Friday, September 24, 2010

Leffa -ja peli-iltamaa: Shutter Island ja limuu!! =)


Joo, se olisi taas leffa -ja peli-illan aika MatoApina styleH *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Ei kai muuta kun suoraan kysymyksen; "miksi hankkia pelkkä Blu-Ray leffa (Shutter Island, jossa ei ole dvd versiotakin mukana toisin kuin aikaisemmin hankitussa) vaikka ei ole soitinta?", vastaukseen; no koska Matsku on jo hommanut tarvittavan soittimen ja ottaa sen mukaansa tänne :), OU YEAH B)... :p! Tuli siis hankittua Shutter Island -niminen Blu-Ray leffa :), innolla odotan sen näkemistä =), TOD *SYDÄN*!! Varsinkin kun sai pulittaa siitä hulppeat 24,90€ :x... :/... :'(... :|... :p... :D! No ei sentään Anttilan 27,90€ hintaa joutunut pulittamaan :), se olisi jo ollut MAAILMAA JÄRÄHDYTTÄVÄN hintainen V*TUNMOINEN KISKUROINTI RYÖSTÖ :|... |O?!? Verkkokaupan about 18€:n hinta olisi ollut ihan "kivahko" :)... :p, mutta :x, no jostain Ahvenanmaan tuppukylän perseestä se olisi pitänyt tilata :|... |O... :p... :D, joten... No joo, ensi kerralla täytynee sieltä tilata :), tieto kun siitä että sieltä voi tilata on ehtinyt sulaa mahahapoissa jo tarpeeksi kauan :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!

No mutta joo :p, yksi leffa on jo siis saletti leffa(ja peli-)iltaan =)! Mutta, "sini-levy ihailu juhlat" (:p... :D) ei lopu siihen =), koska :o, no Matsku kun tuo jo hankkimiansa sini-levyjä mukaan :), joista Sherlock Holmes kiinnostanee eniten =), OU FUCKING YEAH B)! Mutta :/... :x, no saa nähdä ehtiikö tässä mitään kattomaan kun Left 4 Dead ja Halo Reach raiskaus kutsuu pitkän tauon jälkeen *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Tai no itsehän olen niitä, tai no lähinnä edellä mainittua (L4D) *SYDÄN*... :p, yllätys YLLÄTYS :D, raiskannut tässä aikalailla hemmetinlailla :saint:, upeita peli sessioita on khyllä ollut =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B)! Niin tai onhan Matsku PC versiota (varmaan, paree olis :|... :D) vähän väliä pelaillut :), mutta, no kaksin on aina hauskempaa =)...


Ja mikäs raiskatessa kun läjä limua odottaa pienen kädenliikkeen päässä :saint:... Vielä kun olis vessat istuimissa, niin..., no sitähän ei tarvitsisi liikkua yhtään mihinkään =), what a dream come true *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHHEHEEeeeeee :D! Tai no syötävää pitäisi välillä vaivautua tekemään :/... :'(... :p... :D, mutta..., no jos vessat olis istuimissa niin eiköhän sitä jonkun keinon täten vääntäisi että ruuat olisi valmiina ja saatavilla kädenliikkeellä =)... Hmmmm :saint:, joopS :p, EHHEHEEEeeeeee :D!


No joo, ehkä pieni liikunta on hyvästä :)! "Ehkä", hmmmmm :p... :D! No kaippa se on, ja, no jos leffa olisi noin (kuva) tyylikäästi (*SYDÄN*... B)... :p... :D) esille panolle haetattavaksi laitettuna, niin, no senhän voisi hakea vaikka Ruotsin -ja Suomen rajamaan tietämiltä asti :saint:... *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D! Kieltämättä olis khyllä mainosmiehillä paljon opittavaksi otettavaa tosta kuvasta :saint:, tolla tyylillähän myisi kyseistä elokuvaa kuin häkää =), TOD *SYDÄN*, OU FUCKING YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEeeeee :D! No mutta...

...nyt kohti leffa -ja PELI-iltamaa B), erityisesti toiseksi mainittua kohtaa (tummenttua, alleviivattua ja vihreää, ei siis tummentamattomanta, alleviivaamattomatta ja punaista... Tulikohan asia selväksi :)...? Hmmmm :p, e-heeeeh :D) :saint:, vaikkakin edellä nähty erittäin taiteellisen hienon päheä (*SYDÄN*... B), e-heeeh :D) kuva Shutter Islandista teki mielen katsoa kyseisen elokuvan samantien tältä istumalta =), mutta..., NOTHING AINT BEATING giving zombie -and infected (not forgetting human when ur infected :p) THE KICK OF WHOOP ASS what their N00b ASS DESERVES *SYDÄN*, OU MOTHA-FUCKING YEAH B) B) B)!!!11 Joo ei :), joopS :p, EHHEHEEEeeeee :D!