Tuesday, January 9, 2007

Joo hyvä peli toi Toca 3:nen =)...


Nyt jo ajanut kolmella eri autolajilla (kuvassa oleva mikä lie formula, ralliauto asfaltti ja ralliauto normaali metsässä) ja ajotuntuma kaikissa ihan erilainen ja HEMMETIN hyvä <3 (tai siis ihan normaali :D, mutt erot siis löytyvät <3...)! Mutta sitten kun tota pääsee ratilla typyttämään niin AIJAI <3... =)... B), mähän pelaan 27/7 pari kolme päivää <3 <3 <3... =)... B)... :/... :'(... :D!


HEMMETIN hyvä hankinta siis =), jo pelkälle padille mutta ratille TOD LOiSTava <3...

Mitäpä tohon lisäämään <3... =)... B)... :D!


Postal 2 jyrää <3... =), mutta nyt alkaa Toca Race Driver 3 tekemään sitä <3... =)... B)...


...vaikka se ratti olisi TOD PAKOllinen :|... =)... :'(... :D!

Ostokset <3... =)... B)... :D!


Joo siinähän ne nyt sitten komeilee <3... =)... B), YEAH! Joo eli leffa ja peli tuli ostettua sekä Tupla King Size eilisten jämien keraksi =)... (jämät) :/... :'(... :D! Joo ja khyllä kelpaa =), varsinkin karkit <3... B)... :D, mutta entäs Toca Race Driver vielä karkkien päälle :o... =)... :D, AIJAI <3...


Eli pelaamaan ja mässyttelemään =)... B), paitsi ensiksi chatit :/... :'(... :D!

Päivän "BMW" auto B)!



Joo sinne se sitten karkasi jättäen pölyt ja heilahtaneen kuvan jälkeensä :'(, THAT BASTARD :|... :D!


Vielä sinut joskus kiinni saan B)... :/... :'(... :D!

Päivän "BMW" auto B)!



Joo tommosen TOD komeuden sitten näin kun lähdin <3... =)... B), vaikka menin bussilla, kuva on kuvattu eripäivänä ja se on Matskun kuvaama :o... :x, EHEHEHHEHEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta TOD komeaH, kuka nyt näkikään mikä päivä :D...


Khyl kelpais <3...

Ostokset kassiin ja lähdöksi <3... =)!


Joo halvalla siis lähti leffa ja peli <3... =)... B), YEAH!


Sitähän voisi huomennakin käväistä =)... B)... :D!

Pelikin löytyi =), erityisesti rattia varten <3...


Joo TOCA Race Driver 3 lähti poistohintaan 19,95€ :), joten TOD kiitos tänne se =), erityisesti siis rattia varten <3... B), YEAH! Joo mutta khyllä tota tullaan testamaan ja ajelemaan ennen sitä rattiakin jo tänään itseassa <3... =)... B)... :D, kuhan tästä blogailemisesta pääsee eroon :|... :/... :'(... :D!


Tänne se ratti ja HETI :|... =)... B)... :/... :'(... :D!

Leffa ja päivän mies <3... =)... B)... :/... :'(... :D!


Joo The Texas Chainsaw Massacre löytyi 5,99€ hintaan vielä tuplaversiona (vaikka ei hirveästi tuplat kiinnosta :/, mutta onhan se tietenkin kivempi :), varsinkin jos on hiAnomman näköinen =), kuten nyt <3... B)... :D), joten olihan se TOD ostettava =)... Joo samalla tossa on päivän mies sattuneista laiskimus syistä :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta ompas HARVINAISEN rumilus :|, varsinkin kun vertaa edellisiin <3... =)... B)... :D!


Uusi leffa kokoelmaan =)... B), YEAH!

Alennusmyynteihin rynnättiin <3... =)... B)... :D!


Joo Anttilassa oli loppuunmyynit joten olihan sinne mentävä tutkiskelemaan löytyisikö halvalla tavaraa <3... =)... B)... :D! Joo voinkin tässä lähes 100% varmasti sanoa että tavaraa löytyi <3... =)... B)... :D!


PS.TSII-SUS :|, mutta nyt toimii <3... =), YEAH!


I want MORE stuff =)... B)... :D!