Monday, February 26, 2007

SuAmi otti turpaan RuAttilta :(, vuosi sitten :'( (<---huh :D).. .


Joo tosiaan vielä on jäljellä noita viikonloppu/leffa herkkuja :)... :'(, YEAH :D! Joo eipä kai sitten muuta :/... :'(... :D, khyllä kelpaa/kelpas :)...


PS.Joo ja en jaksa kerrata vuosi sitten (Tiltissä ja Bloggerissa) tapahtuneita tänään :/... :ashamed:... :'(... :D!


Nice cand... sweater =)... B)... :D!

TIlt arviolle tila <3... =)... B), YEAH :D!!!

AIVAN :p... :D!

Mitäköhän toi Buksi sekoilee oikein :x?!?!?

Monta päivää jo julkassu tota samaa shittiään edes takas :x, TSII-SUS?!?!? Ja montas accoa Buksilla nyt on yhteensä, lasketaan:

Buks
TuskaToTheMax
NigraRevolution21
HINOI TEAM

Vaan neljä :o... :x... :'(... :D, oisko viidenen aika ja aika unohtaa p33l033m3ily ;), no olis...

Päivän "Saw III (ja villapaita <3... :D)" elokuva!


Joo tämä sitten mentiin eilen kattomaan 2€:n TOD halpaan hintaan =)... B), YEAH :D! Mistäs sitä aloittaisi, hmmmmmm, no eiköhän verestä/raakuudesta B)... :D! Joo eli HEMMETIN verinen/raakahan tämä oli =), verta ja suolenpätkiä oli joka puolella B)... :D, K-18 leima EHDOTTOMASTI siis ansaittu... Mutta entäs sitten itse leffa, noh, ei se nyt mikään huono ollut :), mutta ei mikään kovin erikoinenkaan :/, varsinkin kun TOD LOiSTavaan ygöseen vertaa B), mutta samaan sarjaan kun kuuluu niin khyllähän hyviin leffoihin kuuluu :), yksinään ei niin hyvä olisi, mutta kiitos ykkösten epäselvyyksien paljastamisen mielenkiinto nousi HUOMATTAVASTI =)... Näyttelijät olivat taas huippuluokkaa (tai ei nyt huippu, mutta :D...), varsinkin pääosa nainen =), mutta olihan se mieskin hyvä :)! Pahikset, tai siis pahis, Jigsaw kun veti yhtä hyvin kun edellisissäkin =), oli khyllä aika huono ollen aika "teinimäinen" pahis :/, mutta onhan niitä huonompiakin näkynyt... Yksi "ansoista" khyllä vaan pilasi leffaa vähän :/, narusta laukeava haulikko sellainen... Päätyyppi näki "ansan" (muovilaatikon keskellä oli avain joka piti saada, mutta avaimessa oli naru haulikkoon ja jos veti liian pitkälle sen avaimen niin haulikko laukeaa...) ja tiesi mitä tulee tapahtumaan, mutta, noh, en kerro mitä teki, mutta ei ainakaan jollain työkalulla (vaikka paidasta olisi repinyt pitkän "suikaleen" jolla vetää sen, mutta khyllä siellä kätevämpää tavaraa riiitti vaikka muille jakaa...) yrittänyt sitä avainta ottaa, huoh |O... Joo mutta khyllä TOD on suosilteltava leffa jos ykkösestä pidit :), varsinkin jos kakkosesta jonka tämä voittaa...

Biggie mov... sweater =)... B), EHEHEHEEeeeee :D -kuva!

Mun arvosana:
8.5/10

IMDb:n arvosana:
6.4/10


Joo eli ihan OK leffahan toi :), mutta on muuten komeaH villapaita =)... B), EHHEHEEEEEEEEeeeeeeeee :D!

Päivän "Saw III tarina 1/4" auto B)!


Joo tosiaan neljä hiAnoa auto tuli eilen sitten nähtyä =), tämä varmaankin hiAnoin niistä <3... =)... B), YEAH :D! Joo mutta kuten näkyy, popcorni kippo (eurolla tosiaan lähti synttäritarjouksena <3... =)... B), YEAH :D) jotenkin joutu päähän tossa kuvassa :x... <3... =)... B), EHEHEHEEEEEEEEeeeeeeeeeee :D! Joo mutta eipä taida olla ainoa kuva missä se päähän joutui <3... =)... B)... :D, mutta niistä sitten myöhemmin vasta :'(... :D! Joo mutta nättiH villapaitakin se siellä komeilee <3... =)... B)... :D, enhän mä muuhun tossa keskitykkään ku siihen <3... :D, mitäs nyt jostain autoista tai popcorn kipoista |O... :D!


On khyllä nätti aut... villapaita =)... B), EHEHEHEEEEEEeeeeeee :D!

Päivän "haaste" mies <3... =)... B), YEAH :D!


Joo Hulkki (Tiltissä ja Bloggerissa)/Samuel haastoi mut sit coolius kisaan =), joten ei muuta kun tällä mukaan B), YEAH :D:

Cool guy with shotguns and NICE sweater =)... B), YEAH :D!


Joo eilen tosiaan sit mentiin/menin eilen MatoApinan Matskun kanssa kattoo Saw III:nen =), 2€:n hintaa B), YEAH :D! Joo ihan hyvä leffahan se :), arvostelua jossain vaiheessa tänään sitten =)... Joo aika H3LVETIN (:D) monta kuvaa tuli khyllä otettua =), joten tarinaa on varmaan luvassa jossain vaiheessa B), mutta ei khyllä tänään eikä varmaan koko viikollakaan :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta ehkä viikonloppuna sitten =)... Joo ja suurimmassa osassa kuvissa (kuten tässäkin =)... B)... :D) näkyy uusi villapaita joka illan tähti olikin =)... B), EHEHEHEHEEEEEeeeee :D! Joo mutta khyllä tällä kuvalla nyt joku käärme Samu (:D) piestään 10-0 =)... B)... :whistle:... :'(, YEAH :D!


Villapaita oli illan tähti =)... B), EHHEHEEEEEEEEEeeeeeeee :D!