Sunday, June 10, 2007

It's over :'(, the weekend is OVER :|?!?!?


Ei jumalauttaH sentään :|, ohi on :'(, just ku pääs Kolkin pelien makuun <3... =)... B), niin viikonloppu loppui :'(, TSII-SUS :|?!?!? No khyllähän sitä huomenna/arkenakin ehtii pelailla :), mutta ei läheskään niin paljoa ku viikonloppuna <3... =)... B), TSIIIIIIIIIiiiiiiiiish :|... :'(... :D! No mutta kohta se uusi viikonloppu lähenee <3... =), kuten pelaamista TOD helpottava/parantava littuTV <3... =), FUCK YEAH B)! Kaikki nyt vaan riippuu kortista, niin lähinnä koska se tulee :/... :'(... :D, lähes varma kun se <3... =), FUCK YEAH B)! No mutta, odottelemaan vaan nähden kauniita unia siitä (litusta) <3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEeeeeee :D!


Sais joooooooooooooooooH, ai kumman :x (littu vai PC), no kummatkin yhtäaikaa =)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, mahdollista kun ei ole (paitsi jos säästää, mutta mikä järki siinä nyt oli :x, TSIIIIIIIIiiiiiiiiiiish :|... :'(... :D, ku heti vaan ostaa ku on rahaa =), FUCK YEAH B)...)!

BioShock <3 <3 <3...


Joo laitoimpa sitten BioShockista "uuden" (no tuskimpa on enään...) videon YouTubeen <3, joka löytyi Tiltin (uutisten) kautta :), ei sentään ihan tampioita täällä olla :o... :D, vaikka edelleen TOD ihmetyttää miksei ohjelmaan saada/tehdä (materiaalin kun löytyy) juttua GTA IV:stä :x... :|, TOD HUOH |O?!?!? No mutta siihen BioShockiin <3... :p... :D, tosiaan "uusi" video sitten pistettiin sinne =), eri/uudella (vanhaa kuitenkin käytän myös, kattoo nyt kumpaan uppoadailee, riippuu varmaan videosta :saint:... :p... :D) accolla :o, koska..., joopS :p... :D!

BioShock (7min) Gameplay by Sh1raz84 =)... B)... :D!

Joo ja mitä videoon/peliin, HEMMETIN hyvältä khyllä näyttää <3 <3 <3, TOD B)! Joo aika hiAno khyllä toi 06:24-06:31 kohdan multisähkötys <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


No mutta joo, tota siis TOD odotellaan <3, mutta kummalle: PC:lle vai Kolkkille :x, no PC ilmiselvästi, ihan tuskaa tolla padi mikä liellä (:D) ohjata FPS:siä (GoW:kin olisi paljon PALJON parempi/helpompi hiiri+näppiksellä <3... =), TOD B)) ja PC:llä voi tehdä videoita, niin ainakin helpommin (mitään tallentava DVD rumbaa jaksa, jos nyt edes videoita tuun tekemään, kattoo sitten jaksaako/keksiikö hyvää idea, pelkkää aivotonta räiskimistä nyt tuskin jaksa laittaa, vaikka hemmetin hiAnoa sekin khyllä olis <3... =)... B)... :D, mutta kattoo sitten, kuhan ensin sen PC:n saa/hankkii <3...)!


PS.System Shock 2 RULEZ <3 <3 <3... =)... B)... :D!!!111


Joo eli TOD innolla odotellaan =) =) =), tulis jo <3...

Joo lisää harjotusta tarvitaan, TOD!


Zero points, zero kill, thousend of deaths, I SUCK :|... :ashamed:... :'(... :D! Joo eli tauolle saa mennä noi moninpelit, ainakin suomalaisia/Tilttiläisiä vastaan, tai siis niitä vastaanvaan :x, jenkkejä vastaan kun sentään jotain toivoa :)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!


Yksinpeliä a.k.a. harjotusta pelaa--->

Xbox "Kolkki" 360 sälää <3...


Joo kuvaan nyt meni liikaa aikaa :/... :'(... :D, pelit alkaa jo <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :'(!


Later...

No nyt on sitä aikaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D, paitsi huomenan khyllä alkaa arki taas :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta joo :p... :D, Kolkki sälää tossa tosiaan on <3, ei muuta kun selostamaan mitä sellaista B)... :D:


Sh1raz gamercard: Joo tonne kerääntyy kaikki peli pisteet =)(niin muiden nähtäväksi, niin ilman jäsenyyttä jota tarvitsee "tarkemman" sälän tutkimiseen :'(... :D)! Joo säälittävät 230 pistettä on vasta :/... :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|... :D, mutta kohta ollaan jo tuhansissa <3... =)... B)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH :D!


