Wednesday, January 24, 2007

Joo nuQ :'(, ketjujen kautta <3... =)... B)... :D!


Speniksen sääntöjen kiertelystä sentään päästiin jo eroon, mutta varmuuden vuoksi sääntöihin vielä ettei jatkossa tommosta yritellä :|... :'(... :D! Joo mutta tosiaan kuten MatoApina (:D) sanoi, nopeasti on viikko mennyt <3... =), mutta niin tulee se viikonloppukin sitten menemään :/... :'(, GODDAMN :|... :D! Joo mutta huomenna sitten hoidetaan toi tarina kuntoon, nyt...


...ketjujen kautta nuQ :'(... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!



Joo mutta ratin ihailun/halailun (:D) jälkeen raivattiin sit tilaa Shimalen (:D) boxille ja pistettiin "omalle" paikalleen <3... =)... B)... :D! Joo mutta tossa se nyt sitten odottaa omistajaansa katsomaan sitä :), mutta saa nähä koska jaksaa uudestaan :/, no ehkä jopa ens viikonloppuna joku noista =), mutta vähän epäilen :/... :'(... :D, mutta pääasia että sit joskus <3... =)... :D!


THE END!


Rahaa palo ja V|TUSTI :/, mutta oli sen arvoista =)... B)... :/... :'(... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!



Joo leffoja/leffa pakettia lähettiin sit viemään paikalleen :), mutta ratti siinä kiilsi niin komeasti että olihan kuva TOD otettava =), TOD upeaH <3... =)... B)... :D!


Mitä tekisinkään ilman tota =)... :'(... :D, no itseassa aika paljon muita "tärkeitä" hommia :)... :'(... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!



Joo siinäpä kuva leffoista erikseen <3... B)... :D, ihan hyvä ostos tosiaan tuli tehtyä :), vaikka nähty noi jo onkin :/, mutta uudestaan vaan :)... Joo mutta sen verran aikaa noitten näkemisestä on ja kun ne kerran omistaa nyt B)... :D, niin teen sit arvostelut vasta kun oon kattonut noi (piti alunperin tähän...) :)... :/... :'(... :D, vaikka mitään kunnon arvosteluita en teekkään :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta pisteet nyt ainakin yritetään mahdollisimman tarkoiksi ja empä nyt osaa noita arvostella ulkomuistista ku vaan kerran nähnyt :/, mutta kohta uudestaan niin sit tulee tarkat pisteet <3... B)... :D!


NICE =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!



Joo kotiin sit päästiin ja ostokset/ilmaistavara(t) vaan sängylle :), khyllä näytti TOD komeilta <3.... =)... B)... :D!


Varsinkin pallo =)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!



Joo mutta bussissa alko sit väsyttää sen verran että nukahdin heti kun pikkulapsi :)... :D, pallo kainalossa/päässä, kuinka SULOISTA <3... =)... B), EHHEHEEEEEeeeeeeeeeeeeeee :D!


Like a little baby =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo sitten lähdettiin kotiapäin, kuolaten pallon perään ku pikkulapsi <3... =)... :D!


Harvinaisen komeaH palloH =)... :D, mutta khyllä mies on komeampi B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


...koska näin ilmapalloja <3... =)... B), EHEHHEEEEEEEeeeeeeeeeeee :D! Joo eli ei muuta kun ottamaan yksi <3... =)... B), YEAH :D!


Free balloons :), FUCKING AWESOME =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo mutta sitten tuli se "tuttu" surkein hetki, ruuat oli syöty ja limut juotu eikä jaksa tehdä mitään :'(... :ashamed:... :D! No mutta eipä siinä kauaa kestänyt kun sain energiaa nousta ylös, koska...


Mitäs MITÄS :x... =)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo leffa sitten ostettiin ja alko olemaan nälkä joten ei muuta ku Mäkkiin syömään <3... =)... B), YEAH :D! Joo tulinen junior mikä lie (:D... :ashamed:) tuli osttua ja juomaksi etukäteen kaupasta hakemani 0,5L Mountain Dew :), mä MITÄÄN ylikalliita limuja maksele :|... B)... :D!


Ruuat ja ostoksethan ne siinä kiiltävät komeastiH yhdessä =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo sit lähin maksaa leffaa ja mitäs MITÄS, siellä alko joku (ei hajuakaan mikä :ashamed:... :'(... :D) bändi soittamaan :), joten ei muuta kun kuuntelemaan ja räpsimään kuvia (en jaksa ku tän kuvan :/... :ashamed:... :'(... :D)! Joo ihan hyviä biisejä veti :), vaikka kaukana suosikeistani B)... :D, kuten Neil Young <3... style="font-style: italic;">u know ;)... B)... :D!


I my wildest dreams :'(... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo tosiaan sitten Shimalen (:D) boxi 3 leffalla (Unbreakable, The Sixth Sense ja Signs) lähti 9,99€ hintaan :), joten TOD tänne se <3... =)... B), vaikka nähtyä on kaikki eikä nyt niin hyviä ole :/... :'(... :D, mutta khyllä tohon hintaan TOD =)... :/... :'(... :D!


More stuff, MOREEEEEEeeeeeeeeeee <3...

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo siellä se uusittu Top Ten sitten näkyi =), oikein hiAnojen kylttien kera :), khyl kelpas <3... =)... :D!


No mutta ei muuta ku sisään =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo Kismet Snackisin lähti HEMMETIN halvalla =), flopin halvalla <3... =)... B)... :D! Mutta totapa en tainnut ikinä veikata/ennustaa flopiksi :/... :'(... :D, mutta khyllä mä tiesin et toi floppaa B), kuhan en jaksanut vaan sanoa ;)... :whistle:... :ashamed:... :'(... :D!


AIJAI ku pääsee halvalla ku tietää paikat =)... B)... :D!

Rautatientorin uusittu Top Ten =)!


Joo tosiaan Rautatientorille avattiin uusittu Anttilan Top Ten :), joten olihan sinne TOD mentävä <3... =)... B)... :D, vaikka rahan hukkaa oli aika varmasti tiedossa :/... :'(... :D, mutta saapa ainakin tavaraa <3... =)... B)... :D! Joo mutta mässyjä tietenkin ekana ostamaan <3... =)... B)... :D, jo senkin takia että niitä voi mässytellä ku kiertelee :), mutta jo sen takia että enhän mä kestä sekunttiakaan ylimäärästä ku on mässyä tiedossa :|... B)... :ashamed:... :'(... :D! Joo mutta eurolla taas toi 400g TV Mix :), on muuten HEMMETIN halpa =), pitäisi ostaa säilöön parisenkymmentä pussia <3... =)... B)... :D, mutta ne kauaa siellä kestäisi :'(... B)... :ashamed:... :D!


Tavaraa ja halpaa mässyä =)... B), mutta rahan menetystä samalla :'(... :D!