Thursday, April 26, 2007

Huomenna se, se, se ja se lähes alkaa <3, FUCK YEAH :D!


Eka "se" on että viikonloppuhan alkaa alkaa <3... =)... B), TOD LOiSTavaaH :D, toka on lomaH <3, kolmas on MM-Kisat ja neljäs lähes (:D) on se paras, eli MEGAleffailtaH alkaa <3 <3 <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Eli TOD LOiSTavaaH shittiä (:D) on luvassa =), varsinkin se MEGAleffailta <3 <3 <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo mutta huomenna sitten rynnätään aikasin heti suoraan töistä katsomaan lätkää ja vetää nuudeleita ja limua sekä "vähän" (:whistle:... :ashamed:... :'(... :D) herkkuja <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo ja tuloksia taas veikkamaan <3, khyllä se 2 - 1 Suomen voittoon päättyy B)... :/... :'(, FUCK YEAH :D! No mutta, nyt TOD äkkiä nuQ että TOD LOiSTavuudet pääsevät valloilleen <3... =)... B), AWESOMEh :D!


Alkais JOOOOOOooooooo =), niin KAIKKI B), FUCK YEAH :D!

Omallakin <3... B)... :D: Crazy ass killaH :x?!?!?

No mitäpä sitä selostelemaan :ashamed:... :'(... :D, lukemaan vaan ottamistani kuvista B):

1.Sivu:


PS.ImageShack varmuuden vuoks...

2.Sivu:


PS.ImageShack varmuuden vuoks...


Joo aika CRAZY ASS khyllä, mutta ehkä rikkaat nulikat (:D) oppi olematta "nulikoimaan" (:D) sentään :)... :|, niin naurettavaa khyllä niitten touhu (mitö nyt MTV:ltä kattonut ku miljoonien 16V bileet julkkisten kanssa on AIVAN PAkKO saada tai ranteet viilletään auki |O, TSII-SUS :|...)?!?!?


Maybe world just comed a better place :), or NOT, rich nulikkas (:D) only comed nulikkaisemmiksi |O, TSII-SUS :|?!?!?!

Da MEGA shopping <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo ihan mukava läjäH tuli ostettua (vaikka vielä puuttuu pari tuotetta: grillattavat ja kermaviili dipille sekä varmaan lisä irtareita, mutta ne vasta lauantaina ettei niitä syödä pois :|... :'(... :D, niin lähinnä grillattavia :p... :D...) <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo zoomauksen kautta vaan selostuksiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D:

Irtareita x2: U know ;)... <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Nuudeleita: Näillä taas "paastotaan" perjantai :/... :'(... :D, lätkää kattoessa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Estrella Chips ja Sourcream & Onion Chips: Joo 2kpl 3,50€:n tarjous hintaan ku lähti niin kiitos tänne <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Nacho Libre ja Shiri: No noihan jo selostettiin tuolla alhaalla, ihan OK leffoja :), ellei parempiakin =), niin Nacho jota ei ole vielä nähnyt, Shiri oli sitä OK tasoa :)...


Nallesipsejä: Joo taas on näköjään pussin ulkonäkö vaihtunut :x (kuten Matsku sanoi blogissaan...), mutta pääasia että pysyy kaupoissa samalla maulla ja hinnalla sekä koolla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Fani pala: Megapackilla sitten lähdettiin kun MEGAleffailta on kyseessä <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo parhaimpiin suklaisiin TOD kuuluu <3, mutta menee vaan aika vauhdilla :/, ainakin mulla B)... :ashamed:... :'(... :D, mutta Megan pitäisi helposti riittää (varsinkin kun on muutakin suklaata B)...), FUCK YEAH :D!


