Thursday, September 13, 2007

Viikonloppua tosiaan huomenna <3...


Mutta odottaa pitää vielä :'(, TSII-SUS :|, mutta nukkuessahan menee jo lähes puolet ajasta =), FUCK YEAH B)/noH :x, puolet kun on vielä edessä :'(, TSII-SUS :|, joopS :p... :D! No mutta äkkiä se sieltä tulee =), mutta...

Viikonlopun odottamista -kuva!



...äkkiä se khyllä meneekin :|, mutta nyt se on tulossa joten =), FUCK YEAH B), joopS :p, nuQ :'(...

Vai sittenkin ruualla :x, myöskin :'(...


Jaa-a, ota nyt tosta snitchistä selvää :x, kokoajan vaihtaa mielipidettään |O, TSII-SUS :|?!?!? Tai no ehkä se vaikuttaa asiaan että kaksi eri snitchiä on kyseessä :saint:... No siitä varmaan on kyse B), joopS :p... :D! No mutta toiseen snitchiin ei siis voi enään luottaa :|, u petrayed me :(, YHYYyy :'(... :p... :D!

Ruoalla vs Ruualla -kuva!



Niin ja mähän tiesin ton kokoajan B), en vaan ajatellu tota ku kirjotin ;)... :whistle:... :/... :saint:... :o, FUCK YEAH B), EHHEHEEEeeeeee :D!

Mässyostoksillapa =), MÄSSYOSTOKSILLAPA :p...

Joo, ÖÖÖööö :p, niin :saint:, mässyostoksillapa hyvin taaskin hyvinkin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo Lidlissä sit kävin :), lähinnä Colan takia viikonlopulle =), mutta khyllähän noi suklaa croisantitkin himoitti =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo ja tuli tota uutuus suklaatakin ostettua =), mutta selostetaan siitä sen omassa paikassaan eli alhaalla olevassa selostuksessa B), joopS :p... :D!


Mässyostokset -kuva!


Salmiak -strong- lakuja: ÖÖÖööö, ei jaksa nyt :ashamed:... :'(, joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!
Nyt jaksaapi :saint:, joopS :p... :D! Joo eli salmiakkilakuja tosiaan ostettiin :), ihan hyviä kun ne on :saint:, joopS :p... :D! Joo eli, eipä muuta :)... :'(, YEAH :D!


Fazer Lontoon rae:
Joo tulipa sitten sitten tätä uutuutta maistettua/ostettua ja ihan hyväähän toi on =), vaikka flopin ainekset on jokapuolella ilmassa :/... :'(! No saapahan ainakin halvalla tota jos/kun se floppaa B), mutta ei se/toi kauaa siellä floppikaupoissa pysy :'(... :p... :D! No mutta eipä katoaminen paljoa haittaa, muutama kerta riittänee niin tähän jo kyllästyy :'(, mutta nyt/viikonloppuna toi menee helposti =), tarttien khyllä jonku toisen suklaan :x, puolet kun on melkein jo mennyt :ashamed:... B)... :'(, joopS :p... :D!


Suklaa croisantti: Joo töihimpä töihin :saint:, vaikka yli puolet meneekin/meni jo kotona :ashamed:... :'(, joopS :p... :D! Joo mutta eipä ole näitä pitkään PITKÄÄN aikaan tullut ostettua :'(, itseasiassa ei koskaan :x, WAHT :o?!?!? No äiti on aina sillon tällöin ostellu :saint:, joopS :p... :D! Joo ihan hyviähän nää on =), miksi muuten olisin näitä ostanut ;), d'oh :p... :D!


Lidl Cola:
Joo etukäteen viikonlopulle ostettu ettei tartte sitten, eli huomenna =), raahata :), FUCK YEAH B) joopS :p... :D!


Eli mässyt odottamaan viikonloppua B), mun mahassa =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEeee :D!