Friday, June 1, 2007

Huomenna hakemaan Logitech Z-5400 <3...


Joo huomenna tosiaan sitten hakemaan noi <3... =)... B), FUCK YE...noH :x, koska sitä ennen pitää järjestää huone kuntoon :/... :|... :'(, tai voihan sitä kaiuttimet järjestämisen välissä kipasta hakemassa :), mutta aika tuskaa ois järjestellä huonetta kajareiden odottaessa sentin päässä :|... :/... :'(... :D?!?!? No mutta kattoo mitein heräilee ja onko energiaa järjestää ennen lähtö/tuloa :), mutta huomenna noi tosiaan pamahtaa tänne möykkäämään <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Ainoa vaan että eipä saa noista paljoa irti :/, ainakaan kannettavalla :ashamed:... :'(, TV:llä nyt varmaan irtoaa jotain :), mutta sitten kun se kone hankitaan kunnon äänikortilla (jollainen siis tulee Anttilan(kin) koneessa =)...) ja F.E.A.Rit pistetään rullaamaan niin AIJAI mitä unelmaa se onkaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D! No mutta huomenna blogaan varmaan vasta sitten kun kajarit on asennettu eli venähtää varmaan jonnekkin asti :/... :'(, ellen sitten aamulla blogaa vanhaa järjestystä (ja ehkä lähtiessä uutta :)...), no kattoo sitten, nyt vaan nuQ että jaksaa järjestellä ja riehua uusien kajareiden kanssa <3... =)... B), FUCK YEAH :D!

Edit. Toi mikään Logitechin Z-5400 ole kun kun 5450 :x, päätti sitten google kusta :'(, TSIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? Noh, kaippa toi ole merkki että pitää ostaa vielä paremmat kajarit myöhemmin (kuvassa olevat langattomat tosiaan ois ihan kivat )<3... =), FUCK YEAH B), EHEHHEEEEEEEEeeeeeeeee :D!


Many year dream is FINALLY coming together =)... B), FUCK YEAH :D!

Päivän "Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark" elokuva!


Mistä sitä edes aloittaisi :x?!?!? No vaikka siitä että yksiä parhaita leffoja/saagoja tämä Indiana Jones on <3, TOD! Tunnelma on kaukana siitä mihin nykyajan leffat pääsevät, Indyn puolesta saa jopa pelätä tosissaaan :'(, vaikka kymmeniä kertoja on tämän/nämä nähnyt :D... Ainoa vaan että khyllä se ikä alkaa jo nykyään näkyä :/, varsinkin jos kattoo isosta TV:stä, vielä kotiteatterin kera niin aika vaisu khyllä on nykyajan leffoihin verrattuna :/, mutta tunnelma on sentään TOD kohdallaan, sekä tietenkin näytteleminen, varsinkin itse Indiana "Harrison Ford" Jonesin <3, parhaita rooleja on Star Warssin Han Solon lisäksi... Joo eli tunnelma ja näyttelijät on kohdallaan, mitä muuta sitä edes tarvitsee...? No eipä kai mitään, mutta Indy tarjoaa kuitenkin ilmaiseksi kaupan päälle muuta: juoni on hyvä ja mielenkiintoinen, läpät on hyviä (yhestä oma mainintansa myöhemmin...), "pulmat" on kivoja, musiikit on hyviä, pahikset on just "pahiksia" jne... Kaikki vaan toimii TÄYDELLISESTI, vai sanoisiko LOiSTavasti <3... :D! Joo mutta siihen "läppään", yhdestä parhaimmista ikinä missään leffassa <3... Joo kaikki varmaan tämän tietävät (ainakin leffan nähneet, ehkä jopa semmosetkin jotka ei ole nähneet...), Indy pistää tusina tykinruoka vihollisia palasiksi ja kun saa kaikki vihdoin pois pelistä, niin sitten tulee "välipomo" joka rupeaa esittelemään miekkataitojaan, johon Indy vaan "blääh" ja ampuu sen siihen paikkaan B), just LOiSTava <3... Joo mutta kai tätä pitää sitten haukkuakkin :/, tai sitten ei :x, haukuttavaa kun ei oikein ole <3, paitsi tosiaan leffan vanhuus ja välillä on vähän liian pitkiä ja tylsiä puhekohtia :/, mutta eipä ne paljoa haittaa, täyden kybän leffa =), niinkun muutkin <3... Joo mutta kai jotain mainintaa vielä tulevasta nelosesta :)... Noh, khyllä se varmaan mennään ihan leffateattereihin kattomaan (ellei ihan lyttyyn haukuta, mitä en ihmettelisi, varsinkin kun vertaa näihin jo tulleisiin LOiSTavuuksiin <3...), mutta mitään erikoista ei siltä odoteta, jotain 7-8:kan tasoista, mutta TOD toivotaan että se pääsi 9-10:iin, mutta tuskimpa pääsee, itseasissa voi jopa saada 6:sen (ellei huonommankin...) ja haukut niskaan saagan pilaamisesta :|, jättäis/ois vaan jättänyt tekemättä, paitsi mistä sitä tietää jos vaikka kybän vetäsee myös =), no niin ainakin toivotaan, uskota ei pahemmin... No mutta, EHDOTTOMASTI suositeltava leffa niille jotka..., noh, kaikille tämä menee, vauvoista vaareihin, MAHTAVA leffa <3, vaikkakin ehkä huonoin noista :/, mutta paljoa ei jää jälkeen kakkosesta eikä siitä parhaimmasta eli kolmosesta (joka tulee menemään listan kärkeen kuhan se katson uudestaan <3...), TÄYDELLISTÄ!


Mun arvosana:
9.5/10

IMDb:n arvosana:
8.7/10


Maailman parhaita leffoja/saagoja =), TOD <3...

