Saturday, March 15, 2008

Hulkin bileisiin lähdön aika <3... B)... :p... :D!


Housut on jo menossa jalkaan B)... =)... :saint:... :D... :P, FUCK YEAH =)/NOh :'(... :D... :P, EHEHEHEHEeee :D, joopS :D... :P!

Hulkin bileisiin ollaan lähdössä pukemisen kautta :saint:... :p... :D -kuva!


YEAAAaaah B)... :p... :D!

Viikonloppu mässyt <3... :saint:... B)... :p... :D!


Joo ei sovi tietenkään unohtaa viikonloppu mässyjen yhteiskuvaa =), vaikka ne arvostelukuvassa näkyi jo aika hyvin :saint:, mutta..., joopS :p... :D! No mutta ei kai sitten muuta kun ison kuvan kautta selostuksiin =)...

Viikonloppu mässyt =) -kuva!


...joo sitten joskus myöhäisessä tulevaisuuden kuvasssa :saint:... :ashamed:... :'(, joopS :p, EHHEHEEeee :D!

Aivan MatoApina :|... :p... :D, naisillekkin silmäniloa B)!


Ja sitähän tarjoaa kukas muukaan, BloodyPsycho lisäksi *PUKE* :|... :p... :D (hymiöt tosiaan KUSEE ja PAHASTI :| :| :|... |O |O |O), kun minä *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... =)... B)... :p... :D!


Joo eli päivän miestä on taas luvassa =)... :saint:... B)... :p... :D, sopivaan "kuvauslaitteeseen" (:p... :D) kun törmäsin =), eli, no selitetään kuvan linkityksen kautta :saint:, vaikka se kuva jo kaiken kertoo :'(, mutta..., joopS :p... :D!

Päivän mies kameran avulla littuTV:n kautta ;)... =)... :saint:... B)... :p... :D -(selvä =), mutta pieni kuva :/, niin mun osalta *SYDÄN*... :'(... :p... :D)kuva!


Joo videokameran avulla littuTV:n kauttahan toi kuva on repäisty (:p... :D) tähän =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo-o :p, jaa-a :saint:, mitäpä sitä muuta höpisemään tähän...

Päivän mies =)... :saint:... B)... :p... :D -(epäselvä :'(... :p... :D)kuva!


...kun että onpas komeaH mies kuvassa *SYDÄN*, niin mun mun blogaamassa/ottamassa kuvassa eikä missään jonku ihmeen psykopaatin (:p... :D) blogauksen kuvassa :|... :whistle:... :'(, joopS :p, EHEHHEEEEeeee :D!

Päivän "Tiger vs. Dagger" elokuva(t) <3!


Joo pitkästä aikaa taas leffan arvostelua luvassa =), kuten sitä blogaamistakin (niin täällä :p...) =)... :'(, joopS :p... :D! Tai itseasiassa kahden leffan arvostelu(t) on luvassa :saint:, Crouching Tiger, Hidden Dragonin ja House of Flying Daggersin kun pistän "tappelemaan vastakkain" (:p... :D) =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)! No mutta sinne arvosteluun =), tai taisteluun :p...

Tikari elokuva mässyineen B) -kuva!