Lidl Cola: Joo varmuuden vuoks viel lisää limua ettei varmana lopu (löytyy jo: 4kpl AitoaH ColaaH ja 4kpl Pepsiä, khyl TOD kelpaaH B)...) <3... B)... :D, no ei :'(... :p, pitäähän nyt perjantaina olla limiua lätkän kanssa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mountain Dew: No tämä sitten menee MEGOIHIN tehden Mountainien yhteissaldon 3kpl:een (muita hedelmiä taas on: 2kpl Fantaa ja 1kpl Fanta Juicy Citrusta, khyl TOD kelpaaH B)...) <3, mutta tätä ei yhtään tänne :|, YHYYYyyy :'(... :D!


Makeiskimara 1kg laatikko: On tää khyl HUIPPUh <3, niin hintaansa nähden B), maku nyt ei ole mitään parasta :/, muttei taas mitään huonointakaan :), khyl kelpaaH <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Milk & Choko Lidl suklaapatuikoita: Eipä oo pitkään aikaan tullut näitä huippujaH (:D) ostettua :x... :'(... :D! Noh, tilanne korjattiin nytten <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo aika Kinder Max tyylisiä :), paljon halvempia tietenkin B), omalla tapaa parempiakin koska näitä ei myydä yksitellen joten eipä osta kovin usein ehtien kyllästyä :), paitsi sillon ku ostaa niin kyllästyminen khyllä iskee viimeisten joukossa :/... :'(, joopS :p... :D!


Estrella American dippi: No mitäpä tähän, khyllä sipsit on paljon parempia ja täyttävempiä dipin kanssa <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Kuhan nyt muistaa sen kermiksen ostaa :), "raakana" ei oo kovin hyvää :/... :ashamed:... :'(, EHEHEHEHEEEeeeeee :D!


KHYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyl kelpaaaaaaaaaaaaaaaH =)... B), FUCK YEAH :D!

Da MEGA shopping <3... =)... B), UCK YEAH :D!


sssss

PS3:sen MotorStormia testattiin <3... B), FUCK YEAH :D!


Ai tuliko voitto, ASSLOLLED (:D), tämä autopeli konkari JYRÄÄ jotku surku jeepin mennen tullen <3... style="font-weight: bold; font-style: italic;">*KÖH* (:D) 2.sijalla khylläkin vaan :/... :'(... :D! Noh, voitto mikä voitto <3... =)... B), mitä jostain ajoista :|... :/... :'(... :D!


JumalauttaH mikä tuuri kävi GayStation (:D) 3:en pällilläH :|... :'(... :D?!?!?

Ostoksilta tultiin <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo löytyipä sitten pari leffaa samalla =), mutta vain toinen MEGOIHIN :'(... :D! No itsestäänselvyyshän se kumpi (ainakin pitäisi olla...), noh, Nacho Librehän se <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo olisihan toi Shiri(/Swirikin vai että tommonenkin nimi löytyy, ikinä kuullutkaan :o... :x... :'(... :D) ihan hyvä :), mutta nähty jo on ja vielä lähiaikoina (vuoden sisään...), joten ei kiitos :/... :'(... :D! Ostoakin jouduin vähän harkitsemaan :x... :/... :'(, niin 4€:n hiintaan (sillä hinnalla toi on löytynyt jo muutaman viikon...), mutta 2€ :o, TOD tänne B), FUCK YEAH :D!

PS.Nacho Libre...

PPS.Shiri/Swiri...

Joo ja sitten tuli osallistuttua kilpailuunkin :), saa nähä pamahtaako kohta pukin kontista (:D) kohta Samsung Z230 =):

Maailman parhaan kännyn Sony Ericsson K700i:n tilalle <3... =)... B)... :'(, FUCK YE...noH :'(... :D:

No eipä khyllä tosiaan ole kovin isoa eroa noilla kännyköillä vaikka aika eroa khyllä löytyy, katsokaa vaikka:

------------> Samsung Z230 VS Sony Ericsson K700i! <------------

Khyllä tuli H3LVETIN hyvä känny ostettua aikoinaan (joululahjaksi) <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Leffoja, kännyköitä, ööööööö, no mässyä tietenkin ja öööö, joopS :p... :D!