Joo ostoksilla taas <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo kuten näkyy, ostoksilla käytiin taas <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eiköhän heti ensimmäisenä pistä silmään se paras ostos =), eli Toffo patukka <3... =)... B), FUCK YE... noH :x, no jos toi ois paras :'(, mutta parashan on Indiana Jones boxi <3... =), TOD B), FUCK YEAH :D!


Joo tänään toi (eka osa...) siis katsotaan =), perheen kanssa khyllä :/, mutta tuskimpa nyt hirveästi häiritsee :)... :whistle:... :'(... :D)! Joo kybä tulee varmana pamahtamaan tänään/huomisen puolella <3, kaikille B) (mutta myöhemmin vasta muille :/... :ashamed:... :'(... :D), FUCK YEAH :D! Joo on noi khyllä TOD huippu elokuvia <3... =), TOD B)!


Joo sitten tuli myös ostettua kesälippu sarja :), kortille oli khyllä tarkotus B), mutta eipä tietenkään Ärrä "osannut" laittaa niitä kortille :|, joten pahvisiin piti "tyytyä" :/... :'(, joopS :p... :D!


Joo ja sitten niihin "tärkeimpiin" (no eipä tekis leffoilla yms... lähes mitään ilman herkkuja :|... :/... :'(, no pelit khyllä menis :), varsinkin uudet joita kohta pääsee pelaamaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D) itse herkkuihin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo irtareita (u know ;)... :p... :D) tuli taas ostettua :), sekä Arnold donitseja (vähän khyllä littaantu matkalla :/, mutta eipä se makuun vaikuta :), kait :/... :'(... :D, hyviähän noi =), TOD B)...), Fazer sininen (klassikkohan tämä <3... =)... B), FUCK YEAH :D...), Toffo patukoita (joo viime viikolla jo "löysin" nämä klassikot taas pitkästä aikaa <3, mutta empä sitten ehtinyt/jaksanut blogata niistä :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta nyt sitten blogataan B)... :p... :D! Joo parhaimpiin nämä khyllä kuuluu =), varsinkin salmiakki/laku <3, joten TOD ihmetyttää miksi nämä katosivat kaupoista :x, ainakin täällä, koko Hesassa, päin :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta nyt nämä löydettiin ja eiköhän ne tule siellä olemaankin joten sieltä vaan aina hakemaan jos tekee mieli =), mitä nyt TOD tekee kun ei ole lähes vuoteen syönyt :'(, TSII-SUS :|?!?!? Ai mistä noita saa =), AINT TELLING B), FUCK YE...noH :'(... :D), Teddys (s)Hit (:D) (joo parhaita sipsejä khyllä on :), tai siis oli siihen asti kunnes näihin(kin) kyllästy :/... :'(, mutta nyt taas maistuu tauon jälkeen <3... =)... B), FUCK YEAH :D), 3x Pizza Salami (on nää khyl hyvii =), varsinkin hintaansa nähden <3, vielä kun on keksitty se leikkaus tyylii niin B), FUCK YEAH :D), AitoH ColaaH (joo Lidl tarjouksessa oli 2kp 2,49€ =), joten EHDOTONHAN tämä oli/on B), vaikka onhan se 4kpl 5€ tarjous lähes aina =), mutta kuka nyt neljää lähtee jollain bussilla rahaa :x, varsinkin kun on tuplasti enemmän muuta sälää B)... :'(, erikseen khyllä vois joskus hakea :), mutta autolla/skootterilla nyt tietenkin muun sälän kanssa helposti B), mutta kun ei ole niin :'(..., joopS :p... :D...) ja Fanta (on tää khyllä yhtä parasta limua, tiukka kisa khyllä tän ja Mountainin kanssa <3, mutta kuten jo pari viikkoa sitten sanoin: "Khyllä tää on nyt aika virallistaa :x, no parhaimmaksi limuksi sellaiseksi =), eli Mountain Dew on parasta limua <3, FUCK YEAH B)... :D!", mutta Fanta tulee ihan perässä, voittaen itseasissa :x, niin nyt koska tätä haluaa enemmän kun Mountainia <3, niin nyt, ens viikolla Mountain ottaa taas kunkku paikan B), ellen osta jotain 3 limua =), HMMMMmmmmm, mitäköhän <3... :p... :D)! Joo khyllä taas kelpaa kuten viime ja sitä ja sitä ja sitä jne (:D)... viikoilla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mutta nyt pyörimään se kybän Indy leffa pizzojen, limujen, donitsien ja herkkujen kera =), sekä tietenkin kotiteatterin B), FUCK YEAH :D/noH :x, perhe kun nyt vähän tulee (varmaan) pilaaman tota :/... :'(, paitsi näkeepä leffan eri "näkökulmista" (:D), joopS :p... :D!

Nonih, menihän se jumalauttaH läpi :|... <3... B)... :D!


Joo pari kertaa yritin saada tota läpi, mutta oli muka liian "väkivaltainen/seksikäs" :x, TSIIIIIIIIiiiiiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? No editoin siitä sitten "nakuilut" (pelkkää koskettelua khyllä vaan oli, vaatteet päällä...) pois, niin johan meni :)... B), FUCK YEAH :D/noH :x, koska joutui sensuroimaan "parhaimman" (no ohan toi loppu hauskuuden takia paras =), mutta khyllä lääppiminen on sitä parasta <3... =)... B), FUCK YEAH :D...) pois :'(, TSIIIIIIiiiiiiiish :|... :/... :D?!?!? No mutta itse siihen videoon <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Funny Microsoft Office XP commercial!

PS.Joo löyty toi ku ettii muuta sälää "netistä" <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


NICEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeH =)... B), FUCK YEAH :D!