Friday, June 1, 2007

Joo ostoksilla taas <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Joo kuten näkyy, ostoksilla käytiin taas <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo eiköhän heti ensimmäisenä pistä silmään se paras ostos =), eli Toffo patukka <3... =)... B), FUCK YE... noH :x, no jos toi ois paras :'(, mutta parashan on Indiana Jones boxi <3... =), TOD B), FUCK YEAH :D!


Joo tänään toi (eka osa...) siis katsotaan =), perheen kanssa khyllä :/, mutta tuskimpa nyt hirveästi häiritsee :)... :whistle:... :'(... :D)! Joo kybä tulee varmana pamahtamaan tänään/huomisen puolella <3, kaikille B) (mutta myöhemmin vasta muille :/... :ashamed:... :'(... :D), FUCK YEAH :D! Joo on noi khyllä TOD huippu elokuvia <3... =), TOD B)!


Joo sitten tuli myös ostettua kesälippu sarja :), kortille oli khyllä tarkotus B), mutta eipä tietenkään Ärrä "osannut" laittaa niitä kortille :|, joten pahvisiin piti "tyytyä" :/... :'(, joopS :p... :D!


Joo ja sitten niihin "tärkeimpiin" (no eipä tekis leffoilla yms... lähes mitään ilman herkkuja :|... :/... :'(, no pelit khyllä menis :), varsinkin uudet joita kohta pääsee pelaamaan <3... =)... B), FUCK YEAH :D) itse herkkuihin <3... =)... B), FUCK YEAH :D! Joo irtareita (u know ;)... :p... :D) tuli taas ostettua :), sekä Arnold donitseja (vähän khyllä littaantu matkalla :/, mutta eipä se makuun vaikuta :), kait :/... :'(... :D, hyviähän noi =), TOD B)...), Fazer sininen (klassikkohan tämä <3... =)... B), FUCK YEAH :D...), Toffo patukoita (joo viime viikolla jo "löysin" nämä klassikot taas pitkästä aikaa <3, mutta empä sitten ehtinyt/jaksanut blogata niistä :/... :ashamed:... :'(... :D, mutta nyt sitten blogataan B)... :p... :D! Joo parhaimpiin nämä khyllä kuuluu =), varsinkin salmiakki/laku <3, joten TOD ihmetyttää miksi nämä katosivat kaupoista :x, ainakin täällä, koko Hesassa, päin :'(, TSII-SUS :|?!?!? No mutta nyt nämä löydettiin ja eiköhän ne tule siellä olemaankin joten sieltä vaan aina hakemaan jos tekee mieli =), mitä nyt TOD tekee kun ei ole lähes vuoteen syönyt :'(, TSII-SUS :|?!?!? Ai mistä noita saa =), AINT TELLING B), FUCK YE...noH :'(... :D), Teddys (s)Hit (:D) (joo parhaita sipsejä khyllä on :), tai siis oli siihen asti kunnes näihin(kin) kyllästy :/... :'(, mutta nyt taas maistuu tauon jälkeen <3... =)... B), FUCK YEAH :D), 3x Pizza Salami (on nää khyl hyvii =), varsinkin hintaansa nähden <3, vielä kun on keksitty se leikkaus tyylii niin B), FUCK YEAH :D), AitoH ColaaH (joo Lidl tarjouksessa oli 2kp 2,49€ =), joten EHDOTONHAN tämä oli/on B), vaikka onhan se 4kpl 5€ tarjous lähes aina =), mutta kuka nyt neljää lähtee jollain bussilla rahaa :x, varsinkin kun on tuplasti enemmän muuta sälää B)... :'(, erikseen khyllä vois joskus hakea :), mutta autolla/skootterilla nyt tietenkin muun sälän kanssa helposti B), mutta kun ei ole niin :'(..., joopS :p... :D...) ja Fanta (on tää khyllä yhtä parasta limua, tiukka kisa khyllä tän ja Mountainin kanssa <3, mutta kuten jo pari viikkoa sitten sanoin: "Khyllä tää on nyt aika virallistaa :x, no parhaimmaksi limuksi sellaiseksi =), eli Mountain Dew on parasta limua <3, FUCK YEAH B)... :D!", mutta Fanta tulee ihan perässä, voittaen itseasissa :x, niin nyt koska tätä haluaa enemmän kun Mountainia <3, niin nyt, ens viikolla Mountain ottaa taas kunkku paikan B), ellen osta jotain 3 limua =), HMMMMmmmmm, mitäköhän <3... :p... :D)! Joo khyllä taas kelpaa kuten viime ja sitä ja sitä ja sitä jne (:D)... viikoilla <3... =)... B), FUCK YEAH :D!


Mutta nyt pyörimään se kybän Indy leffa pizzojen, limujen, donitsien ja herkkujen kera =), sekä tietenkin kotiteatterin B), FUCK YEAH :D/noH :x, perhe kun nyt vähän tulee (varmaan) pilaaman tota :/... :'(, paitsi näkeepä leffan eri "näkökulmista" (:D), joopS :p... :D!

No comments: