Saturday, April 28, 2007

Skootteri hurina/tärinöissä ollaan <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo tulipa sit ostos matkalla nähtyä tuhansia skoottereita =), khyllä se on AIVAN MUST hankinta <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Mutta Hulk ei tommosista pärinöistä välitä vaan haluaa kunnon tosi miehen moottoripyörän :/... :'(, that RAW man <3... B), YHYYYYYYYYYyyyyyyyyy :'(... :D!


Kohta päristellään skootterilla =), ILMAN mitään koulutuksia B), FUCK YEAH :D!

Stuffarnas are READY <3.... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ihan mukavaH läjäH (varsinkin ku kävi ostamassa vähän lisää...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ei muuta kun selostuksiin (paitsi suurimman osan olen jo B)... :'(... :p... :D...) zoomauksen kautta B)...

PS.ImageShack varppuudeX <3... :D!


Estrella Pizza Chips: No pitihän näitä nyt maistaa kun halvalla (1,69€...) lähti =), Matskukin kun on "kehunut" :) (tai ihan OK:ksi sanoi...)!


Fanipala, Nallesipsit, Estrella Chips ja Sourcream & Onion Chips: Tuolla...


Grillattavaksi -Juusto tasku: Näitä olen melkein aina (ellen jopa AINA :o... :x... :ashamed:... :'(... :D) ostanut grillattavaksi :), mutta mikäs ostaessa kun hyviä on <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Kermaviili: Mitäpä dippi olisi ilman tätä :x... :'(, joopS :p :D!


Dippi, Makeiskimara 1kg laatikko, irtarit, Mountain Dew, ja Milk & Choko Lidl suklaapatuikoita: Tuolla...


Sukulaku: On nää hyvii <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Vaihtosukkia: No eihän sitä jalkapa5kalle (:D) halua haista :/... :ashamed:... :'(.... :D, paitsi enhän mä edes haise B)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!


Dödöä, saippua/shampoota sekä hammasharja -ja tahna: Sama ku edellisessä :p, vaikka... B)... :D!


Money talks B)... :D: Sitähän riittää <3... =), pankissa lisää jos noi on loppuakseen B)... :'(, FUCK YEAH :D!


Sony Ericsson K700i: Best celly in the world <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Patterin lataaja ja ladattavia pattereita: No tuskimpa tarvitsee, ainakaan laturia, mutta varmuuden vuoks jos innostutaan kuvaamaan jokaista karkkia erikseen <3... =)... B), EHEHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee :D!


Johtoläjä jonka keskellä Logitech G5: Tarpeellisia johtoa :), sitä tarpeellisempi "toinen käsi" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Buffalo 320Gt kovo: Matskun kone tyhjäks kaikesta kivasta B), kuten P:stä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Lainattuja ja omia leffoja: Palauttavaksi ja katsottavaksi :), joopS :p... :D!


Kannettavan laukku: Joo ei kiitos muovipussille :|... :'(, EHEHHEHEEEEEeeeeeee :D!


Toppyn kaukosäädin (ja itse Toppy): HDMI liitäntää testiin ja eipä tartte huolehtia että joku ei vedä täällä sähköjohtoa irti yms pilataakseni ohjemia :|... :'(... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Stuffarnaa (:D) siis on YLLIN KYLLIN =).... B), Matskulta kun löytyy vielä v|tusti (:D) limua ja kun vielä tilataan pizzat (sekä Lidl pizzat) unohtamatta grillibileistä niin, AIJAI <3...

Long time not happened :x... :'(... <3... B)... :D!


Joo empäs muista koska olisin viimeksi ollut hereillä kun Hesari pamahtaa luukusta :x... :'(, no mutta nyt olen (taas pitkästä aikaa...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Ilmiselvä nuQmaan meno signaali :'(... :p... :D!

Nonih, aika äijän mennä nuQ B)... :'(... :D!


Mitäpä tohon lisäämään, äijien äijä Jack Bauerin seassa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

----------------------------> Chatten <3... <----------------------------


Äijämäisiä unia näkemään =)... B), FUCK YEAH :D!

No se KUSAHTI sitten :'(, TSII-SUS :|?!?!?


Jostain syystä musa loppu ihan ennen aikojaan, niin tietokoneella ja Youtubessa katsottuna, Movie Makerissa se khyllä kesti loppuun asti :x?!?!? Noh, "syy" on selvä, hidastuksia kun käytin, mutta se khyllä pidensi niitä pätkiä (mitä hidasteli) ja oon ennenki käyttänyt hidastuksia ja se oo vaikuttanut että musa loppuis aikasemmin, pidempihän siitä tulee hidastettuna, musan ollessa normaalia, FUCKING (:D) STRANGE :o... :x?!?!? Noh, huomenna pitää koittaa lyhentää sitten videota (helppo homma B)...), mutta saa nähä mitä musalle käy, lyhentääkö se sitä samalla vaikka poistan "tyhjää" tilaa, jota se ei khyllä ole Movie Makerissa :x, TSII-SUS :|?!?!? No mutta se jää huomiselle testattavaksi/tehtäväksi, niin MEGAbileisiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta nyt sit vaan nuQ että jaksaa riehua ja mätötä <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


PS:Olisihan mä voinut julkaista(/pitää) sen Youtubessa, mutta khyllä nyyt pitää hetik kunnollinen video julkaista eikä mitään "keskeneräistä" B)... :'(, TSII-SUS :|?!?!?


JumalauttaH näitä laitteita/ohjelmia :'(, TSII-SUS :|?!?!?

NHL 02 "testi" pelivideota tulossa <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo päätimpä sit tehä testivideon tulevaa "kunnon" (vaikka tuli tosta khyllä paljon "kunnolisempi" mitä oli tarkotus <3...) Änäri videota varten <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo kuhan ensin tallentuu koneelle ja sit YouTubeen :), menee khyllä varmaan melkein tunti vielä :/... :'(, TSII-SUS :|... :'(... :/... :D?!?!? Noh, hyvää on hyvä odottaa <3... =), FUCK YEAH B), EHHEHEHEEEEEEEeeeeeeee :D!


Come on nyt =)... B), ei voi kestää noin kauaa :|... :'(... :D!