Thursday, May 31, 2007

Driver with G25 by N70 -tarina!


Joo päätimpä sit alkaa pelaa Driverii pitkästä aikaa, G25:den kera tietenkin, NICE! Joo pelit vaan käyntiin...

50 Centin pauhatessa...

Vähän aikaa pelattua häämötti se tuttu ja turvallinen Well done..

Mission Complete, eihän tämmönen konkari (peli vedetty 13 kertaa läpi, WAHT?!?

No koodeilla pari kertaa, tai puolet, tai yli, dont know, LOL, heh...) mokata, katsokaa vaikka itse miestä, *IN LOVE*!

Joo sitten oli uuden tehtävän aika, alkaen videolla Driverin mahtavaan tyyliin, MAHTAVA peli...

Joo sitten vaan pelit käyntiin, vaihdekeppiä ensiksi ihaillen, *IN LOVE, again...*!

Joo tehtävä sitten alkoi ja eipä se kovin hyvin mennyt auton jo sauhutessa alkumetreillä...

Mutta konkarina en törmännyt enään kertaakaan, tai no pari, mutta maaliin päästiin helposti, DAMN I'm GOOD!

No mutta mikäs tehtävä sitten alkoi, no se kuuluisan #&%£$!* vaikea vika sellainen, TSII-SUS?!?!?

Joo eihän tossa muuten mitään, mutta vähän kiire kun oli/on ku huomenna aikanen herätys niin, noh, saa nähä mitein käy/kävi... No hyvä musa ainakin soi, heh!

Mutta eipä se auttanut, poliisit mälläsivät mut heti alkumetreillä tuusan nuuskaksi, NOOOooou...

Joo ja vielä häviön lisäksi se harmitus että tossa ei voi savettaa joka tehtävän jälkeen vaan yleensä n.3 tehtävän, eli hukkaan meni pelaamiset (vaikka olisi sitä voinut jättää pelin käyntiin, koska uusimman/viimesen tehtävän voi yrittää pelata niin monta kertaa kun haluaa...), paitsi 13.kertaa kun noi on taottu niin eipä pahemmin haitannut, kuhan halusin vain testata taitoa, jotka olivat tallella kuin parhaimpina aikoina konsanaan, oon mä vaan niin proH, *IN LOVE, still...*, heh! No mutta sitten oli aika laittaa G25:set syrjään sekä kaivaa G15:sta esille ja chata/tutkia nettiä jonka jälkeen tehdä tämä iltasatu, joka oli siis nyt tässä, ÖIT!

PS.Ei hymiötä, WAHT?!?!? No kai sitä ollaan liian väsyneitä tjs..., vaikka, LOL, heh...


Nonih, iltasatu tehty/luettu, nyt nuQmaan että jaksaa, noh, riehua huomenna/viikonloppuna, AWESOMEh!

Ostoksilla käytiin (uutta konettakin varten) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo kuten näkyy, ostoksilla käytiin taas vaihteeksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo pari Scarttia ostettiin digiboxin ja, öööö, no joku muukin oli, tai siis puuttui jostain :'(, sekä vähän suklaata :), josta khyllä meni suurin osa jo matkalla :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo tuli sitten ostettua muutama peli, uutta konetta lähinnä ajatellen <3... =)... B), mutta onhan tossa GayStationille (:D) yksi pelikin, Getaway: Black Monday sellainen 5€:llä kun lähti "floppi"/vanhuuden ansiosta hintaan <3... =)... B), ihan hyvä GTA imitattorihan toi (varmaan, eiköhän mitä kuvia ja arvisteluja on nähnyt...) on :), ainakin hintaansa nähden B), FUCK YEAH :D! Joo peleistä (PC sellaisista, GayStation ku "esiteltiin jo B)... :'(... :p... :D) mukaan siis tarttui F.E.A.R lisäosan kera eli Extraction Point sellaisen ja NHL07 =)... Joo F.E.A.R:iä tossa/tässä (:p... :D) eniten odotellaan, tai ollaan odoteltu, montakohan kuukautta, ellei vuottakin :x, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta kohta se on täällä VIHDOIN ja VIIMEIN <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja Änäriä on pelaitu Kolkin kanssa :), ihan hyvähän se =), ainakin 2002 verrattuna :|... :ashamed:... :'(, tai tiedä sitten PC versiosta :/, mutta tuskimpa kovin paljoa eroaa :), voi itseasiassa olla parempikin (jotkut arvostelut on niin väittäny ainakin...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli pelejä tulee ainakin sitten olemaan ihan sopivasta (kun lisää jo ostetut...) =), ellei liikaakin :/, no tuskin kun peliholisti ollaan B)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!

Joo ja milläs sen parempi kuunnella pelejä kun Logitech Z-5400:llä <3... B), joka tuli tänään verkkokauppaan haettavaksi =), FUCK YEAH :D! Ainoa että en tänään enkä varmaan/tuskin huomennakaan (mässyostoksia kun "pitää" tehdä <3...) jaksa :/... :ashamed:... :'(, mutta lauantaina sitten <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa vaan että ei ole sitä KUNNON PC:tä mihin liittää noi :/, mutta khyllä noi kelpaa väliakaisina kannettavassa =), vaikka eipä taida käyttää läheskään kaikkia tehoja/ominaisuuksia jollain mikä lie pikkujohdolla :'(, mutta silti TOD kelpaa <3... Niin ja tietenkin telkkarissa =), jossa ne on niin kauan kunnes hankkii olkkariin sen paremman kotiteatterin ja ottaa vanhan omaan :), johon khyllä kestää vielä aika kauan :/... :'( ("tärkeämpiä" ostoksia kun on edessä ekana <3...), mutta eiköhän noi kelpaa (paremmat kun varmaan on B)... :x... :'(... :p... :D, paitsi sijottelu ei ole niin hyvä :/, vaikka uuden järjestyksen teenkin B), mutta paremman saa kun kummallakin on "omat" kajarit <3... :'(... :D)!


No mutta, TOD LOiSTavuksia on siis edessäpäin =), kone niistä TOD parhaimpana <3, mutta eipä mitään vikaa ole kajareissa ja, öööööö, no eihän tässä muuta enään hankikkaan huoneeseen :/... :'(, paitsi olkkarin TV:n ostamalla sitten litun <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Khyl TOD kelpaaH =)... B) (vaikka vielä ole mitään tullut :/... :'(... :D), FUCK YEAH :D!