Allekirjotus: Joo pistimpä sinne sitten linkkiä Kolkin "tarkemmasta" profiilista (joka siis tarvitsee rekisteröitymisen, niin sen tutkiminen...) ja peleistä jota pelaataan eli GoW (näppis+hiiri TOD kelpais <3... :|... :'(... :D) ja Virtua Tennis 3 (MAHTAVA peli <3, paitsi..., lue alempaa...) sekä pelit jotka hankitaan siihen eli Dead Rising (HEMMETIN hauska/kiva, niin mitä demoa on pelannu ja tiedossahan ton hyvyys jo olikin <3...) ja Halo 3 (pitäis khyllä TOD PC:lle, mutta ala mitään vuosia odottelee :|... :'(, niin kun kerran kun heti saa <3... =)... B), FUCK YEAH :D, ennen kun ei ole ollut "mahdollisuutta", vaikka olisihan sitä voinut sen ekan Xboxin hommata, mutta ei ollut tarpeeksi hyvä/mielenkiintoinen :/... :'(... :D, ohjaus kun vielä on sieltä jostain syvältä minne..., varsinkin FPS:ssä :|... :'(... :D, tai siis lähinnä vaan niissä, khyllä urheilupelit ainakin on ihan hyviä :), ellei parempia :x... :D, paljon pelattavempia ainakin kun FPS:sät :|... :'(... :D...)!


Kolkki paikoillaan: No siinäpä se komeilee <3... =), niceH B)! Vaikka huippu PC näyttäisi/olisi PALJON parempi/komeampi (:p... :D), mutta hintaa on semmoset n.1500€ joten ei kiitos, niin odottelulle ilman mitään pelejä, jota tää kannettava lähinnä on surku vanhoine (mutta LOiSTavine <3...) peleineen, kuten PS2:kin, vaikka ihan hyviä pelejä sillekkin on :), mutta ei jaksa noita vanhoja kokoajan :|... :'(... :D, vaikka tuleehan tolle uusia vieläkin :), mutta vanhentuneita on jo syntyessään :|... :'(... :p... :D, vaikkakin God of War 2 khyllä TOD kiinnostaisi <3... =)... B), mutta ykkönen on vielä kesken pomppeluineen ja ongelmaratkontoineen :|, "räiskintä"/hutkiminen taas khyllä TOD maistuu <3... =)... B), mutta kesken kun on niin 2:nen saa odottaa omistajaansa :/, varmaan pitkän aikaa vielä (kiitos u know what ;)... :|...) :ashamed:... :'(... :D!


Sh1raz gamercard "FULL": Joo täällä on sitten enemmän tietoa peleistä ja muusta =), kuten suosikkipelit sekä omistamat pelit, keitä kavereita on, mitä on viimeksi pelannut yms... Mutta rekisteröitymisen tosiaan vaatii :'(, joten ei muuta kun kynä käteen (:D) ja rekisteröitymään ;)... <3.... =)... B), FUCK YEAH :D!


Kolkin pelit: No mitäpä noista selittelemään (selitetty kun on jo B)... :D), hyviä pelejä tosiaan =), vaikka eräs tarttisi khyllä hiiri+näppiksen <3... :|... :'(, TOD B)!


Joo eli siinä oli sälät (tällä kertaa) <3... =), lisää odotellaan/hankitaan (littuTV nyt tärkeimpänä B), vaikkakin khyllä tolla pikkushitilläkin Halo 3:sta kelpais pelata <3, vaikkakin :/... :'(... :D, eli hyvä vaan että joutuu odottamaan Haloa :x, littuTV kun on sillon valmiina sille (sekä paremmat peli(ohjain :p... :D) taidotkin B)...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Sälien sälää =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!

GoWia pelailemassa <3...


Joo aamuherätyksenä vaan GoWia pelaamaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja kuten kuvasta näkyy, NICESTI tapettiin örkki death from the skies tyyliin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja sinne se sitten kuolikin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Joo ja näkyyhän kuvastakin että tänään voisi mennä taas pelaamaan Liveen =) (suomalaisten, Tilttiläisten, koska oonhan mä jenkkien/minkä lie maalaisten kanssakin pelannut B)... :p... :D), tai siis ottamamaan 10-0 turpiin :|... :/... :ashamed:... :'(... :D?!?!? Noh, eiköhän tässä kehitytä ajan mittaan mastaH proksiH mikä olen <3... =)... B)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH :D!

No mutta, niin noh :p... :D, eipä tässä kai sitten muuta :)... :'(... :D, chattien (jossa pitäis kuvakisa päivittää :/... :ashamed:... :'(... :D) kautta vaan aamupalalle (:x... :p... :D) ja takas pelaa B), varmaankin Virtua Tenni nelos... kolmosta (:p... :D) <3, joopS :p... :D!


Beware of the skies, death is coming in there :o... :x... =)... :p, FUCK YEAH B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!

Virtua Tennis nelj... kolme <3... =)... B)... :p... :D!


Joo tulipa sit mokaistua Virtua Tenniksen kanssa (kuten yksärillä huomautettiin :)...) :/... :ashamed:... :'(... :D! No neloseksi tota khyllä melkein voisi sanoa kun niin v|tun (:D) LOiSTava on <3, vaikka moninpeli vähän kusee vähine pelaajine, kesken pelin jättävine #&%£$!* (:D) ja lageineen :/ (jos yhdellä on hidas netti niin muutkin nykii mukana, TSIIIIIIiiiish :|... :'(... :D?!?!?), mutta yksinpeli toimii LOiSTavasti ja kun moninpelin saa rullaamaan kunnolla (löytyy hyvät/tasaväkiset pelaajat, peliä ei jätetä kesken ja kukaan ei nyi sekä tietenkin voitto tulee B)...) niin AIJAI mitä herkkua <3... Joo eli TOD suositeltava peli khyllä <3... =), TOD!


Kaikki hankkii ton ja HETIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiii <3...