Saturday, September 8, 2007

Tänään siis ollaan Massimo "Tontsa" Marone <3, FUCK YEAH B)!


Joo kuten MatoApinassa sanoin (Tiltissä ja Bloggerissa), tänään ollaan Massimo "Tontsa" Marone =), jonka ite muokkaan =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo aikasemmasta päivän "TOD coolista (B)... :p... :D)" miehestä (Tiltissä ja Bloggerissa) on muokattu toi kuva =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D!


Joo eli, ÖÖÖöööh :p, no siinähän se on =), kuin ilmetty Massimo B), paljon valkoisemmilla hampailla vaan :saint:, TOD :|... :whistle:... :'(, FUCK YEAH B), joopS :p, EHEHEHEEEEEeeeeee :D!

Massimo "Tontsa" Marone -kuva!



Joseph "keltahammas" (:D) Mascolon (kuka :x... :p... :D) on aika mennä eläkkeellä Tontsa "valkohammas" xXx tullessa tilalle =), FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEHEEEEeeeeee :D!

Lisää "SS2:nen JYRÄÄ BioShitin" mielipiteitä B)!


Joo eli lisää saatiin värvättyä (B)... :p... :D) ihmisiä "System Shock 2:nen JYRÄÄ BioShitin" mielipiteeseen :saint:, oikein videon muodossa =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Joo täysin oikeassa on toi =), tai siis minä B)! Ei toi ole lähes mitään verrattuna SS2:een ja monia hyviä puolia on jätetty (kuten inventaario) ja sen sijaan tuotu aivan liian helpottavia tekijöitä mukaan kuten se että tyyppi on rambo joka jaksaa kantaa kaiken ja jolla on aivan liian helpottavia plasmid voimia :|?!?!? Eli peli siis ryssittiin :'(, ainakin (ennakko) odotuksiin verrattuna :|, mutta khyllä toi silti on ihan hyvä ja pelattava peli :), mutta paljoa ei khyllä jaksa pelata ku johan alkaa silmiä ja päätä särkemään toi 50-luvin shitti |O, TSII-SUS :|?!?!? No mutta...

SS2:nen jyrää BioShitin, video arvostelijankin mielestä -kuva!

Edit. "Kunnon" pelin nimihän voisi olla System Shock (<)3 =), FUCK YEAH B), EHEHEHEEEEEeeeeee :D!


...lisää porukkaa siis värvättiin B)... :p... :D, kohta onkin jo koko maailma puolella ja peli tuhotaan maailmasta :|, tehden siitä kunnollinen =), nimenähän itseoikeutetusti tietenkin System Shock 3, FUCK YEAH B), joopS :p... :D... B)!