Thursday, May 31, 2007

Ostoksilla käytiin (uutta konettakin varten) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo kuten näkyy, ostoksilla käytiin taas vaihteeksi <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo pari Scarttia ostettiin digiboxin ja, öööö, no joku muukin oli, tai siis puuttui jostain :'(, sekä vähän suklaata :), josta khyllä meni suurin osa jo matkalla :/... :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo tuli sitten ostettua muutama peli, uutta konetta lähinnä ajatellen <3... =)... B), mutta onhan tossa GayStationille (:D) yksi pelikin, Getaway: Black Monday sellainen 5€:llä kun lähti "floppi"/vanhuuden ansiosta hintaan <3... =)... B), ihan hyvä GTA imitattorihan toi (varmaan, eiköhän mitä kuvia ja arvisteluja on nähnyt...) on :), ainakin hintaansa nähden B), FUCK YEAH :D! Joo peleistä (PC sellaisista, GayStation ku "esiteltiin jo B)... :'(... :p... :D) mukaan siis tarttui F.E.A.R lisäosan kera eli Extraction Point sellaisen ja NHL07 =)... Joo F.E.A.R:iä tossa/tässä (:p... :D) eniten odotellaan, tai ollaan odoteltu, montakohan kuukautta, ellei vuottakin :x, TSII-SUS :|... :/... :D?!?!? No mutta kohta se on täällä VIHDOIN ja VIIMEIN <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja Änäriä on pelaitu Kolkin kanssa :), ihan hyvähän se =), ainakin 2002 verrattuna :|... :ashamed:... :'(, tai tiedä sitten PC versiosta :/, mutta tuskimpa kovin paljoa eroaa :), voi itseasiassa olla parempikin (jotkut arvostelut on niin väittäny ainakin...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eli pelejä tulee ainakin sitten olemaan ihan sopivasta (kun lisää jo ostetut...) =), ellei liikaakin :/, no tuskin kun peliholisti ollaan B)... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D!

Joo ja milläs sen parempi kuunnella pelejä kun Logitech Z-5400:llä <3... B), joka tuli tänään verkkokauppaan haettavaksi =), FUCK YEAH :D! Ainoa että en tänään enkä varmaan/tuskin huomennakaan (mässyostoksia kun "pitää" tehdä <3...) jaksa :/... :ashamed:... :'(, mutta lauantaina sitten <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa vaan että ei ole sitä KUNNON PC:tä mihin liittää noi :/, mutta khyllä noi kelpaa väliakaisina kannettavassa =), vaikka eipä taida käyttää läheskään kaikkia tehoja/ominaisuuksia jollain mikä lie pikkujohdolla :'(, mutta silti TOD kelpaa <3... Niin ja tietenkin telkkarissa =), jossa ne on niin kauan kunnes hankkii olkkariin sen paremman kotiteatterin ja ottaa vanhan omaan :), johon khyllä kestää vielä aika kauan :/... :'( ("tärkeämpiä" ostoksia kun on edessä ekana <3...), mutta eiköhän noi kelpaa (paremmat kun varmaan on B)... :x... :'(... :p... :D, paitsi sijottelu ei ole niin hyvä :/, vaikka uuden järjestyksen teenkin B), mutta paremman saa kun kummallakin on "omat" kajarit <3... :'(... :D)!


No mutta, TOD LOiSTavuksia on siis edessäpäin =), kone niistä TOD parhaimpana <3, mutta eipä mitään vikaa ole kajareissa ja, öööööö, no eihän tässä muuta enään hankikkaan huoneeseen :/... :'(, paitsi olkkarin TV:n ostamalla sitten litun <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Khyl TOD kelpaaH =)... B) (vaikka vielä ole mitään tullut :/... :'(... :D), FUCK YEAH :D!

No comments: