Thursday, July 31, 2008

Come on Pallis (:p... :D) :saint:, nyt on aika riehaantua <3, tai...


Siis eihän tässä pysy housuissaan :saint:, ihan V|TUN LOiSTavan makeaa *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Entäs sitten Pallis (:p... :D) :confused:, luulis sen jo sydärin saaneen :saint:, ainakin viimeistään nyt B)! No sydärin se on mun puolesta saanu jos sanaakaan ei kuulu (mielellään sen blogin kautta :saint:... :p... :D) :|, yhtä kuolleeksi julistetaan kun Tony Montana leffan lopussa :'( (joo ihan vaan Tiltin puolella julistan kuolleeksi :p, oikea elämä ei kiinnosta :D...), joopS :p... :D... :|! No mutta :p...

Tontsa Desktop Scarface Homer Montana DVD *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D -kuva!

PS. Tietämättömille tiedoksi niin kuolleeksi julistaminen tarkoittaa että sitä tyyppiä ei enään noteerata (paitsi jos on PAkKO :/... :'(... :x, kuten vaikka jossain kuvakisassa laskea ääni tjs shittiä :'(, joopS :p... :D!


...ite ainakin tuun hehkuttamaan tota kuvaa/kuvassa olevia vielä monta kertaa *SYDÄN*... :saint:... B)... :p... :D, tehkööt tuppisuu Pallis (:p... :D) mitä tehkööt :|, itse avaisin tuppisuuni (jos sellainen mulla olis :p...) :saint:, TOD *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!