Thursday, February 8, 2007

South Parkin ohella nuQ :'(, mutta...


...MUTTA sehän on viikonloppuH sentin päässä <3... =), TOD LOiSTavaaH! Joo eipä kai sitten muuta, ihan hauska Cartman japani robotti :D, mutta NÄKEMISIIN...


Weekend is just round the corner <3...

Päivän mässyt <3... =)... B)... :D!


Joo siinähän ne komeileeH <3... =)... B), mutta nyt on aika mennä mässyttelee ja kattoo Idolsia =), Ari jatkoot/voittoon <3...


Mässyn voimalla Ari jatkoot/voittoon =)... B)... :D!

Päivän "Porsche" auto B), 3/3!


Joo sinne se sitten meni luodinnopeudella jättäen perusautot kauas taakseen <3... =), sekä pölyt mun naamalle :'(... :D, THAT BASTARD :|... :D!


Tämä vielä kostetaan :|... :/... :'(... :D!

Päivän "Porsche" auto B), 2/3!


Joo ohi se sitten kiisi 289km/h <3... =), mutta Matrix hidastuksella saatiin helposti räpsästyä kuva <3... =)... B), YEAH :D! Joo kieltämättä ihan hiAno =), vaikka onhan niitä hiAnompiakin :/... :'(... B), mutta kuitenkin =)...


Khyl kelpais :), niin Matrix hidastus taito =)... :p... :'(... :D!

Päivän "Porsche" auto B), 1/3!


Joo sieltä se päivän auto on saapumassa mun kuvattavaksi =), haukansilmällä kun näin se monta kilometriä sitten <3... =)... B)... :D!


Come to meeeeeeeeeeee, COME TO MEEEEEEeeeeeeeeeeeeee =)... B)... :D!

Parran "12.vaihe" kasvu <3... =)... B)... :D!


Is it this time again <3... =), oh yes it is B)... :D! No eipä kai tässä muuta sitten kun niitä aikaisempia ihailee :), khyllä on TOD komeaH <3... =)... B)... :D!


KUVAT: 1.Kuva, 2.Kuva, 3.Kuva, 4.Kuva, 5.Kuva, 6.Kuva, 7.Kuva, 8.Kuva, 9.Kuva, 10.Kuva, 11.Kuva ja 12.Kuva!


NättiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiH <3...

Backuppia vaan kehiin <3... =)... B), YEAH :D!


No tehään samantien backuppi kertauksen ohella <3... B), tiedä jos tämä #&%£$!* (:D) vaikka joskus tuhoutuukin :|... :/... :'(, mitä khyllä varmaan tekeekin :'(, mutta niin varmaan toi toinenkin paikka :/, mutta khyllä kaksi parempi kuin yksi ;)... <3... =)... B)... :D! Joo menkää ihailee (pitää laittaa blogi allekirjotukseenki...) <3... =)... B)... :D:

-----------> Tontsa84 backupp =)... B), YEAH :D! <-----------


Mitäkäköhän seuraavaksi :x, Sir sisällysluettelo =), EHHHEEEEEEEeeeeeeee :D!

BLOGI PERUSTETTIIN 1V sitten <3... =)... B), YEAH :D!


Joo tasan vuosi sitten (ellei niitä ekoja leikkimielellä tehtyjä typyblogauksia lasketa :/... :'(, mutta kun ei lasketa :|, niin B)... :D...) tämä TOD LOiSTavuus aloitettiin vanhassa ja nyt uudessa paikassa) <3 <3 <3... =)... B), YEAH :D! Joo eli tästä lähtien nyt sitten kerrataan vuosi sitten tapahtuneet <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta mennään siihen ekaan päivään (kuvan muodossa, joita en siis jatkossa aion tehdä :/... :ashamed:... :'(, mutta eiköhän kirjallinen kertaus linkin kera kelpaa :)... B)... :D): Edit. No linkitän nyt (ja jatkossakin...) kuvat noihin niin TOD saa kelvata :|... :/... :'(... :D! -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bännättynä ollaan... klo 14:35

Joo eli blogi sitten perustettiin ku bannit napsahti <3...> =D, :'(---> ;( jne...) ja nehän ei näkyneett joten luulin että niitä ei ole :ashmed:... :'(... :D, mutta TOD onneksi huomasin seuraavana että nehän toimii <3... =)... B), YEAH :D! Joo ja sitten kusi noitten kuvienkin laitto kun käytin 1280x960 :'(... :D, joten käytin sit huonointa 160x120 vaikka 800x600 ois kelvannut :ashamed:... :'(... :D! No mutta onneksi seuraavana päivänä sentään käytin 640x480 =), vaikka vielä parempaa olisi voinut :'(... :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ei tuu kuvaa ;( klo 14:38

Pienenpänä tosiaan sit onnistu :), mutta liian pienenä :'(... :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telkkarin kattominen alkakoot!!! klo 14:50

Joo mutta sitten ihailtiin Black Eyed Peasia :), Fergietä erityisesti <3... =)... B)... :D, vaikka parempiakin oli/on :/, mutta khyllähän sitäkin edes vähän :)... :/... :'(... :D! Joo ja järjestyskin sitten kusi kun painoin uusimmat blog(g :|... :D)aukset kautta keskimmäistä :/, whatta noobie :ashamed:... :'(... :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aamupalan aika =D !!! klo 15:14

Joo ja aamupalaa sitten vedettiin 15.14 :x, sossupummi kun oltiin <3... =)... B)... :D, oi niitä aikoja <3... :D! Joo leipää ja piirakkaa oli :)... :D, josta tosiaan mässyihin johdatus :), joita siis vedän (lainaampa itseäni <3... B)... :D): IHAN #&%£$!* <3... =)... B), EHHEHEEEEEEEeeeeeeeee :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Söin, katoin TV:tä ja pelasin!!! klo 15:38

Joo sitten pelattiin einarin mainostamaa Mariota :), jota ei khyllä enään ole :'(... :D! Eikä tule khyllä kohta tota pullonväistely peliäkään kohta olemaan :'(... :D, pelatkaa nyt äkkiä ;)... :D!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joo siinäpä se eka päivä sitten oli <3 <3 <3... =)... B)... :D, TOD LOiSTavaH <3, huomenna sitten huominen vuosi sitten <3... =)... B), YEAH :D!


FUCKING AWESOME =)... B)... :D!