Tuesday, April 10, 2007

"1337" banneri mullekkin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Tai tiedä nyt sitten tosta "3117" (mikä liestä...), mutta MM-Kisa aiheista banneria vaan tänne ku olis jo <3... =)...B)... :|... :'(... :D! Joo Ville Peltonen on khyllä TOD E-H-D-O-T-O-N (vaikka kisoissa ei välttämättä ehkä olekkaan :/... :'(... :D)! Muita hyviä vois olla Raimo Helminen <3 (joka nyt ainakaan ole :/, mutta kuitenkin <3...), Jere Karalahti (tuskin myöskään näkyy, mutta...), Teemu Selänne, Saku Koivu, Jarkko Ruutu, Olli Jokinen ja ööööööö, no eipä kait muita :)... :/... :'(... :D! No mutta tärkeimmät on Ville Peltonen, Raimo Helminen ja Jere Karalahti, Teemu Selänne ja Saku Koivu <3, eli ainakin ne =)... B), Ruudut ja Jokiset voi laittaa toiseen banneriin tai, noh, minne aurinko ei paista ;)... :|... :'(, EHEHEHEHEEEeeeeeee :D! No mutta "1337" (mitä lie meinaakaan...) MM-Kisa banneria vaan pyyntöön <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

---------------> Chatten =)... B), FUCK YEAH :D! <---------------

---------> MM-Kisa chatten =)... B), FUCK YEAH :D! <---------



Ville Peltonen, VILLE PELTONEN, Ville Peltonen, VILLE PELTONEN =)... :D!

Päivän "taustasta kaivettu" auto <3... B), FUCK YEAH :D!


Joo näitten (1.Kuva ja 2.Kuva) takaa löytyi tommonen auto joka ei nyt mikään kovin erikoinen ole :/, mutta tarpeeksi hyvä päivän autoksi <3... =)... B)... :/... :ashamed:... :'(, FUCK YEAH :D! Joo eipä muuta, khyllä kelpais huristella tolla töihin/kotiin (sinne mielummin, niin kotiin <3...), TOD!


Vaikka löytyisihän niitä parempiakin, mutta..., joopS :D!

Joo eli mässyä tosiaan haettiin lisää <3... =)... B), FUCK YEAH :D!



Joo taas pääs HP karkit vähän loppumaan :o... :x... :'(... :D, joten ei muuta kun lisää vaan hakemaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo kuvassa olevat mässyt tuli tosiaan ostettua vanhojen (lopussa muka :o... :x, BUAHAH :ashamed:... :'(... :D...) lisäksi :):



Joten ihan mukava pino taas on <3... =)... B), FUCK YEAH :D:



Joo tosiaan tuli ostettua Kristalli rahoja (ihmeen hyviä vaikka aika mietoja :x, niin salmiakit, hedelmät nyt aika tylsiä, niinkuin luulisi mietojen salmiakkienkin olevan mutta eipä olekkaan :o... :x, niin sitä pitää <3... =)... B), FUCK YEAH :D...), Terva Leijona Supermix (joo tämäkin sitten floppasi <3, ja syystä, aika karseita/mitään sanomattomia terva shittejä noi vaan on :|... :/... :'(... :D, mutta tohon hintaan ihan OK ostos :)...) ja 2x Turkinpippuri Bonfire (joo eipä kovin erikoisia, mutta 2kpl 1€:llä niin khyllä TOD tänne <3... =)... B), FUCK YEAH :D...)! Joo eli khyllä TOD kelpaa mässytellä (varsinkin kun noita vanhojakin on mukava läjä <3... =).... B)...), FUCK YEAH :D!


I'm drowning on these candies :|... :/... :'(, FUCK YEAH =)... B), EHEHEHEeeee :D!

Ihme polkupyöräjengi tuli vastaan :x...



No mitäpä kuvaan lisäämään, ihan ihme jengia :x, TSII-SUS CHRIST :|... :/... :'(... :D?!?!? Joo pari kuvaa vielä noista sekopäistä <3... :'(... :p... :D:

2.Kuva:




3.Kuva




TSII-SUS mitä lössii :x, hoitoon vaan :|... :'(... :p, EHEHEHEEEEEEEeeeeeee :D!

Another flop bourned/maded <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Siis nyt on khyllä niin lähellä työpaikan vaihto (tämänkin kun ennustin...) <3... =)... B), niin tunareita khyllä töissä että HUH-HUH :|... :/... :'(... :D! Siis kuka nyt tommosta ostais, ainakaan 2,09€:n hintaan, vaikka on toi 1,49€:kin aika kiskurointia :|... :'(... :D, mutta sentään vähän järkevämpi hinta, euro olisi se sopiva <3... =)... B), vaikka paras ois poistaa koko shitti myynnístä :|... :'(, TOD :D! No mutta, pitihän toi ostaa/maistaa :), ei olisi kannattanut :|, YHYYYyyy :'(... :D!


They just keeps flopping it/them all the time :x, SUCKAS :|... :'(... :D!