Monday, August 13, 2007

Kerrankin iloisena nuQmaan =)...


Koulut nimittäin alkaa niin mikäs sen kivempaa mennä töihin :x, #&%£$!* (:D) kouluun kun ei tartte mennä =), FUCK YEAH B), joopS :p, huoh |O, heh :D!

School starts, I'm happy..., paitsi työ :|... :'(... :p... :D -kuva!



Joo ja olihan BioShockin demo MAHTAVA =)... Tai en nyt sanoin mahtava :/, mutta hemmetin hyvä kuitenkin =)... Sai vaan sähkötellä ja sytytellä ihmisiä palamaan grafiikan ollessa MAHT..., no hemmetin hyvää lähinnä :p, vaan :/... :'(, joopS :p... :D! Joo mutta, huomenna vois tosiaan kuvata sen (demon) läpivedon :), koska eipä YouTubessa näytä pahemmin olevan :x, mutta ehkä nekin jätti huomiselle kuvaamisen :'(... No saa nähä, enköhän mä kuvaa vaikka sadoittain löytyis muitten kuvaamia =), omahan kun on aina paras :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! No mutta...


...iloisin mielin nuQ ku ei tartte kouluun mennä =), vaikkakin khyllä toiseen h3lvetinmoiseen paikkaan a.k.a. töihin pitää mennä :|, mutta siitä sentään saa rahaa B), koulusta saa YHTÄÄN mitään :|... :whistle:... :/... :'(, joopS :p... :D!

Demo has arrived <3, FUCK YEAH B)!


Joten mitäpä tässä enään pölisemään :saint:, pelaamaan vaan =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEeeeee :D!

BioShock odottaa pelaajansa by Tilt chatten -kuva!


PS.Joo vois laittaa YouTubeen videota tosta =), mutta vasta varmaan huomisen puolella :/... :'(... :p... :D!


BioShock is FINALLY here =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

Bioshockista demo, mutta..., ei kun...


Joo BioShockista pamahti demo näköjään ilmoille =), mutta eipä ole enään Gold jäsenyyttä joten en voi ladata sitä :'(..., ei kun voihan :x..., no Silver shitillä (:D) pystyy =), ainakin jos on Tilttiläisiin luottaminen :/, niin ja siihen että se tossa mun silmien edessä kokoajan latautuu =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEeeeee :D!

Bioshockista demo, mutta..., ei kun... -kuva



BioShock is INCOMIIIiiing =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHHEEEEEeeeeee :D!

Viikon "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketju!


Joo taas on tullut aika valita viikonketju :), joka osuu tällä kertaa *jännää* *JÄNNÄÄ* :saint:... =)... :p... :D, no Rakkikoiran "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketjuun kuten otsikko jo sanoo ;), U BLIND ASS :|, EHEHEHEEEEeeeeeee :D!


Viikon "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketju -linkki!


Mun vastaus ketjuun -linkki!


Viikon ketju by K700i -kuva!


Joo kerran kun eilen päästiin K700i:n makuun niin pitäähän sitä maistelua jatkaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai ette saa selvää :x, no TSII-SUS :|... :'(... :p... :D, ottakaa sitten Canon Ixus 70:sen kautta B)...

Viikon ketju by Canon Ixus 70 -kuva!


Nonih, johan saa selvää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta vai ei vieläkään tarpeeksi :x, WAHT :o?!?!? No haistakaa pas... :|... :'(, ottakaa sitten screenshottinakin |O, TSII-SUS :|, EHEHEHHEEEEeeeeee :D!

Viikon ketju by Screenshot -kuva!


Joo siinäpä se nyt sitten oli :), joopS :p... :D, vai oliko :x, WAHT :o?!?!? No eipäs ollut B), koska tähän (joka maanantai, tai koska tän nyt julkaseekaan...) vois laittaa mahdollisia viikon ketju ehdokkaita :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo nyt on khyllä vaan yksi mielessä :/, mutta oma kun se on niin sehän vastaa tusinaa ketjua =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Viikon "mahdollinen: Vanhanajan (kreisi)komediat" ketju -linkki!


Joo eiköhän toi tule joskus ton kunnian viemään =), no TOD olis syytä ainakin B), muuten se pitää sitten "lahjoa" voittajaksi :saint:, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Mun ketjut jyrää =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!