Friday, August 10, 2007

Herkut kutsuvat <3, omatekoisen pizzan kera B)!


Joo taas on aika tehdä omatekoista pizzaa =), FUCK YEAH B)! Joo mutta se aika on NYT, joten...


Viikonloppu herkkuineen ja omatekoisine pizzoineen -kuva!



...ADIOS!!!111

----------------

Nonih, syöty on ja HEMMETIN hyvää se oli =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo mutta selostuksiin:


Irtareita x2: D'oh :p... Niin paitsi mitäs tapahtui tänään (eilen :p.... :D) irtarikaupassa myyjän kanssa B)... Noh, sehän möläytti heti alkuun että "5kg on minimi mitä tänään myydään" :saint:, johon mä "no pitää sitten ostaa kahessa erässä" B), EHEHEHEEEEeeeeeee :D! Joo sitten kun olin ostanu sen 5kg =)... B)... :p... :D, niin myyjä otti pussin syliinsä ja sano toiselle myyjälle "nonih, aletaan syömään..." :p, EHEHEHEEEeeeeeeee :D! Saa nähä mitä ens kerralla =), kuhan ei syö taas 4,4kg jättäen mulle vaan 600g kuten nyt :'(, TSII-SUS :|, tai sitten vaan kuvittelin ostavani 5kg ostaen vaan 600g :'(, jaa-a :saint:, joopS :p, EHHEHEEEEEEeeeeee :D!


Fazer sininen: No melkein voisi heittää sen d'ohin tähänkin |O, mutta ei jaksa :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo eli hemmetin hyvää suklaata =), yhtä parasta ellei se paras =), joopS :p, d'oh :D!


Popcornia: Ei jaksa heittää sitä, mutta tiedätte mikä se on ;)... :p... :D!


Marianne suklaarakeita: No näitäpä taas pitkästä aikaa :), hyviä kun on =), joopS, d'oh :D!


Pizzapohjia + tomaattisosetta + jauhelihaa + kinkkua + sipulia + juustoa: On yhtäkuin..., do'h :D! Joo HEMMETIN hyvää khyllä oli =), jää kauas jotku Lidl pizzat :|! tilatut khyllä vie voiton :/... :'(... :p... :D, mutta vain juuri ja juuri, omatekoiset RULEZ B)!


Limpparia: No sitähän löytyy ihan kiitettävästi =), TOD B)! Joo löytyy parasta (Coca Cola) ja halvinta (Lidl) Colaa, lähes parasta (Fanta) sekä sitä parasta (Mountain Dew) limua =), khyl kelpaa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Ei muuta kun mässyttämään ja juopottelemaan B), kuhan ensiksi tekee noi pizzat :/, joissa on hirveä työ :'(, TSII-SUS :|, mutta se on sen arvoista =), joopS :p, EHHEHEHEEEEeeeeee :D!

Tänään Neloselta 23.10, Top Secret <3, FUCK YEAH B)!


Siis eihän tätä voi sanoin kuvata B) B) B), AIVAN MAHTAVAA =) =) =), FUCK YEAH B) B) B), joopS :p :p :p, EHEHEHEEEeee :D :D :D! Se on vaan vähän huono puoli että mentiin just MatoApinan kanssa kattomaan toi :/, mutta khyllä se menee vieläkin helposti =), FUCK YEAH B)! Ja nauhalle/kovolle/levylle (:p... :D) saa myös TOD mennä =), vaikka tarkotus ois ostaa toi, niin sen Laugh or I'll Shoot Collectionin mukana, mutta tiedä sitten löytääkö sitä ikinä mistään :/, ainakaan suomesta :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta tänään se siis tulee Neloselta 23.10 =), TOD telkut sinne päin ;), TOD B)!


Vanhanajan (kreisi)komediat -ketju!


Vanhanajan (kreisi)komediat with Hen... Pallis (:D) -kuva!



Joo ja päätimpä sitten tehä Nakkikset :x, WAHT :o?!?!? No kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa ;), joita mä jaksa vääntää :/... :ashamed:... :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D!


Nakkis teki sen -kuva!


Mä tein "sen", tai siis vaan otin kuvan (lähes) samalla lailla :/, vaan :ashamed:... :'(, joopS :p... :D -kuva!


Joo eipä tässä kai sitten muuta :)... :'(... :p... :D, telkut TOD...


...Neloselle 23.10 ja nauhurit päälle ;), TOD =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!