Monday, August 13, 2007

Viikon "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketju!


Joo taas on tullut aika valita viikonketju :), joka osuu tällä kertaa *jännää* *JÄNNÄÄ* :saint:... =)... :p... :D, no Rakkikoiran "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketjuun kuten otsikko jo sanoo ;), U BLIND ASS :|, EHEHEHEEEEeeeeeee :D!


Viikon "**Harmaan Tiltin käyttäjä- keskustelu**" ketju -linkki!


Mun vastaus ketjuun -linkki!


Viikon ketju by K700i -kuva!


Joo kerran kun eilen päästiin K700i:n makuun niin pitäähän sitä maistelua jatkaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ai ette saa selvää :x, no TSII-SUS :|... :'(... :p... :D, ottakaa sitten Canon Ixus 70:sen kautta B)...

Viikon ketju by Canon Ixus 70 -kuva!


Nonih, johan saa selvää =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta vai ei vieläkään tarpeeksi :x, WAHT :o?!?!? No haistakaa pas... :|... :'(, ottakaa sitten screenshottinakin |O, TSII-SUS :|, EHEHEHHEEEEeeeeee :D!

Viikon ketju by Screenshot -kuva!


Joo siinäpä se nyt sitten oli :), joopS :p... :D, vai oliko :x, WAHT :o?!?!? No eipäs ollut B), koska tähän (joka maanantai, tai koska tän nyt julkaseekaan...) vois laittaa mahdollisia viikon ketju ehdokkaita :), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo nyt on khyllä vaan yksi mielessä :/, mutta oma kun se on niin sehän vastaa tusinaa ketjua =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Viikon "mahdollinen: Vanhanajan (kreisi)komediat" ketju -linkki!


Joo eiköhän toi tule joskus ton kunnian viemään =), no TOD olis syytä ainakin B), muuten se pitää sitten "lahjoa" voittajaksi :saint:, FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeee :D!


Mun ketjut jyrää =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

No comments: