Wednesday, February 7, 2007

Tiltti alkaa näillä minuuteilla <3... =)... :D!


Joo ja pitihän nyt (epä)virallinen palauteketju tehdä B), ofcource <3... :D! Joo eipä kai sitten muuta, paitsi nuQmaan meno :'(, huomenna sitte katellaan Tilttiöä (tai alkua vois bähän kurkkia <3... =)... B)... :D), joopS!


Adminiksi poissa olevan Adminin tilalle =)... B)... :'(... :D!

Päivän mies tosiaan <3... =)... B)... :D!


Joo meinas kokonaan unohtua :ashamed:... :'(... :D, mutta onneksi MatoApina muistutti <3... =)... :D! Joo tosiaan joskus on tullut Jaffa pullon ja kamerakännyn (K700i:n <3... =)... B)... :D) kanssa riehuttua <3... :D, khyllä TOD kelpais toi Jaffa nyt =), mutta eipä ole mailla halmeillakaan :|, YHYYYYYYyyyyyyyyy :'(... :D! No mutta perjantai se lähenee LÄHENEMISTÄÄN jolloin taas vedellään limua ja herkkua <3... =)... B), YEAH :D!


Olisipas jo se perjantaina <3...

Tilt asiaa!


Joo Mastakilla sitten vei tosiaan voiton ja aiheeksi hirviöt <3... :), ei kai pelottavat... :'(... :D, mutta mitä jostain kuvakisoista :x, no Tilt jatkuu taas tänään =), YEAH! No joo, eipä se nyt paljoa innosta/kiinnosta :/, mutta onhan se ihan kivaa katottavaa :), varsinkin kun muita ei tule :'(, MoonTV TOD takas <3... =)... :'(... :D! Joo mutta ei sitten muuta Tilt asiaa, alkakaa piirtelee ja kattokaa Tilttilä ;)... <3... =)... :D!


MooooooooonTVVVVVVVvvvvvvvvvvvvv <3...