Sunday, June 10, 2007

BioShock <3 <3 <3...


Joo laitoimpa sitten BioShockista "uuden" (no tuskimpa on enään...) videon YouTubeen <3, joka löytyi Tiltin (uutisten) kautta :), ei sentään ihan tampioita täällä olla :o... :D, vaikka edelleen TOD ihmetyttää miksei ohjelmaan saada/tehdä (materiaalin kun löytyy) juttua GTA IV:stä :x... :|, TOD HUOH |O?!?!? No mutta siihen BioShockiin <3... :p... :D, tosiaan "uusi" video sitten pistettiin sinne =), eri/uudella (vanhaa kuitenkin käytän myös, kattoo nyt kumpaan uppoadailee, riippuu varmaan videosta :saint:... :p... :D) accolla :o, koska..., joopS :p... :D!

BioShock (7min) Gameplay by Sh1raz84 =)... B)... :D!

Joo ja mitä videoon/peliin, HEMMETIN hyvältä khyllä näyttää <3 <3 <3, TOD B)! Joo aika hiAno khyllä toi 06:24-06:31 kohdan multisähkötys <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


No mutta joo, tota siis TOD odotellaan <3, mutta kummalle: PC:lle vai Kolkkille :x, no PC ilmiselvästi, ihan tuskaa tolla padi mikä liellä (:D) ohjata FPS:siä (GoW:kin olisi paljon PALJON parempi/helpompi hiiri+näppiksellä <3... =), TOD B)) ja PC:llä voi tehdä videoita, niin ainakin helpommin (mitään tallentava DVD rumbaa jaksa, jos nyt edes videoita tuun tekemään, kattoo sitten jaksaako/keksiikö hyvää idea, pelkkää aivotonta räiskimistä nyt tuskin jaksa laittaa, vaikka hemmetin hiAnoa sekin khyllä olis <3... =)... B)... :D, mutta kattoo sitten, kuhan ensin sen PC:n saa/hankkii <3...)!


PS.System Shock 2 RULEZ <3 <3 <3... =)... B)... :D!!!111


Joo eli TOD innolla odotellaan =) =) =), tulis jo <3...

No comments: