S44TANA V|TTU :o... :x... :|... :'(?!?!?


No kuva jo kaiken kertoo :'(, VOI V|TTUUUUUuuuuH :|?!?!? Nyt meni khyllä TÄYSIBN KOKONAAN maku koko ötökkä hu4ra (:D) miehestä :|, mitein v|tussa me ei muistettu kattoa tuleeko peliä :o... :x... :ashamed:... :'(, V|TTUUUUUUUUuuuuuuuuuuuH :|?!?!?


Eli mitäs nyt :/...? Noh, PAkKOhan sinne on mennä kun lippuja ei voi myydä :'(, TSII-SUS :|, mutta... Mutta jos yrittää myöhempään näytökseen samoilla lipuilla :), mutta p5kat paikathan siinä tulee/saa :'(, mutta EI TOD huvittaisi menettää Suomi peliä jonku ötökkä hu4ran (:D) takia :|, EI TOD?!?!?


So what's it gonna be, myöhempään näytökseen noilla lipuilla pa5koilla paikoilla/ei jopa millään :'(, tai sitten vaan menettä pelin :'( (nauhalta EN TOD ala kattoo...), TSII-SUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuus :|?!?!?! We REALLY TOD FUCKED it :|... :ashamed:... :'(, TSII-SUS FUCKING CHRIST :|?!?!?

---------------

Matsku84 said...
Mitä sä oikeen sekoilet :x?!? Suomihan on toi alempi joukkue eli 2D (koska Suomi oli toka D-lohkossa) eikä mikään 2B tai 3c ;). Lukee sekä tuolla että tuolla että Suomi-Italia peli on klo 20:15 paikallista aikaa ja 19:15 Suomen aikaa ;). Get a grip of urself :|... :D!

Shiraz said...
Jaa, mä luulin että ekaks tulee lohko (2) ja sit sijotus (B) :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! No mutta muistitko/ajattelitko jo varmistaa muka ku jo varasit liput :x...? No munkki ainakin kävi että osu oikein =), eli leffa is still on <3... B), FUCK YEAH :D!

Matsku84 said...
No sillon kun varasin niin ei voinut mitenkään tietää millon Suomen matsi tulee ;)... jatkosarja (tai karsimissarja jos Suomi ois tippunu :D) kun on kyseessä niin ottelut määräytyy alkusarjan sijoitusten mukaan ;).

Shiraz said...
Eli munkki vaan kävi että tuli iltapeli :), tän kerran... Ens vuonna saa khyllä kaikki menot jäädä lätkän aikaan, tulkoot vaikka Terminator 4:nen :|... :'(... :D!

Matsku84 said...
Ei ku sillon varataan vaan tarpeeks aikanen näytös (kuten huomenna ois klo 11:15), jotta ehtii kotiin päivän ekalle pelille :). Jos nyt edes tulee tämmöstä TOD erikoistilannetta, jossa voi varata noin paljon ennakkoon ja sattuu hyvän leffan ensi-ilta kisojen aikaan.

Shiraz said...
Niin no :/, kai sitten :)... :p... :D! Mutta tosiaan vaan jos on joku huippuH leffa niin suostuu aikasin menemään :/, mutta tähän aikaanhan niitä khyllä juuri aina tulee eli aikasin sit varmaan pitää ens vuonna :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta TOD pääasia että näkee sen pelin (suorana) <3... =)... B), mitä nyt jostain heräämisistä :).. :/... :'(... :D!


Eli huomenna sittenkin leffaan sovittuun aikaan ja paikkaan =)... B), FUCK YEAH :D!



Munkki siis kävi =)... B), tällä kertaa, ens kerralla..., joopS :p... :D!

Päivän "Yippee-ki-yay, motherfucker" (:D) leffa <3...


Joo saatiimpa tämä TOD LOiSTavuus VIHDOIN ja VIIMEIN katsottua <3... =), tässä arvostelu:


Yippee-ki-yay, motherfucker (:D), yksi parhaimpia leffoja I-K-I-N-Ä <3, TOD! Mistä sitä edes alottaisi, kaikki on kunnossa ja ylikin: Bruce Willis parhaimmillaan ellei paras, tunnelma AIVAN MAHTAVA, kaikki hahmot hyviä (jopa ärsyttävä uutisreportteri...), juoni rokkaa vaikka aika perus onkin (kiitos erään ;)...) jne... AIVAN MAHTAVA elokuva <3... Haukkuja ei tule mieleen oikein mistään, paitsi että tehosteet aika kökköjä (nykyään) :/, mutta eipä pahemmin menoa haitannut <3... Sekin khyllä myös vähän huono että ihan ylipuhkikulutettu tää leffa on (mun osalta/käytöstä...) :/, mutta ei sekään menoa pahemmin haittannut, mitään uutta vaan ei enään oikein löydä... Jos tämän nyt näkisi ekaa kertaa niin AIJAI mitä herkkua <3, mutta pienempänä ekaa kertaa nähtynä tämä oli varmaan vielä parempi <3, tiedä sitten ku ei muista, paitsi sen että HEMMETIN hyvä tämä oli sillonkin <3... No mutta, parhaimpiin leffoihin siis kuuluu Terminator 2:sen, Indiana Jonesien ja Star Warssien (4-6 sekä 3:nen jotenkuten...) joukkoon <3, Brucen ollessa parhaimmista ellei parhaimmassa roolissaan <3... Tätä ei voi toiminnan ystävä missata B), EI TOD, yippee-ki-yay, motherfucker B)... :D! Täysi kymppi ansaitusti B), 10+ voisi antaa jos vain "mahdollista" <3... :'(... :D!


Mun arvosana:
9.6/10

IMDb:n arvosana:
8.1/10


AIVAN USKOMATON elokuvaH =), TOD! Yippee-ki-yay, motherfucker <3...