Sunday, June 10, 2007

Xbox "Kolkki" 360 sälää <3...


Joo kuvaan nyt meni liikaa aikaa :/... :'(... :D, pelit alkaa jo <3... =)... B), FUCK YEAH :D/noH :'(!


Later...

No nyt on sitä aikaa <3... =)... B), FUCK YEAH :D, paitsi huomenan khyllä alkaa arki taas :'(, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta joo :p... :D, Kolkki sälää tossa tosiaan on <3, ei muuta kun selostamaan mitä sellaista B)... :D:


Sh1raz gamercard: Joo tonne kerääntyy kaikki peli pisteet =)(niin muiden nähtäväksi, niin ilman jäsenyyttä jota tarvitsee "tarkemman" sälän tutkimiseen :'(... :D)! Joo säälittävät 230 pistettä on vasta :/... :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|... :D, mutta kohta ollaan jo tuhansissa <3... =)... B)... :whistle:... :'(, FUCK YEAH :D!


Allekirjotus: Joo pistimpä sinne sitten linkkiä Kolkin "tarkemmasta" profiilista (joka siis tarvitsee rekisteröitymisen, niin sen tutkiminen...) ja peleistä jota pelaataan eli GoW (näppis+hiiri TOD kelpais <3... :|... :'(... :D) ja Virtua Tennis 3 (MAHTAVA peli <3, paitsi..., lue alempaa...) sekä pelit jotka hankitaan siihen eli Dead Rising (HEMMETIN hauska/kiva, niin mitä demoa on pelannu ja tiedossahan ton hyvyys jo olikin <3...) ja Halo 3 (pitäis khyllä TOD PC:lle, mutta ala mitään vuosia odottelee :|... :'(, niin kun kerran kun heti saa <3... =)... B), FUCK YEAH :D, ennen kun ei ole ollut "mahdollisuutta", vaikka olisihan sitä voinut sen ekan Xboxin hommata, mutta ei ollut tarpeeksi hyvä/mielenkiintoinen :/... :'(... :D, ohjaus kun vielä on sieltä jostain syvältä minne..., varsinkin FPS:ssä :|... :'(... :D, tai siis lähinnä vaan niissä, khyllä urheilupelit ainakin on ihan hyviä :), ellei parempia :x... :D, paljon pelattavempia ainakin kun FPS:sät :|... :'(... :D...)!


Kolkki paikoillaan: No siinäpä se komeilee <3... =), niceH B)! Vaikka huippu PC näyttäisi/olisi PALJON parempi/komeampi (:p... :D), mutta hintaa on semmoset n.1500€ joten ei kiitos, niin odottelulle ilman mitään pelejä, jota tää kannettava lähinnä on surku vanhoine (mutta LOiSTavine <3...) peleineen, kuten PS2:kin, vaikka ihan hyviä pelejä sillekkin on :), mutta ei jaksa noita vanhoja kokoajan :|... :'(... :D, vaikka tuleehan tolle uusia vieläkin :), mutta vanhentuneita on jo syntyessään :|... :'(... :p... :D, vaikkakin God of War 2 khyllä TOD kiinnostaisi <3... =)... B), mutta ykkönen on vielä kesken pomppeluineen ja ongelmaratkontoineen :|, "räiskintä"/hutkiminen taas khyllä TOD maistuu <3... =)... B), mutta kesken kun on niin 2:nen saa odottaa omistajaansa :/, varmaan pitkän aikaa vielä (kiitos u know what ;)... :|...) :ashamed:... :'(... :D!


Sh1raz gamercard "FULL": Joo täällä on sitten enemmän tietoa peleistä ja muusta =), kuten suosikkipelit sekä omistamat pelit, keitä kavereita on, mitä on viimeksi pelannut yms... Mutta rekisteröitymisen tosiaan vaatii :'(, joten ei muuta kun kynä käteen (:D) ja rekisteröitymään ;)... <3.... =)... B), FUCK YEAH :D!


Kolkin pelit: No mitäpä noista selittelemään (selitetty kun on jo B)... :D), hyviä pelejä tosiaan =), vaikka eräs tarttisi khyllä hiiri+näppiksen <3... :|... :'(, TOD B)!


Joo eli siinä oli sälät (tällä kertaa) <3... =), lisää odotellaan/hankitaan (littuTV nyt tärkeimpänä B), vaikkakin khyllä tolla pikkushitilläkin Halo 3:sta kelpais pelata <3, vaikkakin :/... :'(... :D, eli hyvä vaan että joutuu odottamaan Haloa :x, littuTV kun on sillon valmiina sille (sekä paremmat peli(ohjain :p... :D) taidotkin B)...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Sälien sälää =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEEeeeeee :D!

No comments: